-
náhodou, jako 9 bych taky nedal, ale tu 8mičku si to zaslouží ... unravel nadherny emotivni, ale mohlo by to být tak o 2 - 3 mise delší .. zase za 400 to je úsměvný řešit jestli koupit nbo ne, to není žádná problémová částka, být to víc tak opět bod dolů.
Pro mě bude v tomhle plošinovkovým "artovým" žánru pořád top ori and blind forest ... ale ten stál při uveřejnění 2x tolik co unravel ... must have jsou obě, každá má něco do sebe ale ani u jedný sem nenašel nic co by mi vyloženě vadilo, naopak ;) -
Musím říct, že mě strašně překvapila délka hry. Bál jsem se dvouhodinovky, když jsem to hrál asi 5 hodin, říkal jsem si ok, blížím se ke konci, ale už ani hodiny nepočítám a pořád objevuju další a další obrázky v tom domě, to je neuvěřitelné. Řekl bych teda, že mi už chybí opravdu poslední 4, ale zároveň mám skoro tutově odehráno už přes 10 hodin. Velká paráda za tu cenu.
-
doporucuju prohodit hodnoceni s the witness
-
-
Ja urcite ne, toto je rozhodne jako celek lepsi hra.
-
-
Mne to trvalo celý víkend ,než som to stihol prejsť , takže dĺžka hry je v poho!! Hru určite odporúčam :))
-
klasická hipsteřina současnosti. Hratelnost nula, ale je tam dojemný, roztomilý panáček, který umře...
-
jop, ďalší z dôkazov, že sa v súčasnosti tak vyzdvihuje priemernosť ....
-
-
Ty si taký odborník na slovo vzatý. Hral si tú hru vôbec? Predpokladám, že asi nie.
-
-
on? pokial to nerobili japonci a nema to nadludske velke meče tak to hrat nebude. *15* ale bohvi, on je moc narocny frfloš to co sa sto ludom paci ,jemu nie
-
-
-
Vzorec pro hodnocení indie hry. X + 2 = celkové hodnocení... Ne vážně výsledkem u výsledku 9/10 bych si představil hru, která vyjde jednou za 5 let. To by ale muselo platit, že 5/10 je průměrná hra a ne 7/10.
-
-
Hlavne by to chtelo si vubec zjistit, co znamena vlastne indie hra. Hra od EA to vskutku neni.
-
Jakou jsi tu mel stejnou hru za poslednich pet let? x + 2 se muže také rovnat 3.
-
-
Hra je špičková, nádherná, chytí za srdce, rozhodně jí autoři dělali z láskou a je to něco úplně nového oproti klasickým skákačkám. Hraju to navíc jako TRIAL díky Origin accessu (stojí 3.99 EUR/měsíčně).
Takže hraju zdarma, nevím je to omezené pouze 10 hodinami, teroeticky bych to asi měl za tu dobu dohrát ne? Zdar -
-
Trial se omezuje na první 2 levely.
-
Za deset hodin spíš jo, no. Pokud teda nebudeš mermomocí chtít všechny secrety, pak by to možná mohlo trvat i o kousek dýl, ale ne o moc.
Já ale třeba vím, že si to ještě párkrát určitě zahraju, protože... well, protože ta hra za to prostě stojí. Na to už ale deset hodin stačit nebude =).
-
-
Co je na te hre tak strasne moc prumerneho ze se o tom tady tolik pise?
-
-
nič, je to vynikajúca hra, žial veľa ľudí nemá ani tých 20 ojro aby si to mohli zahrať a kedže hra stále nie je cracknutá tak sa "vyhovárajú" na to aká je tá hra priemerná.
-
-
Presne tak, prečo vedia zohladniť rusky trh cenou, a nas nie, my tu nie sme zapadna europa, mame dosť zufale platy, ja živim rodinu a dvadseať euro na takuto hru nemam, neviem na čo sa tu hrame...
-
-
Ty si na nic nehraj, vypni počítač a běž makat, ať máš dvacet euro
-
To je moc smutnej pribeh... jak z Papers, please.
-
-
-
-
Bude to i na stare konzole? x360
-
-
Nein!! *12*
-