Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • náhodou, jako 9 bych taky nedal, ale tu 8mičku si to zaslouží ... unravel nadherny emotivni, ale mohlo by to být tak o 2 - 3 mise delší .. zase za 400 to je úsměvný řešit jestli koupit nbo ne, to není žádná problémová částka, být to víc tak opět bod dolů.
    Pro mě bude v tomhle plošinovkovým "artovým" žánru pořád top ori and blind forest ... ale ten stál při uveřejnění 2x tolik co unravel ... must have jsou obě, každá má něco do sebe ale ani u jedný sem nenašel nic co by mi vyloženě vadilo, naopak ;)
  • Grafika nádherná o tom není sporu. Ale vůbec to není originální Kirby's Epic Yarn a Yoshi Wooly World obě tyhle hry jsou na stejném principu a mají taky super grafiku. Mám rád styliované grafiky více, než super hyper realistické. A ale to je na každém co má rád.

Jinak v ostatních recenzích tak nadšení lidi nejsou. Většina si ztěžuje, že je to moc easy a není tam moc mechanik. Uvidíme. Za 200kč bych do toho šel.
    • To jako vazne chces srovnavat grafiku Unravel s temi dvemi jmenovanymi? Videl jsi vubec ty hry?
      • Problém s pochopením textu? Já napsal, že mají taky super grafiku. Já myslel nápadem o je neoriginální jak hrom:) To je celé.
  • Odulin
    Tohle mě dost láká a každý den už ji málem dám do košíku...ale musím vydržet a počkat aspoň na první slevičku.
  • Co je na te hre tak strasne moc prumerneho ze se o tom tady tolik pise?
    • nič, je to vynikajúca hra, žial veľa ľudí nemá ani tých 20 ojro aby si to mohli zahrať a kedže hra stále nie je cracknutá tak sa "vyhovárajú" na to aká je tá hra priemerná.
      • Presne tak, prečo vedia zohladniť rusky trh cenou, a nas nie, my tu nie sme zapadna europa, mame dosť zufale platy, ja živim rodinu a dvadseať euro na takuto hru nemam, neviem na čo sa tu hrame...
        • ChallengerCZ
          Ty si na nic nehraj, vypni počítač a běž makat, ať máš dvacet euro
        • To je moc smutnej pribeh... jak z Papers, please.
  • Vzorec pro hodnocení indie hry. X + 2 = celkové hodnocení... Ne vážně výsledkem u výsledku 9/10 bych si představil hru, která vyjde jednou za 5 let. To by ale muselo platit, že 5/10 je průměrná hra a ne 7/10.
    • Hlavne by to chtelo si vubec zjistit, co znamena vlastne indie hra. Hra od EA to vskutku neni.
    • Jakou jsi tu mel stejnou hru za poslednich pet let? x + 2 se muže také rovnat 3.
  • maros.goc
    jop, ďalší z dôkazov, že sa v súčasnosti tak vyzdvihuje priemernosť ....
    • Ty si taký odborník na slovo vzatý. Hral si tú hru vôbec? Predpokladám, že asi nie.
      • michaliuz18
        on? pokial to nerobili japonci a nema to nadludske velke meče tak to hrat nebude. *15* ale bohvi, on je moc narocny frfloš to co sa sto ludom paci ,jemu nie
  • K této hře mohu říct jen jedno: Denuvo.
    • To nemáš moc rozšířenou slovní zásobu, ale hlavně věříš pověrám, nebo si pirát, ale ty pohádky o přepisu x desítek GB dat za hodinu jsou opravdu jenom pohádky, přepisuje to jenom exe soubor a ještě ne tak často, bývá to několik MB v rámci desítek hodin hraní.
      • Já snad napsal něco proti Denuvu? Sám mám 3 hry s Denuvem a vím, že kydy o SSD jsou asi stejně pravdivé jako Windows 10 sledující uživatele. Prostě hovadiny šířené po hospodách. Svým příspěvkem jsem chtěl naznačit, že pirátsky hru nelze hrát.
        • No nevím,
          http://segmentnext.com/2016/02/16/3dm-claims-to-have-cracked-denuvo-will-far-cry-primal-be-next/

číňani byly vždycky šikovný, bylo by dobře, kdyby hry pirátsky nešlo hrát vůbec, ale lidi jsou vynalézavý, ale měli by energii zaměřit jinam. Já si nestahuju hry ani na "vyzkoušení" a tyhle crackerský skupiny jsou težce naivní, když předpokládájí, že si cracklou hru někdo koupí, jestli je to víc jak 2% těch, co to upirátí tak je to hodně, ale řekl bych, že to bude míň než procento
    • a na zaver to zabijou originem...
      • prostě kombo znamenající "not even worth to pirate - let alone buy"
    • No co, SSDčka se asi opotřebovávají příliš pomalu. Tak je potřeba to jákýmkoliv způsobem urychilt.
      • To je přece dávno vyvrácená blbost, který dodneška můžou věřit snad jenom piráti *7*
        https://www.youtube.com/watch?v=5GJZyeAR7H0

kdyby to byla pravda, tak mám SSD dávno v čudu
  • karlman.hajsky
    Od E3 se na tuhle hru celkem těším.Škoda že 1 hodina hraní stojí 100 korun. Až cena půjde trochu dolů tak okamžitě kupuji.
    • Mart9
      Tady cena odpovídá. Obával jsem se dvouhodinové hry a já za ně nedokončil ještě ani druhý obrázek.
    • ucho
      No není tak hrozný deal, obzvlášť když si to budeš chtít projet někdy i podruhé.
  • tvl tenhle mesic je famozni - firewatch,unravel,layers of fear,american truck.normalni vanoce
  • michaliuz18
    Prijemna logicka skakacka, , originalna, inovativna, milá, vyborna hratelnost, prostredie, myslienka aj pointa. Celkovo vyborny napad a snad raz v buducnu bude pokracovanie :) zasluzilo by si to. Aj ked uprimne neviem co presne tym hra sledovala , zbieranie fotiek nejakej rodinky na turistike ale je to milé :) Uvazujem ze si takeho pandrláka spravim z bavlny sam :)

PS. Jedine co mozem hre vycitat je zly opakujuci a nudny soundtrack
    • nightborne
      Ten soundtrack bude asi dost o osobních preferencích, mně přišel fantastický =).

Se zbytkem souhlas. A ono to nemělo až tak "pointu" ve smyslu nějaký katarze příběhu, respektive pointa leží v pocitech, zamyslet se třeba nad vlastní rodinou... a tak dál. Alespoň podle mýho názoru =).
      • Zdielam názor, že hudba je v hre prekrásna, vyvrcholenie príbehu bolo troška sklamaním, ale to nič nemení na fakte, že to je naozaj velmi kvalitná hra, ktorej autori venovali svoje srdce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit