Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim vás, plánuju si tuto hrukoupit na steamu a ocenl bych pokud by mi někdo dokázal odpovědět mé otázky.
    1) Je možnost české klávesnice, nebo je striktně anglická?
    2) čím se od sebe liší obtížnosti ve hře
    3) využil bych to na zlepšení psaní na klávesnici, tak jestli to opravdu pomůže
    4) Porovnání s prvním dílem
    5) nevíte někdo jestli lze někde první díl ještě stáhnout? jsem ho nenašel
    6) dojmy ze hry, ktery nerozhodneho mohou přesvědčit :)
    Díky za váš čas :)
  • risa2000
    Tak jsem včera dal kus prvního aktu (nebo co to je) a pár věcí mi uniká:
    1) Po smrti se dá pokračovat, ale stojí to body, a vypadá to, že se nedá pozice uložit - takže je potřeba to dohrát "najednou".
    2) Jsou tam i QTE, ale takové, že to skutečně oživuje.
    3) Není mi jasné, jestli za mezery je nějaký bonus, nebo je to jedno, jestli je píšu nebo ne.
    4) Nechápu pochybnosti tady v diskusi ohledně klávesnice. Prostě jakou klávesnici mám, takovou to píše. Takže vykřičník to píše tam, kde mám vykřičník (SHIFT + §).

Jinak mám pocit, že se budu muset už konečně podívat po pořádné klávesnici. Moje 15 stará MITSUMI, to už, zdá se, nedává *4*
  • mne sa tu este niekde povaluje ta full verzia zo score:) dokonca funguje aj vo win 7 celkom bez problemov
  • Asi to nebol GameStar ale Score ako pisu podobmnov ale kto si to ma pamatat *3*
  • Vdaka tejto hre som sa stal fakt macher na strojopis a kratko po uvedeni v casopise GameStar som uz zo strojopisu dostaval len same jednotky. Taketo hry by sa mali rozdavat na skolach zadarmo!!!
  • To není pravda. Ta hra je jednak z velice staré série (než QTE vůbec frčelo) a zadruhé to chce skill.
  • Black_Hand
    docela by me zajimalo, odkud se berou slova/vety pouzity ve hre. fakt by vyvojari dali "Lube" jako na 4. screenu na screenshotu na steamu.
  • jo, první díl si pamatuju z dema na Score CD, vzhledem k tomu že jsem nebyl schopný dohrát ani to demo a i u něj jsem málem rozmlátil klávesnici jsem si řekl že plná verze asi nebude pro mě *1*
  • zatial nie, ale bude
  • Je tam multiplayer?
  • omg zase další QTE hra *6* *6* *6*
  • dal bych si zase něco podobnýho, nevíte, jak to funguje s klávesnicí?

problémy při rychlopsaní Y/Z jsou dost nepříjemný, a když pak člověk má začít psát složitější věci jako vykřičníky, který jsou na anglický klávesnici úplně jinde, tak jste mrtví...
  • jnsCZ
    Koupeno, jednička byla totální guilty pleasure díky tomu strašlivě béčkovýmu až céčkovýmu dabingu. "How could anyone do this?"
  • Tak koupeno na Steamu za krásných 9 ajro, těším se, jako malej sem to pleskal pořád :)
  • Klobasor
    Diky puvodnimu Typingu jsem se naucil psat vsemi deseti a pekne rychle, ted mi to pomaha i v praci :) A ze pry hry jsou ztrata casu ;)

Byla to i dobra zabava a todle si dam taky, i kdyz by to melo byt jen z nostalgie...ale verim ze to bude porad dobra odreagovacka..
  • Typing of the Dead, toho jsem se nahrál. Jedna z mých nejoblíbenějších her, také ji vděčím za to, že umím psát deseti prsty a vcelku rychle.
  • Je to uz konecne osetrene tak aby to bolo pristupne aj pre neanglicke publikum ? TotD este z roku nula som mal velmi rad, ale ked mi to tam zacalo hadzat te kravovske znaky ako ' & a vseliake ine v hornej rade a podobne, tak moja jednicka zo strojopisu sla pekne dopr... Nemam zase chut rozmlatit klavesnicu koli tomu ze hra nerespektuje moje sk-qwertz, a pch ami tam ich obskurne znaky a specificke znaky pre qwerty.
  • Spis s diakritikou jako tomu bylo u prvniho dilu. Dalo se hrat tusim jen na anglicky klavesnici.
  • risa2000
    Typing of the Dead jsem hrával na svém prvním počítači a pamatuji si, že to byla dost dobrá zábava. Je fakt, že jsem v té době uměl psát deseti, ale i tak mi ta angličtina dávala zabrat. Takže neváhám, a už to stahuji. *1*
  • Ronox
    Typing of the Dead kterej přiklídali ke Gamestaru a ICQ vděčím za psaní všema deseti. Do tohohle půjdu ikdyby jen z nostalgie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit