Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    Uděláte prosím Gameplay...?  Koukal jsem hned po vydání na stream od IGN. Také mluvili o tom a ukazovali, že MP jde jen se 4 lidmi v jedné session. Takže to není tak, že byste náhodně potkávali tisíce hráčů. To by asi ani jejich servery nezvládly. 


    Také se mi libila jejich poznámka, že "koho hra neoslovila před updatem, nyní ho kvuli NEXTu nechytne". Stále váhám, že bych v nějaké vyraznější slevě to koupil a prostě se smířil s tím, že to budu mít na několik hodin ZENového stylu hraní a pak to odložím....

    • Tady jeden týpek točí letstplaye v češtině

      https://youtu.be/c4VHjVsfdyg

    • tak v základu je to pořád stejn´a hra se všemi neduhy, namátkou- hrozné konzolové ovládání (nemožnost klikat myší na star mapu, nejde scrollovat kolečkem v menu, naopak nutnost držet tlačítko při procházení menu atd) - gunplay jako z hračkářství, celkově 3 typy robotů + zvířátka, co ale působí spíš jako něco z teletubbies, absence humanoidních nepřátel- přebarvičkovaný vesmír (proč nemůžou být alespoň nějaké části normálně černé, ne jenom růžové) - pořád dohromady tak 5 biomů co se dokola opakují,  byť vypadají lépe atdale za těch 29 eček to asi i tak stojí, na chvíli zabaví určitě 
      • jack

        Tak jsem to koupil a celý víkend je včudu :).


        Jsem zatím v té zábavné WOW fázi, kdy se člověk učí přežít, pojmenovává si planety (zatím jsem byl na třech) a baví ho popadesáte hledat kobalt atd. Má to své kouzlo a s NEXTem odstranili spoustu neduhů.


        Už mám 2 základny, 2 lodě a oddaluji WARPování do jiné části vesmíru.


        Asi časem se z toho stane rutina grind na cestě do střed galaxie. Ale i kdyby to ještě byly třeba 3-4 víkendy takto, budu spokojen.

  • Ilusiveman

    Zaplý jsem to měl, ale spíš jsem jen tak chaoticky hledal kyslík, kterej dřív neexistoval. Překopaný se to ovšem jeví. TeĎ by to teoreticky mohla být i zajímavá hra. |Zmenu dočkaly i ikonky a jeví se to propojenější, celisvější zážitek. Nicmeně tohle bych potvrdil tak po 8mi hodinách new game. Ted planuju se na to vrhnout a nějakou smysluplnou cestou se na vlastní frighter dokopat a trochu si třeba začal užívat existenci nějaké role.


    +++je to furt zadarmo jako patch a ne nějaky posraný DLC. Lidskej Respekt

  • Anarcha

    Já jsem těžce zklamán , protože všichni co mají verzi od gog nemají stále mp , který snad bude někdy tenhle rok , takže jestli vůbec Gog spolu s Hello games zase s náma pěkně vyjebali .

    • Ilusiveman

      ty jsi těžce zklamán a ani jsi to nehrál? bože...

      • Anarcha

        Samozřejmě, že jsem to hrál a to jak před patchem jelikož hru mám od vydání , tak po patchi next to nic nemění na mém zklamání , protože tam nemám to mp. Nicméně musím vyzdvihnout chování GoG, který mi i přesto že , mám hru zhruba 2 roky nabidl refundaci do virtuální peněženky na obchodě což je více než fér.

  • Zatím je to super. Je to jako úplně nová hra. Velmi vylepšená grafika, úplně nové zvuky, nová AI zvířat, silně upravený tutoriál, takže kvůli základnám a vlastní obří kosmické lodi nemusíte hrát 40 hodin, lepší správa surovin, vlastní vzhled (kde je celkem dost možností)... K tomu planety vypadají k nepoznání, změnily se i freightery a vesmírné stanice. Vyplatí se začít odznovu. Super je, že se můžete ke komukoliv do hry připojit a nemusíte se tak s kamarádem hledat po obří galaxii (kde byste se stejně ani omylem nenašli). Co se týče hry spolu, tak by mělo jít být spolu v maximálně 4členném týmu, ale HUD hry ukazuje až 16 lidí na instanci. Ještě se moc neví, jak to funguje. Někdo tvrdí, že létající světelné koule vidíte jen v případě, že si vypnete multiplayer, abyste věděli, že jste zrovna někoho potkali. No každopádně doporučuju. Ale komu se hra nelíbila od začátku (hlavně systém craftování a sbírání surovin), toho bavit nebude ani takhle. Všem ostatním vřele doporučuju.

    • Jack1947

      Taky jsem koukal na screeny a vypadá to hneed lépe.

      • Ilusiveman

        Lepší zažít Jacku..

    • Jo. První dojmy jsou fajn. je fajn že nejen přidávají nový obsah, ale nebojí se i komplet překopat a přebalancovat ten starý. Takže herní mechanismy jsou docela dost jiné a oproti day 1 se to hraje výrazně jinak a vypadá znatelně lépe.

      Já myslím, že teď už není důvod tohle nekoupit. Ta příznivou cenu už to nebízí dostatek zábavy (20 hodin z toho člověk vytluče ani neví jak)

  • drasta

    Volejte "slava" a 3 dny se radujte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit