Přejít na výpis diskuzí
Update: další indicie k obsahu Assassin’s Creed: Revelations
3.5.2011 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
zmeni sa hlavna postava, a aj obdobie....takze ziadne kodexove zbrane :( to je skoda.... som zvedavy, co tam namiesto nich daju....
-
-
Takze, bude tam raketomet, plazmova puska s rozsahem 80 MW, stary dobry plamenomet a misto skrytych cepeli budes mit skryte sekacky na maso *1* *1* *1*
PS: Mysleno jako ftip *5* -
-
Hmm -3? Zda se ze to hodne lidi nepobralo i kdyz sem jeste pod to napsal ze to je mysleno jako vtip(ano to f taky bylo zamerne) *7*
-
-
-
Uprostřed traileru je něco co vypadá jako Mayský kalendář nebo něco podobného ze stejné kultůry.Že by přece jen ta jižní Amerika?
-
-
vypadá to jako jeden suvenýr z Řecka který jsme si tam dávno koupili (kopii samozřejmě)
-
Ne, to je ten Disk z Faistu:) Ale vypadá podobně, o tom žádná:)
-
-
Aha,pravda,už to vidim. Ale ta spojitost s 2012 tu pořád je.
Musíme holt počkat na další teaser, pak se snad už uvidí.
-
-
Koukni se na něco o Mayské kultuře v souvislosti 2012. Já tomu teda nevěřim, ale přijde mi, že AC je s tímhle docela spojené. V roce 2012 předpovídali, že se má nějak zvednou sluneční aktivita, stejně jako zjistila v AC a tak :)
-
-
Určitě to něak s tim spojené je. Jestli si dohrála 2 tak víš o čem mluvim. Když to řeknu takhle tak "Desmond nás má vlastně zachránit od té pohromy 2012."
-
-
nic proti ale já měl za to že assassins creed 2 se odehrává v roce 2012
-
Pohromy? Bral bych to spíš jako Očištění:)
-
Taky si to myslim, no :)
-
-
-
-
Už někdo zjistil co může bejt ten druhej obrázek za Archeologickej nález? *2* *1*
-
jako rád bych hrál zase za Altaira ale leda že by se přenesl v čase nebo co :-D :-D jak to chcou udělat se zbraněma atd. prostě víte co tím myslím když se období zase vrátí zpátky *6* *7* *3*
-
Fajn, jestli bude Altair tak se těšim:) Doufám že se vyserou na arabsko-americkej akcent jako se na něj vykašlali v jedničce:)
-
podla mna budeme hrat za altairovho syna ... v ac 2 ked bol desmond mimo animusu mal halusky ze sa altair nahana za nejakou zenskou .... potom sa pomilovali ... altair skocil z veze ale desmond zostal v lone tej zeny ... takze tak :)
-
O Krétu by teoreticky jít mohlo, nicméně když spojíme indície s AC2 a vzpomeneme si, odkud přivezli Borgiovi pohůnci Piece of Eden nebo Zlaté jablko? Z Kypru ! A pokud je všem trochu známa historie, Kypr byl celá staletí pod nadvládou arabského státu (arabský nápis Altairova jména) Byzancem počínáje a v roce 1973 Tureckem konče...ovšem je to pouze moje teorie...
-
-
Pod Arabskou nadvládou byl jen cca 300 let (a ještě k tomu ne absolutní) a už 200 let před událostmi v AC1 byl opět pod nadvládou Byzance. Za první křížové výpravy byl dobyt křižáky, kteří se kontinuálně (později tedy Benátčané) přetrvali až do konce 16. století, kdy Kypr dobyli Turci. A to Arabové nejsou. Takže bych to s těmi staletími pod arabským státem tak moc neviděl, spíš tam bude velký vliv Byzance, ale od ní Arabové hodně kopírovali, takže to vyjde nastejno. *3*
-
Altair už na Kypru byl v PSP spin-offu Bloodlines.
-
-
Aha, tak takhle hra mi naprosto unikla. To mělo release ještě před AC2?
-
-
Jo.
-
-
-
-
to bylo na: Amaroun
-
jenžě assassins má svuj vlastní žánr.... to má být hopsačka, plakaty nelogický jsou, ale dělat verdikt na zakladě takovích nepodstatných věci?? Příběh ti připadá trapný???? Tak to si myslím, že tu budeš jediný. příběh je velice dobrý, velice originální, a nemužu se dočkat dalšího dílu, až se dozvím, jak bude pokračovat.
-
Mě třeba AC nikdy nebavil, dycky mi vadilo ovládání (volná ruka, divná ruka, gumová ruka, teplý režim, nenápadný režim... kdo se v tom má vyznat) a ty historické nepřesnosti. Kde vzali že hašišáci bojovali pro mír, že to byli hyyper-čuper-mega-démonicky-krutopřísní zabijáci? a navíc se po každé vraždě nechali chytit aby zdechly mučednickou smrtí.
-
-
S ovladanim v AC jsem nikdy problem nemel... Taky co se da cekat od codare co jen drzi w + macka m1 *12*
-
Ac je už od začátku sci-fi hra.. Takže nechtějte po nich nějakou historickou přesnost:)
-
Gumová ruka a teplý režim :D:D:D Je pravda, že to bylo dost konzolovitý.
-
:D:D, se nediv... debilové to ovládat umět nebudou.... a kdo říkal že je to podle historie???? tam pouze jsou historický fakta (a postavy) ... ale ne všechno musí být podle skutečnosti
-
-
Mě to tam prostě vadilo.
-
-
??
-