Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzzek
    Kurňa lidi, vy mě mlsáte.. Že bych do toho šel? *7*
  • Ja som sa zlakol toho hejtu, ked to vyslo. Pred mesiacom som kupil key, za 18€ a musim povedat, ze je to dost dobra hra. A ten hate aj chapem, to bolo pre mesacne poplatky. Keby to spravili od zaciatku "buy to play", tak sa tomu mohli vyhnut...
    • Ta hra byla tak uzasne odladena, ze si stal vedle kamose, ty si videl vesnici plnou npc a on videl prazdny rozboreny cosi ... podle toho v jaky fazi qstu kdo byl, takze se to vlastne vubec nedalo hrat jako multak. Dtto kdyz si udelal partu a chtel jit dung, tak to kazdyho hodilo nekam jinam, presto ze stali vedle sebe ... proste totalne mimo.

      Korunu tomu pak nasadilo to, ze nejdrazsi item ve hre byl kun, pricemz na kazdym metru byl teleport ...
    • Tak na začátku ta hra byla fakt dost jiná než teď. Hate tedy nebyl určitě jenom kvůli P2P modelu. Samozřejmě současný model ale je lepší, řekl bych.

      Hra celkem vyrostla. Hlavní příběhová linie je zábavná. Já měl ale problém poté, co jsem linii dodělal. Neměl jsem motivaci hrát dál. Jak teď odstranili ty zbytečnosti, asi se do toho pustím znovu a budu hrát po svým - prostě se procházet po krajině a dělat questy, jaké se mi dělat chtějí.

      Fakt škoda, že jim trvalo, než si uvědomili své chyby a napravili je. No aspoň že je napravili.

      Osobně si myslím, že je ESO momentálně jedno z nejlepších MMORPG vůbec a navíc vypadá normálně, takže ideální pro ty, co nesnáší ty úchylnosti tak obvyklé v MMORPG žánru.
  • Takto mělo ESO vypadat na začátku. Zcela se vzdali těchn nesmyslů, které tam po vydání byly. Pro mě škoda, protože já jsem hru už téměř celou deohrál a hrát to znovu za jinou třídu mi nepříjde smysluplné.

    Ještě by se měli vzdát tříd. Ty mi na ESO hodně vadí. Nedávají smysl a hráče nutí hrát stylem, který ho nebaví a který mu prostě nesedí. Třebá já chtěl čistého bojovníka v těžké zdroji bez kouzel, nebo jen s minimem kouzel - třeba jen léčení. To sice teoreticky možné je, ale musíte se vzdát velmi důležitých skillů oné třídy. Navíc pro skupinu jste nepoužitelní. Souhrn: Dát pryč souasné třídy a skilly dát volně k výběru. To se samozřejmě nestane.
    • Hraci od toho predevsim cekali proste TES s multakem. Kdezto tvurci vyrobili WOW z prostredi TES.
  • Rejsek
    Tak ten open pvp update mě asi konečně přesvědčí abych si to koupil :-) Neví někdo jak je to řešené? Prostě vsichni proti všem bez postihu, nebo jen hráč jedné z ally proti hráči jiné ally?
    • Duely
      • Rejsek
        jj už jsem na to čuměl, na mobilu se mi to video nechtělo přehrát
    • Open pvp tam zatím není. Jestli bude a jaký bude, netuším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit