Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky se mi párkrát povedlo nalít si drink do nosu :D
  • myslím že ne
  • Mám poměrně čerstvě za sebou DA:I a tohle mi přijde jako to samé v bledě modrém (no Asari pun intended). Pletu se?

Jinak jsem rád, že se na hře pořád pracuje. Bugy je jistě nutno opravit, ale udělat hru zajímavější i pro sexuální menšiny mi přijde jako správná věc. Ono to může majoritu pohoršovat, ale zpravidla poté, co se jedinec stane příslušníkem menšiny (např. invalidů, vážně nemocných atd. apod.), tak teprve začne doceňovat, když mu někdo vyjde vstříc, ačkoliv na něj připadá sto zdravých a produktivnějších, kteří by lépe zachraňovali západní civilizaci a strážili národní hodnoty a takové ty kydy.
  • flash789
    Nikdy by me nenapadlo ze soucasti nejakeho patche do nejaky hry muze byt buzsexual. Jako nic proti, ale opravdu je tohle tak dulezite? Co takhle opravit bugly ukoly nebo dvere co nejdou po nahrani otevrit pac si hra mysli ze za tema dverma bojuju porad s bossem?
  • Díkyza info *3*
  • TheGGG
    a co takhle radši řešit skutečné problémy té hry...
  • První DLC (plánované na cca srpen) má být ohledně Andromeda Initiative a Quarian Ark je až DLC druhé, někdy v listopadu..
  • Na tohle zapadni civilizace dojede.
  • Johnny
    Taková Ulice herního světa xD
  • Ještě tak rok dva a bude to už skoro funkční *2*
  • Je fajn, že pracují na vylepšení, když už se na to vykašlali během vývoje. Každopádně Andromeda není špatná hra, mám už nějakou dobu dohráno a bavilo mě to. Jen úplně nenaplnila očekávání. A to bylo asi příliš velké, s tím jak to teď Bioware poslední roky jde.. Co mě zajímá více, než Scottovy homosexuální hrátky, je první DLC (tady dodám, že příběhová DLC u ME byla kvalitní). Četl jsem, že by mělo jít o záchranu/objev Quarianské archy, tak snad to tak bude. Rád bych poslal Sáru na další misi *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit