Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je fajn, že pracují na vylepšení, když už se na to vykašlali během vývoje. Každopádně Andromeda není špatná hra, mám už nějakou dobu dohráno a bavilo mě to. Jen úplně nenaplnila očekávání. A to bylo asi příliš velké, s tím jak to teď Bioware poslední roky jde.. Co mě zajímá více, než Scottovy homosexuální hrátky, je první DLC (tady dodám, že příběhová DLC u ME byla kvalitní). Četl jsem, že by mělo jít o záchranu/objev Quarianské archy, tak snad to tak bude. Rád bych poslal Sáru na další misi *5*
    • První DLC (plánované na cca srpen) má být ohledně Andromeda Initiative a Quarian Ark je až DLC druhé, někdy v listopadu..
      • A tuhle informaci máš odkud?
      • Díkyza info *3*
  • Mám poměrně čerstvě za sebou DA:I a tohle mi přijde jako to samé v bledě modrém (no Asari pun intended). Pletu se?

Jinak jsem rád, že se na hře pořád pracuje. Bugy je jistě nutno opravit, ale udělat hru zajímavější i pro sexuální menšiny mi přijde jako správná věc. Ono to může majoritu pohoršovat, ale zpravidla poté, co se jedinec stane příslušníkem menšiny (např. invalidů, vážně nemocných atd. apod.), tak teprve začne doceňovat, když mu někdo vyjde vstříc, ačkoliv na něj připadá sto zdravých a produktivnějších, kteří by lépe zachraňovali západní civilizaci a strážili národní hodnoty a takové ty kydy.
    • Nesouhlasím. Ta myšlenka "udělat zajímavější pro menšiny" je jaksi kontraproduktivní.
      Z principu se hry se hraju a filmy se sledujou, aby si člověk odpočinul od nudné reality!!
      Když jste v reálu postižený, tak si nemyslím, že budete chtít hrát hry, v kterých je hlavní hrdina taky postižený...

Jedna věc je myslet na různé barvy pleti (tohle podporuji), ale úplně něco jiného je dělat SJW nesmysly pro názorové menšiny.
      • Kdyby to bylo kontraproduktivní, tak by to menšiny kritizovaly. Což se neděje.

Myslet na LGBT komunitu je úplně to samý, jako myslet na lidi různých barev pleti.

SJW je jen blbá nálepka s nejasným obsahem (resp. každej si si do toho dosadí to, co mu s ohledem na jeho konkrétní hodnoty přijde přes čáru). Lepší je říct konkrétně, co ještě jo a co už ne. Mně by třeba vadilo, kdyby zahrnutí různých barev pleti nebo sexuálních menšin do her bylo povinné. To už podle mě nepřípustně omezuje uměleckou svobodu.
    • Vzhledem k tomu, že homosexuálních románků je v základním MEA mnohem více, než jaké je zastoupení sexuálních menšin v populaci, tak nevím, proč by měla být hra dělána ještě více zajímavější pro homosexuály (a o to méně naopak pro asexuály).
      Osobně za tím vidím spíš dnes populární krok SJW, kteří tahají menšiny všude kam to lze, a nutí mainstream tyto praktiky přebírat.
      Zrovna v MEA je víc věcí, které by zasloužili větší péči, než romance (bez ohledu na orientaci).
      • V populaci je pár procent neslyšících, tak nevím, proč bychom pro ně měli dělat televizní vysílání zajímavější a vytvářet titulky nebo tlumočení do znakové řeči... Stejná logika.

Jo, na té hře je spousta i jiné práce. A co? Ať se udělá obojí.
    • myslím že ne
  • Jack1947
    DLc zase nic ale zase chválím že se snaží opravit hru - ono není nikdy dost vzhledů a odstínů kůže hlavně vyváženost obou pohlaví co se romancí týče *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit