Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SugarCoffeeTeaRumBoom
    Ako "lekačka" to môže byť úspešná, ale nejak mi to žiadnym spôsobom nenapovedalo, prečo by to mal byť práve Silent Hill. Vyzerá to zatiaľ proste ako taký "generic horror".
  • chápu, narážel jsem ale na to, že bát se velké komické skákající ruky je něco jiného než se bát ducha či obživlé mrtvoly. Je to fikce tak jako tak, ale pokud něčemu neuvěříš ani v rámci fikce, pak nevím jak bych se toho mohl bát.
  • oktavius66
    To je tím, že je jiná doba než před několika lety. Když jsem hrál svoje první takové hry jako je Sillent Hill nebo Resident Evil na PSX (PS1), tak jsem se mohl strachy pos*at. Teď už neřeknu, že to nebudu hrát, protože bych se pokadil. Už těch hororových filmů a her bylo tolik, že už jsem vytrénovaný. Ale u téhle hry mám takový špatný pocit. Stejně jako před několika lety u prvního Sillent Hillu. Je to ten pocit, že nemáš strach z těch Entit, co se tě snaží zabít. Je to strach z daného prostředí. Je odporný, hnusný a morbidní ! To je to co chci od hororu, aby jsem byl napjatý a čekal, než něco vyskočí a uvolní se mi svěrač! Tohle je hra, na kterou čekám dlouho. Chci tmu a baterku, chci to hrát večer sám, protože v tu dobu vyniknou ty hnusné hororové zvuky jako je vrzání, dupot, šepot atd... Ta hra je vlastně takový teror, který nutí hráče si dávat pauzy. Má to vliv hodně na psychiku. Znám člověka, který se bál jít do sklepa, protože tyto hry hrál a jednou se tak lekl , že to vypl a už nezapl. To jsou důvody proč je ta hra vytvářena. Aby ses bál. Jinak to nemá účinek, když to hraješ odpoledne za světla.
    A to teprve ani nemluvím, jaké to musí být s Oculus Rift ! To bych se už asi ani já neodvážil ! Na to nemám koule abych to musel vidět z mého pohledu. *15*
  • jo maj, postavy mezi dílama jsou různě propojený a je tam ten základní příběh města, kultu (ten se myslim hlavně řešil v tom filmu) a tak, ale pro každýho kdo tam přijede je Silent Hill trochu jinej, podle toho jaký jsou jeho největší výčitky a strachy tak podle toho tam má stylizovaný monstra a lokace, takový soukromý peklo šitý na míru *4*
  • Tohle bych chtěl vidět hrát Pavla s Oculusem :-)))...
  • Vám přijde strašidelná obří ruka která vás honí po chodbě? Mně to přijde spíš k smíchu. Pokud se budou snažit to táhnout k surrealu tak je to totálne zabitý..
  • Jack1947
    Jen zas né další "handy cam" thriller alá Outcast aspon néé bez zbraní, to už by bylo fakt i na takový kalibr jako je Silent hill/s až moc. Noo ale jinak brý, myslím že nechutárny ani nebudou zas tak to hlavní...
  • Jo, pravda. Je ale fakt že větší část dílu silentu byla na tomhle stavěná. To ale na ničem nemění fakt dosti ujeté atmosféry, speciálně v době kdy 90% rádoby hororů se víc podobá cvičení navádění težké artilerie a skoro žádný strach, nebo atmosféru u nich moc člověk necítí. Nemusí se člověk hned po..at strachy, stačí mít i nepříjemný pocit.
  • jeanczarny
    Paráda, zrovna jsem hledal něco, co si pustit k obědu..
  • Mají ty jednotlivé hry společný příběh nebo je to pokaždé o něčem jiném? Shodu je se film s nějakou hrou nebo ne ?
  • uzivatel1982
    Mno já si zahrál ten playable trailer co připravili k Silent Hills a musím říct, že jsem chvilkama měl chuť položit joypad a jít se vedle uklidnit:). Má to fakt skvělě vymyšlenou atmosféru horroru a hezkou grafiku a zvuky. Nevím jestli najdu odvahu pak prožít ten teror až to výjde:).
  • Hanzales
    Zrovna nedávno jsem dostal chuť zase si zahrát nějaký Silent Hill. Nechutnou atmosféru prostředí, kde by člověk fakt uvíznout nechtěl :) Nemocnici s těma sestřičkama aPyramidHeadem mám před očima ještě dodnes :) A scénku jak jedu stále někam hlouběji a hlouběji taky nezapomenu. Doufám že ten nový SilentHill bude stejně takový. Tlačit vás do větších a větších sra*ek a strašit spíše hnusem a beznadějí, než lekačkama. Ten závěr nechat se chytit přerostlým čímsi, nebo jít dolů do možná ještě větší prd*le se mi líbil, bohužel toho zatím ta ukázka moc neřekla.
  • Magister_Peditum
    No, nechtěl bych, aby mě ta pacička chytla. *15*
  • Lekaček? Já tam cejtím dost tíživou atmosféru...
  • WhySoSad
    Tenhle trailer je spíš plnej lekaček, nějak mi to nesedí do té tísnivé atmosféry Silent Hillu, ale tak je to jen koncept, nevíme jedinou informaci o příběhu, tak se nechám ještě překvapit. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit