Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Japonce neres. Jsou to blazni
  • celkem solidne naostreny mec *15*
  • Starší díly jsem nehrál, takže mi může někdo prosím říct, proč ten robot bučí a krvácí? :)
  • Pokémon HK-47
  • Uz dlouho jsem se u gameplay videa nejake hry takhle nezasmal *1* *1*
  • Raiden vypadá jak holka? to máš dost divnej vkus.
    Jinak se těším asi tím hodně lidí naštvu (je mi to vlastně celkem jedno) jako fanda anime mě tenhle styl fakt sedne. Ale chápu že hráče předchozích a zřejmě uplně jiných dílu to naštve.
    PS: to je něco jako Kai Leng z ME 3 kde komu tam neseděl ale mě tydle japončíci s katanama schopnejma přeseknout tank nevadí.
  • Vypadá to skvěle.

Nevidím se, že většina námitek nemá ani nic proti samotné hře, ale hlavně proti tomu, že to už není Metal Gear Solid. Takže ten fakt stačí přijmout a máme tady skvěle vypadající akci.

A počkat. Jasně, že to není Metal Gear Solid. Je to Metal Gear Rising.
  • Který je tohle pokemon? Ignorantodebiltachu!
  • Presne tak jak pises. Docela dost se na to teim.
  • To závěrečné logo a to jak se uvede je naprosto geniální.
  • ales.smutny
    Ne.
  • BTW: Snake má šanci se vrátit, asi jen v remaku původních dvou Metal Gear her a Metal Gear Solid (Ano je tu verze Twin Snakes, ale ta je zvláštní, a někdy až přehnaná. )
  • Já se naopak na Metal Gear Rising hodně těším ! Řeči typu, že to už není MGS, jsou liché. On to opravdu není MGS - je to Metal Gear Rising ! Bojovka ze světa MGS, ale toť vše. Raiden je velice důležitá postava univerza MGS a po čtvrtém díle si zaslouží absolutorium v podobě vlastní hry. A jak jinak mu vzdát holt, než pořádnou rubačkou v jeho vlastním stylu. A Hideo Kojima by jistě nepustil projekt někomu, o kom by si myslel, že na to nemá. To není jeho styl. Zkrátka se těším a pécéčkáři, co tu nadávají, nechť si zahrají starou MGS1 a MGS2, které jim na PC vyšly a je to !
  • Je to jen Spin-Off, proto bych nebyl tak přísný. MGS 5 bude, ale nemyslím si, že nás čeká Snake. Kojima jasně řekl, že 4. díl je uzavření Snakeova života. Ale ano bojím se, že po straně příběhu to naprosto zničí konec MGS 4, byl sice otevřený, ale Raidena uzavřel, o příběh mám opravdu velký strach, protože revenge story mi do MG ságy nesedne. Ale hanit tenhle díl se mi zatím nechce, myslím že to bude dobrá (šílená) hra, ale špatný Metal Gear, přesto bych počkal na výsledek, než se vynese verdikt. Na druhou stranu, kdyby to bylo tak špatné jak si myslíme Kojima by to nikdy nenechal vyjít.
  • Nemohla by tahle zrůdná japonská konzolová úchylnost zůstat pouze na konzolistovi, když jste se s ním spojili? Místo toho by tady mohly být nějaké méně známé hry na PC z indie scény.
  • Tak uz jen zbyva aby jste se spojili s hernim webem zamerenym jen na PC hry a games.tiscali bude trosku prebyvat. *11*
  • Malleth
    Japonskej bizár
  • Izmæl
    Já jsem měl takovou představu, že v novém MGS bude Snake tak nějak napůl člověk a napůl robot s různýma vychytávkama, které nemají obdoby, ale mě tenhle nový hrdina zatím nějak nevadí a i přesto, že s MGS to má společného jen název a vizuál se na to těším docela dost. Absence Snakea trochu zamrzí, ale zase nemůže tu být napořád, ne? :)
  • Keyz
    Japonskej RAMBO? :)
  • ales.smutny
    Ne, my se budeme soustředit na hry obecně. Konzolový trh je neodmyslitelnou součástí herního byznysu, bez nějž už by nemohl v této podobě existovat a základna konozlových hráčů narůstá konečně i u nás. My vybíráme zajímavé a důležité věci bez ohledu na platformu, je to zbytečně omezující, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit