Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak pokud se budou držet sestupné tehdence, tak se tomu vyhnu obloukem. Po skvělé jedničce s nádhernou grafikou, přišla průměrná konzoloidní FPS, která ničím nezaujala. Ani grafikou, ani herními možnostmi.
  • Mechwarrior_bw
    koridorovka je skôr C1, C2 je tunel :)
  • Paradoxne,ja mel tenhle pocit spis u toho FC 1,nez u prvniho Crysis.
  • Protoze je to oproti jednicce prakticky koridorovka.
  • Me prave od zacatku Crysis moc nebavilo, zatim jsem ho ani nedohral, tak doufam, ze to ti alieni ozivi. Crysis 2 mi prislo zivejsi a i graficky se mi libi trosku vic a ta grafika me pripadne hrozne hezka, castokrat jsem opravdu dost koukal s otevrenou pusou (a to jenom na Dx9) coz se uz dlouho nestalo, nechapu, proc C2 nemaji lidi tak radi *9*
  • http://wccftech.com/wp-content/uploads/2012/04/Crysis-3-Origin-635x230.jpg
  • Miroo_CZ
    Proč to neoznámit teď a vydání si nechat třeba až na launch nové generace...?
  • Lepší už to nebude zlatá jednička...
  • Ja myslel spis ty kluky a holky z Cryteku ;)
  • Miroo_CZ
    Ani bych se nedivil kdyby to udělali přesně naopak...přeci jen k doby chtěl úmyslně zkrachovat?
  • Tak to jim nak nevychazi, protoze si myslim pravej opak. Ze to trubky neumej udelat poradne, tak to maskujou jak v Lost, nepochopitelnosti :)
  • God-of-War
    Sni dál:)
  • Phillios191
    to je slaby slovo, ja je nesnasim. Bej po mym tak konzole smazu z povrchu země, nebo na ně vydavam hry az mesic po prodeji PC verzi( aby konzolisti věděli co je to čekání)
  • Phillios191
    To v EA dělaj schválně, aby sis o nich myslel že jsou hrozně komplikovaný lidi a měl je rád, přesto že je nechápeš :D:D
  • To je asi nemas moc rad? :D
  • Mechwarrior_bw
    bude to nejaký datáč, žiaden Crysis 3... ten si nechajú až na nové konzole.
  • Phillios191
    Doufám že to udělaj jen pro PC exkluzivně a na konzole se z hluboka vyse*ou
  • To si pis, ze to bude designovany na konzole. Dnes uz tezko muzes cekat neco jinyho.
  • veľmi veľmi veľmi málo pravdepodobné
  • Hlavne ten pribeh. Kdyz uz ho tam davam a stavim na tom levely, prostredi, motivaci, tak at to neni neco neco nesmyslnyho co si od zacatku rika wtf vo co go, a ke konci to neni o moc lepsi. Proste normalka od zacatku pochopitelnej a uchopitelnej pribeh. A vic otevrenejsi jako jednicka, bych se taky nezlobil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit