Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SWTOR a jen 15 prispevku? *8* kde je troll a ostatni? ta hra je vazne v haji...
  • Ta hra ještě funguje na principu měsíčních poplatků? O.o
  • ono to trochu zamrzi, ze tak dobre MMO ma tak amlo hracov...osobne som to hral 3 mesiace...tera mi skonilo predpladtne, ale je mi luto vyhodit prachy za dalsie predplatne...ide leto vela casu popri praci a zvysku zivota nemam....(vyslo diablo3 *1*)...ak mi nezrusia konto, tak niekedy koncom leta si to urcite zaplatim, ale teraz by som si na to nenasiel cas...osobne som podobne fungoval aj vo wowku...proste ja nedokazem mastit nieco dlhsie ako 2-3 mesiace...potom potrebujem oddych...neskor ma to znova chyti.....toho je prave skoda u platenych MMO
    • Mozna proto, ze to neni MMO, ale SP s moznosti coop MP. Hral jsem od early accessu do konce brezna a pak jsem to neprodlouzil. Bohuzel, jako SP dobre, ale kdo by platil mesicne 15 ecek za SP?
      • to budeš brzo za SP platit všude, se divím, že už nechce za ten jejich trapnej online SP platit Blizzard u D3...
        • bohuzel to k tomu smeruje... nekteri tomu jeste tleskaji, smutny...
  • No, o tej 17x velmi pochybujem, osobne si myslim, ze voci peaku tam bude tak cca 7x viac hracov, ale boh vie, podla akej metodiky to EA pocitalo, zrejme tam dali proste ludi, ktori maju platne predplatne a kedze ta hra vysla "nedavno", tak mozno sa naslo vela trufalcov, co si ju predplatili v osiali na niekolko mesiacov vopred a teraz nehraju :-) Tu hru nevlastnim, nehram, takze neviem ako na tom je..
  • Ringwraith
    Co si budeme povídat. Je to potřeba, zbylí hráči na oficiálních fórech o to doslova žadoní.

    A je štěstí, že se zvěsti o tom, že to Hero Engine neumí ukázaly jako falešné. To by byl Bioware fail tonáže zaoceánského parníku.

    A pokud má někdo rád matiku: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=449144

    A pokud někdo rád rovnou výsledek: Total Estimated Worldwide Population of all servers (24 hr average over the last 2 weeks as of 5/23/2012): 73,693
    • Shaker
      njn, ta hra ma fakt vynikajici hlavne tu pribehovou cast, zbytek zapada do prumeru az lehkyho podprumeru... skoda, kdyz uvazim, ze sem se na to tesil rok nebo dva a po trech mesicich sem se na to vykaslal.
      • Ringwraith
        Bohužel je tomu jak říkáš.
    • PreidaQ
      Sedmsedát tři tisíce? Rozumím správně tomu, že už to tedy nikdo nehraje?
      • Ringwraith
        Tak to je maximální počet lidí hrajících v jeden moment na top 20 serverech celosvětově.

        No a ten týpek, co to vypočítal otevřeně píše, kde ta data získal, takže každý může posoudit sám.
        • Pokial je to maximalny pocet ludi hrajucich v jednom momente, teda peak a nie pocet unikatnych hracov, tak denny pocet hracov je min. tak 5krat vyssi, povedat by som, ze mozno aj desatkrat +...
          • Ringwraith
            Poslední nedávno oficiálně vydané číslo mluví o 1.3 milionu hráčů.

            Myslíš, že je tedy až 17x vyšší?
            • já bych osobně tipoval, že počet aktivních uživatelů bude opravdu kolem 100k.. jednoduchá matematika - měli sme guildu, kde sme chodili 16 man ops a ještě sme měli lidi na lavičce (cca 20+ aktivních hráčů). Dneska sou tam asi 4 a snaží se domlouvat s jinou guildou aby vůbec mohli chodit 8 man .. Jak tady někdo zmínil, expení (rozumněj single) byl dobrej. Po proběhnutí pár flashpointů a vyfarmení KP a EV na nightmare (což bylo pár resetů) to úplně přestalo bavit..
            • Ne, to mluvi o 1.3 milionu predplatitelu. Navic do toho chytre zapocitali i ty, co jim dali mesic zdarma, jinak by ten ubytek 400 000 predplatitelu byl jeste vetsi. A mohu-li posoudit za sebe, kdy uz na konci brezna zel muj server prazdnotou, tak bych tomu cislu i veril.
            • No, o tej 17x velmi pochybujem, osobne si myslim, ze voci peaku tam bude tak cca 7x viac hracov, ale boh vie, podla akej metodiky to EA pocitalo, zrejme tam dali proste ludi, ktori maju platne predplatne a kedze ta hra vysla "nedavno", tak mozno sa naslo vela trufalcov, co si ju predplatili v osiali na niekolko mesiacov vopred a teraz nehraju :-) Tu hru nevlastnim, nehram, takze neviem ako na tom je.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit