Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
No musim říct, že s AC mám smíšený pocity... Koupil jsem si AC 2 (jedničku jsem nehrál), spíše kvůli renezanční době a Benátkám a ze začátku to byl super zážitek. Běhat a skákat po atmosferické Florencii a během prvních dvou hodin pořád něco objevovat. Města se jim prostě povedli parádně a není tomu co vyčítat.... Po dosáhnutí Benátek, ale nastal průser a to že mne to prostě přestalo bavit. Všechno je strašně jednoduchý.. všechno se dá celkem bez problému vyřešit. Stráže jsou tam v podstatě takové neschopné postavičky, před kterýma snad není ani potřeba utíkat. A možnosti jak se dostat do anonymity? Strhávat plakáty s vaší hledaností (které jsou navíc umístěné bůhví, tak že je nikdo nevidí), aby nikdo nepoznal vaši postavu,která se producíruje a "mizí" v davu v takovém středověko- batmanovském oblečku?
A co se týče příběhu tak ten je úplně padlej na hlavu a snad více nelogický už nemohl ani být. Nemluvě o tom že Assassin se sice probíjí tisícerý strážnými, ale pořád je to takový hodný klučina k pohledání.
Na druhou stranu musím znovu zopakovat, že města a jejich atmosféra je velmi povedená a tomhle je hra dokonalá. Jen škoda, že se tvůrci neinspirovali u konkurenta v povolání Hitmana (hlavně co se týče nějakého řešení úkolů). Výsledek je pak takový, že hra vypadá jako povedená hopsačka v renezanční Itálii.
Toť vše pro případné zájemce o tuto hru :-) -
-
Byt vama, tak si dam takovou facku, ze se z ni poserete...
Prej pribeh je shit *1* -
Ja jsem si dvojku zahrál a docela mě bavila hlavně kvůli tomu prostředí renesanční Itálie a tomu vylepšování rodinného sídla. Ani mi moc nevadilo že z toho udělali hopsačku. Ale vadilo mi že to byla nudná hopsačka. Já jsem byl zvyklej z Prince of Persia nebo Tomb Raidera, že to skákání vyžaduje trošku plánování trasy, soustředění a načasování, a tady stačilo jen držet tlačítko "parcour" a hra udělá vše za hráče sama. Nuda. Takže výsledek byl že jsem na hru tak 2 hodiny nadával něž jsem přišel na to, že hra po mě opravdu nic víc nechce. *1*
-
Dneska se hry dělaj schválně jednoduchý, aby to koupilo co nejvíc lidí. Konspireční příběh v AC je snad ta největší shit co kdy kdo vymyslel. Další problém jsou repetetivní mise. Začátek AC2 byl ale skvělý, stále nové věci pak už to trochu klouzalo do stereotipu. Ale oproti jedničce to bylo v pohodě. Nejlépe se to povedlo v Brotherhood. Tam mě ta repetetivnost přišla zamaskovaná zdaleka nejlépe. Navíc PC konverze je absolutně skvělá a pro mě naprosto kompenzovala půlroční zpoždění.
-
Souhlasím, ale i přes všechny logické lapsy mě osobně ta hra hodně bavila až do konce. Teda takřka do konce. Od předzávěrečného šokujícího odhalení to šlo dost dolu a následná římská taškařice... radši nemluvit :).
-
-
I když kvalita AC s každým dílem roste a AC: B byl jednoznačně nejlepší, tak bych s dalším dílem počkal. Začíná z toho být seriál ala CoD nebo NFS.
-
-
a to jako vadí??? já nechápu ty lidi kterym vadí, že je rychle pokračování.... to je snad dobře ne??? a pokud to někomu opravdu vadi, kdo ho nutí aby si to koupil a hrál??? at siten dotyčný třeba čeká deset let než si zahreje další hru... když ho to baví...
-
-
Pokud budou vydávat každej rok novej díl půjde kvalita do kytek. Vem si třeba rozdíl mezi AC2 a ACB. Mě se ACB líbil určitě nejvíc, ale zas tolik novejch věcí tam nebylo. Spíš to byl nejvytuněnější díl, kde ty mechanizmy fungovali nejlépe. Tobě by možná vyhovovalo kdyby přidávali jen to málo. Já bych byl ale raději třeba za takový rozdíl jako mezi prvním dílem a ACB. Holt nejsem asi ten typickej konzument.
-
-
ja říkám!!! ignoruj teda tedka 5 let všechny AC, a za pšt let si kup až nějakej nove, to bude taky velká změna ne???
-
-
to je doporučení jak hovado teda.. on chtěl říct.. pro tebe polopatě, že "kvantita není kvalita" a naprosto ho chápu AC je dobrá serie, jenže se může stát, že ty změny se nemusí jednoho dne v dalším díle dostavit a bude to jen v jiném prostředí, pořád to stejný co nám doposud nabídli.. atmosféra se vytratí, příběh bude přehnaně nesmyslný nebo zamotaný tzv. nastavovaná kaše, vizuální dojem bude zastaralý a nic neříkajicí... někdy platí, že se má přestat v nejlepším.. AC:B nabídl zatim špičku této serie, co může nabídnout.. a hráč očekává, že bude další díl buď lepší nebo nejhůř, stejně dobrý.. a kdyby ingoroval 5 let všechny AC, kvuli příběhu by si stejně musel zahrat předchozí díly, z takové hry by měl poloviční zážitek..
-
-
To nema cenu se to snazit vysvetlit temhle dementum...typickej hrac CoD kterej by byl nejradsi kdyby vychazel AC jako CoD (podle toho to vypada) kazdej pulrok, nezalezi jim na zazitku, na pribehu atd ale aby tam meli co nejvetsi cool kulomet, mega vybuchy a pozabijeli co nejvic lidi, okamzite preskakuji pribehove ukazky protoze ty je nudi a zdrzuji je od dalsiho behani a zabijeni (proc ze jo kdyz se tam jenom keca..to nikoho nebavi)... nekolik takovejch znam a uprimne je nechapu...co z ty hry pak maji ? U AC mi zvlast zalezi na kvalite protoze to je propracovany "dílo" s vlastni ehm ..mytologii a nerad bych aby se to zakopalo tim, ze zacnou chrlit jeden dil za druhym jen proto ze to sype, jako jiz zminovana strilecka..ale to lidi z Ubi urcite nedopusti :)
-
-
-
-
-
-
asi som uz na takychto hnupov stary pri mojej 40ke ale vysoko ocenujem snahu Ubisoftu doslova vas vtiahnut do deja tej hry aby ste mali pocit ze ste jeho sucastou od prveho momentu. Nieco podobne ako Assassins Creed - Project Legacy na fejsbuku som este nezazil a verim tomu ze kopec veci z tohoto aj nasledujucich teasrov ma vysvetlenie tam, na samostatny diel by som to asi netypoval podla mna skor ochudeny datadisk, pripadne pokracovanie Projectu Legacy lebo asi podla mojho nazoru pride k spusteniu dalsich chaptrov sekcie Holidays v sekcii Memories v roku 2011.
-
lol to je nějakej blbec ne ?? :D:D doufám jen že to bude hra na PC, a ne jen na psp...
-
Já nemluvit řečí tvého kmene.
-
ale je trailer :D jebal sem vas do huby ste blby??proc sem davate PATLANICE z kterych nic nejde viet??jebe vam????smeju se :D dobry trailer nic nerikaji
-
-
Haha, uvědomuješ si, že neumíš ani číst? :D Teaser = nic neříkající video. Trailer = už něco říkající upoutávka. Tohle je teaser, takže co blbneš? A trošku víc času trávit ve škole než hulením by taky neuškodilo.
-
-
Taková poznámka: Nás ve škole neučili, co je to trailer a teaser :D
-
-
Je to bohužel nejspíš neproveditelné, ale stálo by za zvážení, jestli neimplementovat do diskuzí nějakou anti-dementní ochranu - nějaký lehký IQ test, který by umožňoval vložit příspěvky pouze těm lidem, co maj IQ alespoň 80... *3*
-
-
Jo, třeba kolikátý budeš když předběhneš druhého.
-
-
Neposloucháš náhodou Rytmuse?
-