Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem převelice zvědavý na úspěch téhle hry. A hlavně jsem zvědavý jakým herním modelem MMO se vydá. Podle všeho to vypadá jako klasický model EQ a WoW. A ještě více jsem zvědavý jak moc půjde na ruku casual gamingu.

Všechno ostatní je druhořadé...
    • Cahir
      Ta hra je hlavně od začátku dělaná se zaměřením na interaktivní příběh, včetně modelu rozhodování, jež mají mít vliv na další události. Tímhle je originální a hlavně tímhle chce zaujmout.
    • IMHO si EA nemůže dovolit s tak dlouhotrvajícím (a nákladným) projektem sehlat....sami o hře mluví jako o svoji vlajkové lodi na poli MMO, kterou se chtějí vyrovnat WOWku.. Jestli budou všichni hned po startu nadšení a odvázaní ? Těžko..ale u které MMO kdy kdo byl ? Pamatujte na to že dobrou MMO ukáže až čas.... A co se týče casual gamingu ? Vážně je v MMO taková věc jako casual gaming ? Jestli je tím myšlena obtížnost mobů atd. tak jsem kdesi četl že (zatím) patří spíš k těm těžším - když se WOWko bere jako standard..
      • Hrál si WoW? Pokud jo tak víš co to je příklon ke casual gamingu:) Nejde o to jak rychle zabiješ mobku. Ale jde o to, že celý expení uděláš sám. Nepotřebuješ pomoc od jiných hráčů. Někomu to vyhovuje, ale já hraju MMO abych hrál s lidma ne sám. Dále pak ti stačí hrát tři hodiny týdně (pokud jseš na maximálním lvl) abys mohl chodit engame content. Skipování tierů. Neudělání nic proto abys chodil raid. Když všechno je lehce dosažitelný. A takhle s dá pokračovat....
        • Vím co myslíš, wow jsem hrál...narážel jsem ale na to že casual se tedy v případě MMO bere jinak než v případě singleplayer her (kde se pro to aby to hrálo co nejvíc lidí oseká celková obtížnost hry). Dokud se MMO platí měsíčně a ne za skutečně strávený čas ve hře, nepříjde mi označení casual u MMO namístě. a ruku na srdce...casual player (ten kdo má vedle hry ještě život :D - no offense, jakmile TOR výjde nebudu se moct za někoho takovýho považovat) top tieru a legendary zbraní nikdy nedosáhne..
    • ta hra je od zacatku delana jako casual ... tady snad nekdo ocekava neco vic nez casual ?
      • nevim kdo me dal minus ale sorry nemuzes nasypat takovy penize do onlinovky co nebude casual

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit