Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 349 dolaru za premiovou verzi? Tak to bych rekl, ze se bude u nas prodavat tak za deset litru. Cesti distributori jsou pekny k*rvy. :-)
    • Což takhle vytáhnout si hlavu z prd*le, otevřít oči a začít sledovat svět okolo sebe. Ta dolarová cena je bez daní. Každý stát USA si je částečně určuje sám, některé státy to mají za sebe 0%, celkově jsou ale oproti Evropě výrazně nižší.

Výrobky dovážené do EU mají na sobě přirážku v podobě cla a DPH. EU diktuje, jak toto probíhá a kolik se má minimálně vybrat. Státy EU pak musí toto minimum dodržet. Když se k tomu přidají další náklady, tak se není co divit, že jsou ty výrobky klidně přes 30% dražší, a to po celé EU.

Samotný distributor si z jednoho výrobku vezme několikanásobně méně než stát.
    • smejki
      349 USD v Americe. V zemi, kde neexistujou krávoviny jako povinná dvouletá záruka na každou blbost. Kdo myslíš, že to u nás sanuje? Zákazníci. Cenou navýšenou o náklady na "servis zdarma".
    • Za tu cenu bohužel čeští distributoři nemůžou.
  • zdeeneek
    18. listopadu 2012 se zacne prodavat v USA
    30. listopadu 2012 se zacne prodavat v Evrope
    8. prosince 2012 se zacne prodavat v Japonsku

Docela se divim, ze japonskej launch je az posledni.
  • Erien
    Wii U se mi hodně libí konzole nevlastním a tohle by možná mohla být moje první. Mám ale obavy, že cena u nás bude tak 10 tisíc a to si můžou stčit do špic. Pokud by cena byla kolem těch 6-7 tisíc, tak by to bylo super.
    • za ten HW by si viac ako tych 6- 6,5 tisic nezasluzili, to uz racej pomalicky nasetrit na next gen
      • Wii U je nextgen, nebo ho za nextgen všichni považují
        • zdeeneek
          WiiU neni next-gen. I samotny Nintendo rikalo, ze ho vubec nezajima jak bude jejich konzole vykonna oproti novym konzolim od Sony, Microsoftu. Nintendo si jede svoji vlastni cestou jako to udelalo s puvodnim Wiickem a o ostatni se nestara. Podle me je to jedine dobre.
    • zdeeneek
      Muj nejoptimistictejsi odhad na cenu je 8-10 tisic. 6-7 tisic je z rise pohadek. Cokoliv nad 10 tisic z rise hororu *3*
  • Počkám si, až jaké budou na konzoli exkluzivity. ZombieU mě nijak moc netáhne, takže uvidím, co bude další.
  • Existují rumoury, že se pracuje na Wii U Zeldě, kde první dungeon bude les větší než celá herní plocha Skyward Swordu.

Zní to neuvěřitelně, ale zajímavě.
    • existují pro to i česká slova: zvěsti, nebo řeči, nebo fámy ,ty rumoure :) náhodou amaroun bys nechtěl? .)
      • Je mi regret, že tě to tak burnuje. *3*

Amarouna bych teda nechtěl.
        • walltar
          Tak, ale použít slovo "rumory" to je teda hodně mimo.

Ale já bych si amarouny dal ... vždycky sem thinkoval jak to asi tastuje.
          • Tak všechny amarouny přece byly jakoby koncentrovaný verze jídel, ne?

Když si pustíš nějakou episodu Návštěvníků, tak je tam vždy "animace" jak se ten amaroun přemění na želé, kde to jídla ukáže.
  • irdzi
    A hry budou DVD bo BluRay? 32GB flash znamená, že konzole nemá klasický hard disk? 32Gb mi pripadá jako hrozne málo .... v roce 2005 zacal xbox s 20ti GB a v momente, kdy zacaly jit hry instalovat to muselo bejt malo kazdymu .... takze na WiiU se nebudou hry instalovat?...mmm ... zajimavy... ale cena mi pripada cool ....
  • zdeeneek
    Hlavne doufam, ze se zacne i v Evrope prodavat jeste tenhle rok a budu si moct WiiU najezit pod stromecek k Vanocum *5*
  • uvazujem o kupe. laka ma predstava ze by som si mohol displej aj s rozohranou hrou preniest trebars von na balkon v noci pod paplon alebo aj na zachod. *15* *15* *15*
  • WiiU je next-gen, ale sest let starej.
    Ta konzole dle meho nema budoucnost.
    Nintendo chce opakovat stejny zazrak, ale dvakrar do stejne reky nevstoupis.
    Konkurence bude mit sve vlastni "revolucni" mavatka a k tomu vetsi vykon.
    • Jde o to ze nintendo je vyjmecny svyma hrama a zamerenim na old school hrace ktery nezajima vykon, ale feeling nintendo her. Mozna to nebude takovy hit jako wii, ale stejne pujde na dracku jako kazda nintendo konzole, driv nebo pozdeji.
      • Myslis jako N64 a Gamecube? :-)
  • zdeeneek
    Takze cerna verze je pro me jasna volba. Barevne bych sice dal prednost bile, ale vybava je dulezitejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit