Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebylo, je to velmi originalni, zabavne a svezi. Akorat recenze tu hru nedokaze vystihnout.
  • Tohle je podcenena hra. Je to to nejlepsi hra pro Vitu, co dnes existuje. Zaslouzi si 9/10 a to pro drobne chyby, ktere obsahuje a ktere tady vubec nebyly zmineny. A jinak souhlas, ze recenze je vic nez mizerna a nezminuje se o spouste dulezitych a inovativnich prvcich. Ani hodnoceni 7/10 neni radne zduvodneno, leda snad tim, ze to neni jako COD a je to obtiznejsi. Recenzi jsem jeste nenapsal, ale preview uz ano. Napsal jsem to uz po nekolika hodinach hrani a ani jsem to vlastne nedopsal, presto si myslim, ze to o hre bude informovat lepe nez tato recenze: http://spokojeny.blogspot.com/2012/03/unit-13-preview.html
  • Trol.diskuzni
    Nenapíšu recenzi, dokud nebudu mít pocit, že na to kvalitativně mám... Bohužel dneska si na recenzenta hraje každý jouda a slečna Trojanová je toho nelichotivým důkazem.
  • kotty
    Jednoduchy recept - napis recenzi na libovolnou hru a ukaz jak se pise kvalitni recenze. Samozrejme by to vyzadovalo, aby ses odnaucil vymysleni textu svou riti a naucil se to hlavou. *3*
  • Trol.diskuzni
    Bety-lover? *5*
  • tohle uz tady bylo 1000x. No snad se vyvojari tentokrat pouci za prestanou produkovat neoriginalni kraviny.
  • Cosi
    To co tady píšeš snad nemůžeš myslet vážně.
  • Nedal jsem tam uvozovky... pardóón *5* . Jinak je moje sexualita docela jasně vyjasněná *1*
  • Trol.diskuzni
    Raději šimrání v rozkroku z kritiky její osoby, než z toho přitroublého chichotání, které s oblibou vyluzuje a myslí si, že je to hrozně sexy... Ono očividně pro některé i je.
  • deridon
    ty, kdybys v nějáké diskuzi, která se týká Bětky, nenapsal něco jizlivého na její osobu, tak bys asi neměl šimrání v rozkroku, že?
  • V prvním odstavci cituje recenzi.
  • v texte pises ako chlap aj ako zenska. tak si rozmysli co si.
    jsem si jistá.... (zena)
    kterou jsem nebyl.... (muz)
  • Trol.diskuzni
    No to se teda Běda Běta moc nenadřela... Krátký text, hodnocení klasicky 7, nicneříkající verdikt. Dávám 0/10.
  • Umaroth
    Hned v záhlaví článku je ohromná chyba. O Zipper interactive se mluví v přítomném čase, místo minulého, čili bylo by dobre říci, že to bylo to poslední co udělali....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit