Přejít na výpis diskuzí
Update: Problémy s firmwarem Xbox 360 vyřeší Microsoft
18.5.2011 | levis
28 příspěvků
-
Tak ja se jenom modlím aby se me to prestalo jet a dostal jsem novej, bylo by to super :D
-
A zjistí, že mám flash ? :)
-
-
myslím že je to automatika. neznám nikkoho s xkem kdo nemá flash
-
-
Už znáš
-
-
no tak ja se napriklad neseznamuju pres komentare na games.cz takze ja stale neznam...
-
-
Seš dost tupej já zase neznám nikoho kdo má flash.Pirátství zabíjí hry.
Ten kdo to myslí z hraním vážně má doma originály. -
-
Chudoba zlodejinu neomlouva, zvlaste kdyz krades pro zabavu. Ti vyvojari maji take deti a spousta z nich byla propustena kvuli takovym hajzlum, jako jsi ty. Nejhorsi je, ze takovyhle hajzlove vychovaji dalsi male hajzliky. Za 1500 se da klidne koupit 5 az 10 her, akorat to nebudou horke novinky. Jsou tu take hry zdarma.
-
každý se asi nemá tak dobře jako ty, že si můžeš dovolit originálky. Mám doma tříleté dítě a 1.500,-- minimálně navíc prostě nemám. Chci se u toho po večerech odreagovat a kde nic není ani smrt nebere, jak se říká.
-
-
*2*
-
-
-
-
-
podle mě super řešení. Na to si málokdo bude stěžovat. Ostatně věřím, že nejsem sám, když řeknu, že si přeji,aby mi nový FW konzoli dodrbal :-D Výměna za fungl nový kus... proč ne? To bych i těhc pár dní vydržel.
-
Tak v porovnání s problémy PS3 mě tohle přijde jako naprostá banalita. A to jak se pefektně zachoval Microsoft ani nekomentuju ;) Dobře !
-
-
jo to že ti klekne konzole je opravbu banalita *1*
-
-
jenze ona ti neklekne konzole ta konzole pojede furt akorat ze ti neprehraje nejnovejsi hry s nejnovejsi ochranou coz je docela rozdil
-
-
Ok rozdíl to je, ale banalita ne. A četl sem i že mechanika přastane funfovat úplně.
-
-
-