Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hey, zaprvé jsem velmi rád, že adventurní matador BigPeter je stále aktivní, nějak mi to nedošlo.) , k Broken Swordu - je zajímavý co říká Cecil k nedostatku 2D grafiků, bohužel ta nová grafika mi přijde celkem OK, ale na tu nádheru prvních dvou dílů to prostě nemá. druhá pro mě klíčová věc - úžasná hudba v jedničce a celkem i v dvojce vs. generic-francouzskej úvod traileru toho moc neslibuje. a zjednodušování na úkor kvality nesnášim, nicméně nápad s počitadlem hintů marnej neni (to bych bejval ocenil při nepřekonatelný Le Serpent Rouge v GK3). celkově jsem zvědavej a rozhodně si výsledek zahraju, ale víc mě prostě vzrušuje legenda Jane Jensen, jejíž talent dokáže přibrzdit snad právě jenom nedostatek financí (kdyby tak Gabriel Knight 2 měla dvojnásobnej rozpočet..), a aktuálně její Moebius - mimo jiné bylo oznámeno, že ta hra bude obsahovat normální a hardcore mód (!) něco ve stylu starejch - hardcore - adventur typu GK1. nesmírný očekávání (a mimochodem další big news - připravuje se i přes Kickstarter už i Dreamfall Chapters;))
  • As I already stated on YouTube I'd really appreciate an English version of your interview - and I'm sure my followers would like it, too! :)
    • Hi,
      we are working on it! I know I have prommised it in a week, but I decided to postpone it as my own english speech was unacceptable in my opinion. So I started to look for a native english speaker, and I have finally found one. The recording session will be on Wednesday 31st so the english version of the video should be ready on Friday the same week. So please stay tuned! And Sorry for the delay. Petr.
      • Great news, thanks for all your hard work! I really appreciate it! :)
        • OK, there you go! The English version is live. Enjoy! :-) And sorry again for the delay.
  • Broken Sword, tedy alespoň první díl, je pro mě nejlepší adventurou historie. Nedám na něj dopustit. Dvojka také ušla, leč už nebyla tak tajemná a neobsahovala překvapivou zápletku. Trojka se mi nelíbila a nudila mě a na koupi čtyřky jsem se neodvážil (po zkušenostech s trojkou). Nicméně teď začíná série zas vypadat trochu k světu :)
  • schumicrast
    Chvíli jsem si myslel že rozhovor vede Vitalij Klitschko :)
    • Inquisitor
      Jo taky mě to napadlo když jsem ho viděl :)
  • Corvus
    Tak to je paráda! Díky moc!!!!!!
    • Připojuji se k poděkování, skvělá práce! A je úžasné poslouchat někoho s takovým zapálením pro věc! Jsem rád, že jsem hru na KS podpořil.
      • Už dlho dúfam, že Petr Ticháček zavíta do podcastu so správou o stave adventúrneho trhu. Možno raz ....
  • x_ander
    Taky se přidávám k pochvalám za video. A namluvení je taky super. A to říkám jako člověk, co dabing čehokoliv bytostně nenávidí, ale u této "dokumentární" formy to je naprosto v pohodě :)
  • Super video, super dabing. Diky chlapi!
  • Cosi
    Video super, komentář taky, až na ty basy, ale taky vám poslední době na youtube při přehrávání problikává ikona jakoby při nahrávání?
    Nový George se mi vůbec nelíbí, chci aby se více přibližoval tomu z původních dvou dílů.
    S tím ukazatelem počtu zobrazené nápovědy má pravdu, vzpomeňte si, že jste chtěli dohrát Mirrors Edge bez zabití postavy jen proto, aby na vás mohlo v menu hry koukat: Dosud jste nevystřelili na žádnou postavu.
    A měli jste se Charlese zeptat, proč se vrací ke klasické adventuře, když byly podle jeho výroku mrtvé *1*
    • Díky! O problému s basama víme, ale už nebyl čas ani energie to předělávat (nutnost znovunamluvit asi 50% textu a to přesně na čas, aby se nemuselo sahat do střihu videa). Ale příště už tenhle problém nenastane. Alespoň ne v tak výrazné míře. :-)

      K poslední otázce, Charles považuje za zlom obrody adventur okamžik, kdy bylo uvedeno na trh Nintendo DS (pro které udělal remake prvního BS). Celý rozhovor trval asi 35 minut, do tohohle videa se vlezla možná tak čtvrtina. Možná, až doděláme všechna videa o ostatních hrách, se k tomuhle rozhovoru ještě vrátíme a vypíchnem dalších cca. 10 minut, protože Charlesovy názory a komentáře jsou určitě zajímavé. Nyní jsme se snažili použít jen to, co přímo souvisí s novým Broken Swordem.
  • Super video. Moc za něj děkuji. *3*
  • Luxusne reportaze aj videa, len tak dalej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit