Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okrajovy zaner hra co preda 20 mega? Tebe to dobre na gebulu j..e Vesko
    • Kez by vydali dalsi datáč. Aby to hezky cislo jeste vzrostlo... Ty zlej kluku
    • Veskoslav
      SC II LoTV se prodalo 2 miliony. A přesto je RTS okrajový žánr. H&S RPG jako Diablo je taktéž okrajový žánr, co na tom, že na pc se prodalo cca 12 mega kopíí D3 (v roce 2012 bez datadisku bylo číslo přes 10 miliónů). To ale nic na tom nezmění, že ten žánr je okrajový. Další hry jsou pak jako hlavní hráči PoE a možná ještě TII a tím to hasne. Ostatní hry jsou rády za prodej do 500 000 a to ještě hodně přeháním a reálně to bude do 200 000 kopií. Nebo chceš mi tvrdit, že Dark Soul série není okrajový žánr? Protože to je taky mírně poupravené H&S RPG.

      A gratulovat si můžeš akorát sobě. Protože psychicky normální člověk si neříká Hnisavec. Jedině když mu v hlavě slušně jebe.
      • Nesouhlasím se všemi výše uvedenými výlevy.
        • Veskoslav
          Máš na to plné právo;)
  • BangMeInBangladesh
    Hmm, dalsi patch a dalsi zmeny a on to stejne nikdo 14dni po resetu ladderu nehraje.
    • Veskoslav
      Schválně jsem to zapnul. 18 189 hráčů v Diablo III a 36981 v SC II. Takové mrtvé hry, což?:)
      • BangMeInBangladesh
        To bude asi tak 0,1% lidi co si hru koupilo, fantasticke.
        • Veskoslav
          Ano je konec sezóny, všední den a blíží se hlavní křesťanské a "komerční" svátky. A přesto je ve hře téměř 20 000 hráčů. Chápu, že jsi udělal ze sebe tak trochu pitomce, když jsi použil trapnou frázi, že to nikdo nehraje, ale to už nezakecáš. Jeho nejbližší konkurent PoE má na Steamu nějakých 200 000 za dva týdny. Což vychází na nějakých +-14 500 hráčů denně. A přesto má 31. příčku na Steamu a navíc je to F2P hra.

          A pro srovnání. GTA V hrálo v posledních 14 dnech něco okolo 1,1 milionu lidí. To máš nějakých 80 000 denně. A na to, že Diablo je okrajový žánr a proti GTA se moc měřit nemůže, tak má pořád slušný počet hráčů. A tak trochu zapomínáš, že to je jenom na pc statistika (10 miliónů prodaných) a prostě teď je na výběr maximální počet her v tomto roce. Takže stále si drží nějakých 0,2% hráčů u 1,5 roku staré hry denně. Stále se tu ale bavíme o okrajovém žánru herního světa. A co si budeme nalhávat, většina hráčů čeká na novou sezónu. Tu mimochodem začínalo skoro 120 000 lidí první den:)
          • BangMeInBangladesh
            Jake trapne fraze Vesnickoslave? To je fakt, D3 uz nikdo nehraje, schvalne se podivej kolik lidi ted hraje poe a to jen pripojenych pres steam, 19 tisic (nevim proc vypocitavas nejake tydenni retardace, kdyz se muzes pres community hub podivat, kolik lidi ho aktualne hraje). Dalsi tisice ho hraji mimo steam.

            A ne nejsem zadny Blizzard hater, jak by sis asi pral. Obcas jeste D3 lognu a z mych 50ti lidi ve fl, uz to nehraje vubec nikdo.

            Ok, jeste to nekdo hraje, 0,1% hracu + Veskoslav.

            O trapnosti ty radeji vubec nemluv a prestan si klikat ty palce trapaku.
            • ty šmoulo, jestli skutečně bylo v jednu chvíli online 18k lidí, neznamená to, že to jsou všechny aktivní účty.. pokud umíš alespoň trochu myslet tak ti dojde, že za celej den se unikátních účtů může lognout násobně víc než v jednu náhodnou chvíli, natož pak během týdne, nebo dokonce měsíce. a teprve tady začínáš brouzdat ve vodách, ze kterých se počítají počty aktivních účtů.

