-
Nesmíte je hrát všechny - , co je tom k nepochopení? Vytrhuješ kontext, pak se chlameš
Když hraješ jeden AC, je to pro tebe nové a neokoukané - jedním slovem, výborné.
Když to samé hraješ po desáté jen v jiných texturách, tak už to taková sláva není.
Popravdě nechtěl bych být v kůži člověka co hrál všechny FC a AC :)))
-
Ubi nedělá vždy jen špatné hry, jen je nesmíte hrát🤣
-
Po delší době UBI hra kterou mám vyloženě v hledáčku. Ten první trailer mě dostal. Vyloženě to vyčnívalo.
Ubi nedělá vždy jen špatné hry, jen nesmíte hrát úplně všecko a pak nadávat, že je to furt to samé :)
Já hrál všehovšudy FC3, AC: Odyssey, Immortal Fenyx... A všechny ty hry byly maximálně na 1- :)
Outlaws zkusím na 100%
-
Nemá důvod být. Je to hodně rozdílný svět.
-
Movitější, ne mýtičtí. ;)
-
Nevím kdo jsou ti mýtičtí "hráči" kteří platí za něco co nepoužívaj, ale já mezi ně asi nepatřím. Ubiplus už jsem takhle na měsíc vzal a pak zrušil několikrát.
-
WTF? Už jsem si přes ubiplus rentnul takhle Valhallu i Avatara. Po dohrání ruším a odinstaluju. Co je na tom k nepřiznání?
Ubisoft si prostě nezaslouží ani cent navíc. Zvlášť po tom co mi šlohli The Crew (kterou jsem si ještě kdysi i koupil).
-
I stupidní názor je názor...Stejne tak jako bude ten můj připadat tobě :) Derp to celkem trefil, ale i kdyby jo, tak to nepřiznáš :)
-
Z pohledu velkých herních vydavatelů je dlouhodobě jeden předplatil navíc lepší než jedna prodaná hra.
Hráči si většinou řeknou, že předplatné zruší po dohraní hry X, ale v reálu si pak najdou hru Y a platí dál.
-
Já jim na všechny veselý edice kašlu, za 15 eur si to dohraju přes Ubiplus a hotovo. Ubisoft si nezaslouží ani o cent víc.
-
Tři edice, DLC oznámené před vydáním, seaon pass, nejvyšší edice za více než tři litry, mikrotransakce přimo ve hře jak je ve zvyku u UBi hry.
Počkám si na vyjádření zdejších borců hlavně Veskoslava, co chtěli snižovat známku u DD2, jak to vnímají.
-
Bude to úplně to samé jako ten Avatar.