              a to se vůbec nebavíme o tom, co za píčovinu je myslet si, že kvalitní hru bude hrát v každý okamžik 100% lidí, co si ji kdy historicky koupili.
            • Veskoslav
              Trapné fráze? Ty ses tady ztrapnil tvrzením, že to nikdo nehraje. Tak se ztrapňuj dál. A pokud nevidíš ten rozdíl mezi F2P hrou a placenou hrou, tak je mi tě upřímně líto.
    • Nic není dál od pravdy, než toto tvrzení. Nikdo není ty.
  • táto hra je odpísaná na dobro ! Jedine čo by jej pomohlo je nanovo prerobiť a dať názov D4. Za dva týždne hrania nazbierate top gear a dostanete sa do top 300 LOL čiže úroveň 0 bodov. V podstate tie patche nepridávajú nič podstatné len vyzdvihujú jeden skill nad ostatnými a naviac sa to celé topí v bizarných číslach, setoch a tým, že pridajú nové legendy tak tým sa nič nevyrieši pretože stejnak budú všetci nosiť rovnaký kabát. Žiadna jedinečnosť, žiadna pestrosť po pár hodinách delete. Ešte, že tu je GGG ...
    • brutálne dristáš, viac ani netreba dodať. Ďalší hater...
    • ten byl dobrej :) (za týden best equip).... nevím, asi má někdo větší štěstí jak já. Takový množství surovin co jsem prosypal "kostkou", některý itemy jsem reforgoval třebas 30x, když jsem teď stavěl na Cruse Seeker set a stejně jsem z toho vysekal jen celkem průměrnej gear. Že mám tak 1,1M DPS, 32M Toughnes a něco přes 2M Regen, dál než T7 (GR 30-34) na HC jsem zatím netestoval, ale T7 dávám jak po másle co se týče DPS ale na Tougness se na vyšší zatím necítím :). Tak nevím co dělám zle ... ani nevím jak dlouho jsem ty surky a base itemy na reforge farmil.
      • beztak to jsou nějáký šmoulové co si mysleli, že dohrát příběh na normal je všechno co ta hra nabízí *1* vsadim boty, že ten jejich slavnej best equip spočívá v tom, že si našli co nosí nejlepší hráč, poskládali k sobě první kousky toho setu co jim napadaly a staty neřešili.. co na tom že se v GR nedostali přes 20.. kdyby jooo chtěli, udělaj přece klidně i 100 jako ten první týpek. maj přece stejnej top equip *15*
    • Veskoslav
      Za týden nasbíráš TOP Gear? Můžeš mi postnout prosím tě svůj účet, rád se na ten Top gear podívám:) A i když mám v této sezóně GR solo 65, tak pořád jsem hluboce pod hranicí postavy.A poslední věta jasně ukázala, co jsi zač:) Mimochodem malé tajemství Diablo bylo vždy o hře čísel a tím, že se honíš za nejlepší výbavou:)
      • Neviem ako ty, ale ja som vyrastal na dvojke a mám v nej odohrané nemálo hodin. Velmi ma mrzí že D3 sa pojalo smerom ktorý vedie skôr k režimu, ktorý sa viacmenej podobá k diktatúre ako ku volnosti a slobode. Skrátka blizz z hráčov robí cvičené opičky a ľudia mu to krásne žerú :) Nadiktuje ti všetko, čo máš používať, čo musíš nosiť, čo musíš farmiť... a veľa toho na výber nieje a každým patchom to troška pomení, aby ľudia mali pocit, že waaw niečo sa deje :D
        • Veskoslav
          Až na to, že na D2 jsme nadávali jako na něco, co pošramotilo skvělý 1. díl. Diablo 2 v podobě v jaké ho máme rádi přišlo až s datadiskem. Do té doby to byl mírně řečeno nenáviděné pokračování Diabla.

          A že se nic neděje? Když si takový odborník. Můžu se zeptat kolik je podle tebe teď skutečně aktivních a použitelných setovek, které hráči používají? A jaký systém předmětů? Mimochodem jediné, co mi Blizzard diktuje je to, že nemůžu v GR měnit ithemy na postavě. Ale farmit si můžu kde chci a co chci a jak chci. Nebo osvětlíš mi tu hlubokou myšlenku, co jsi chtěl říct? Protože actová omezsení jsou na hell srandy a Bounty jsou pak omezené na druh, aby tě to donutilo jezdit všechny, protože suroviny potřebuješ pro kostku.
          • Hádam si si nemyslel, že som mal na mysli D2 bez dataču ... Isté veci si treba domyslieť. hmm... Myslíš aktívnych setoviek he ? Tak keď chceš ťahať vysoké GR tak 1 max 2 ... Stačí si pozrieť tabuľku a tam uvidíš že z tých 1000 hráčov ma 95 percent rovnaký gear - build a to je podľa teba rozmanitosť he ? :)) Jasné setov je dosť, ale skutočne použitelných je pár - doslovne. Keď to porovnám s PoE, kde je rozmanitosť, jedinečnosť a atmosféra a podotýkam atmosféra, ktorá sa približuje k D1 D2 tak je to naozaj na zaplakanie. Atmosféra v D3 mi pripomína čistý kinder - garden. Zábíja to pony lvl :D :D Každému sa páči niečo iné, to beriem, je to môj subjekt názor, nikomu to nevnucujem ani nič podobné. Len si rád vrtnem do Déčka pretože nesúhlasim s vývojom. A plakať budem :) pretože keby sa jednalo o inú hru ako D tak to mam na háku. HAWK !!!
          • Diablo 1 sem hral jako mainkej a celkem sem se i bal *7*
        • Nostalgie je sviňa. D2 taky nebylo dokonalý. A to sem dvojku hrál 10let. D3 je v mnoha vecech mohem mnohem lepsi (a v nekterych mnohem mnohem horsi ofc). Tak nebreč! *16*
      • BangMeInBangladesh
        Klidne jeste driv, staci se v te hre vyznat.
        • Veskoslav
          Vyznat ve hře? Povídej, přeháněj:) Ty evidentně netušíš ani která bije:) Nebo mi popíšeš, jak ti znalost hry pomůže najít určitou zbraň? (například na Crusadera jsem ji sháněl prakticky 3 měsíce, aby měla odpovídající damage+vlastnosti i s pomocí vědmy narolnuté). Dýka na WD mi padla po více jak roce. Smůla že na set, kam se hodila, tak už dávno nejedu. Tak mi povídej o tom, jak seženeš něco dřív. Ano, když denně nad tím strávíš 16 hodin a za 7 dní máš paragon 800. To bych i možná věřil.
          • Nesouhlasím se všemi výše uvedenými výlevy..
  • D3 hrajou jen soutěživé děti bez fantazie.
    • Je mi 28, za dítě se nepovažuju a baví mě to. Ale ty zřejmě budeš zakomplexovaný míčus.
      • To víš že jooooo *15*
    • ja to hrám a mám viac než 35 rokov a po ťažkom dni v práci mi príde taká odreagovačka vhod. Že sa tebe niečo nepáči a potrebuješ si kopnúť do iných ľudí je podľa teba asi v poriadku? Pre mňa je to koment totálneho zakomplexovaného úbožiaka.
      • Naletel si trolovi co si naklikal 60 plusek :D neboj psychicke problemy a komplex menecenosti ma on....a dokonce si da tu praci aby si naklikal plusy coz dela jeho zivot jeste vice ubohy.
      • Pokud je ti 35 let a stále máš tendenci osočovat někoho jen kvůli jinému názoru,pravděpodobně máš jistou poruchu v mentalním vývoji tvé osobnosti.A to nemyslím zle,ale zcela vážně.J ti přece 35 let ne?Ještě máš dost času o osobě přemýšlet.Hodně štěstí.
  • Tenhle patch bude fakt bomba! Jako vždy si ho nenechám ujít a přidám pár desítek hodin...
  • solomon.short
    co me nejvice zajima - pet ktery bude automaticky sbirat gold, bude az ten z pate sezony, nebo i ten z aktualni?
    • Veskoslav
      Mělo by to být v té, co začíná v lednu. Ale já mám jako peta dronu, nějaké sbírání mincí. Ono už goblin na sběr věcí byl k ničemu, takže tady to vidím podobně.
      • veskoslav je jack. oba melou srtejne picoviny
  • Hrejte hardcore lidi. To je vončo *16*
  • D3 si zahraju vzdyck na chvily po patchi a kdyz se zpomali progress na minimum coz je docela rychle tak jdu o dum dal :) ale i tak mam nahrano 1000 + hodin takze penez urco nelituju..
    • Mám to podobně, vždy s kamarády ozkoušíme novinky, pak následuje menší farma a když to přestane padat, jdeme o dům dál. Ideální zábava.
  • Alespoň půjde stavět buildy na další z druhů setů (Thorns), ty to posílit chtělo. Keep up good work :). Uvidím, jestli se jetě donutím rozehrát 5. sezonu na PC. Nějak mne daleko víc baví na gamepadu na Ps4 :), škoda jen, že je tam hraní jen na lokálu a tím pádem jsou tam i otravní modeři (ještě že se to dá řešit hrou pouze s lidma z friendlistu) a proto tam nemáme sezóny :(.
  • Samotné hraní je zadarmo nebo za peníze ? Pokud zadarmo, tak ok. Jinak by to byla bezva finta, jak z lidí sosat prachy *4*
    • Asharak
      Honit si ego až takhle mentálníma příspěvkama... ts ts
    • platí se akorát hra a datadisk, jinak je hraní zdarma, pokud teda nepočítáme u PS a XB verze poplatky za PS+ a Zlaté členství XB live pro hraní multiplayeru, ale to nemá s hru jako takovou co dočinění.
      • Dík za info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit