Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže jediný důvod, proč je u Sim City to online připojení je ukládání hry a možnost hrát v regionu s více hráči. To že se něco počítá u nich je čistá lež.

    V tom případě je jen otázkou času kdy jim to někdo crackne :-)

    Já osobně jsem většinu proti warezákům, ale v tomhle případě nelže než jim přát hodně štěstí, protože tady to EA opravdu pokálelo. Udělalo z hráčů blbce, vypustilo hru které je online připojení k ničemu, ještě k tomu s problémama při spuštění a lhalo o pravým účelu. Fujky :-)
  • Realita je taková, že pokud nejsi přímo u zdroje, tak jen hádáš. Stejně jako vydavatel má zájem na ochraně produktu i developer, protože když se nebude krást, ale prodávat, tak je větší šance na zakázku na pokračování. Další věc je, kolik zásadovejch diskutérů by si to bez DRM koupilo a kolik to jen říká. Já už fakt nevěřím nikomu a ničemu. Lež je dneska už tak všední a všudypřítomná, že nelze věřit prakticky ničemu, co si člověk neudělá sám...

    Osobně si myslím, že je DRM dvousečná zbraň. Je mi jedno, jestli to vymyslel ten a nebo onen, je to špatně. Aktivaci při prvním spuštění hry beru, dál je to už u hry, která není čistě online zaměřená, zbytečná schyzofrenie a buzerace. Ale vzhledem k tomu, že hraju jen na stolním PC, co je 24 hodin denně online, to neřeším. Druhá věc je, že jim servery nestíhaly, na druhou stranu prohlásili, že hráče odškodní - dostanou nějakou hru z portfolia EA. To mi přijde fér...
    • Uvazujes naprosto spatnym smerem. Existujou pouze dve varianty:

      1) hru si koupim a jsem nasr.anym zakaznikem, ktery si uz nikdy nic nekoupi
      2) hru si nekoupim a jestli hraju nebo nehraju je z toho pohledu sumafuk (penize nebudou tak jako tak)

      Naopak, minimalne v mem pripade plati (a nejsem zdaleka sam), ze si hru zahraju (klidne cracklou) a nasledne si ji koupim (samo, prevazne v nejake kompletni opatchovane edici - nehodlam podporovat DLC svinstvo). Tudiz pokud si dobre zahraju, mas smerem ke me (a nejen ke me, reknu to samo i kamosum ...) marketing, na kterej bys jinak musel vynalozit podstatne vic prostredku, nez tech par stokorun.

      Podivej se, kolik dneska stoji propagace tech tzv AAA titulu - vpohode to atakuje 100M dolaru. Kdyz pak prodas 10M her, tak to znamena, ze te KAZDA prodana stala $10 jen na marketingu. Hra zaradmo ti naklady nikde nezvysuje, nestoji te ani korunu navic, a muze ti naopak jen vylepsit prijmy. Zato kdyz hrace naseres tim, ze jim tvoje !koupena! hra nefunguje, tak si tech 100M prave hodil do kanalu - doslova a do pismene.
      • Radioaktivni_surikata
        To teda podle mě uvažuješ blbě ty, protože vidím jednak víc variant, a jednak mám problém uvěřit tomu, že si lidi po dohrání cracklý verze skutečně ty hry koupí. Někteří určitě ano, není všechno tak černý, ale všichni? Blbost. Že by alespoň většina? Pochybuju a to jen hádám, žádný čísla neznám a pokud má někdo důvěryhodnej zdroj a ne žádný spekulace, sem s tím.

        Že se občas naštvu neznamená, že už od nich nikdy nic nekoupím. To bych nemoh kupovat už snad nikdy nic... Vem si Ubisoft, jeho praktiky a super kvalitní porty, a přesto jsem si koupil FC3. A byl bych idiot, kdybych to neudělal. Ta hra je super.

        Já si myslím, že kdyby chtěl někdo tuhle problematiku zmáknout celou, tak by na to nestačila celá kniha, natož příspěvek s dvěma jedinejma možnejma variantama *3*
        • Ty neumis moc cist, ze? Psal sem nekde, ze si vsichni tu hru koupi? Psal sem, ze vydavatele to nestoji ani korunu a o zadny penize neprijde a je jedno, jetli si ti lidi tu hru zahrajou nebo nezahrajou. Jejich rozhodnuti zda koupit nebo nekoupit to muze zmenit pouze smerem ke koupit (pokud je hra dobra) ale dost tezko opacne - nekoupili by stejne.

          Zato nas…rat hrace, kteri zaplatili, to se ti kure…vsky prodrazi, protoze si dost pravdepodobne prave prisel o desitky tisic zakazniku.

          A pokud se TY nepoucis ... tak si jednoduse hlupak. Presne stejne, jako kdyz v onom kreslemnem serialu postavicka porad saha do zasuvky, rekne "au" a sahne tam znova ...
        • FC3 nejhorší co sem kdy hrál
    • Ty fole, ať je to server Opery nebo Tiscali, nikde neudělám tolik špatnejch postů jako tady. A že jsem z mobilu a nepřihlášenej, tak to ani nesmažu... Sorry lidi, měla to bejt reakce na něco níž v diskuzi, neřešte to.
  • Jaj EA sa topi v vlastnych srackach... co viac som so mohol na novy rok priat... a teraz uz k veci, EA sa zacina zahravat s "viral marketingom" len aby zahladil to spust sraciek za ktoru si mozu len a len sami. Online DRM je kravina, hlavne jediny ktore je realne potrestany su vsetci co si kupili hru zatial co pirat si to stiahne a hra bez problemov, o co horsie je ze vdaka tomuto modelu by som sa nedivil ak by EA po niekolkych rokoch od vydania zacali rusit servery pre starsie hry ergo by ste ich uz ani nevedeli zapnut a to len preto aby vas prinutili kupid novy produkt ale po Fife 2013 by ma uz asi nic nemalo prekvapit. *12*
    • Divit se nemusis, EA servery pro starsi hry naprosto bezne rusi - a mas samo smolika, nezahrajes si.
  • Co stale chcete zachranovat.Ved je to brutalna hra..len vecsie mesta tomu chybaju.tak furt nepic*ujte a ked sa nelibi tak nehrajte !
  • To se najednou objevi veci , takze hra umi byt offline ma prvky na editaci krajiny a ma moznost velkych map ale my rekli ne.Pekne nakouskujeme po malych placenych castech oni budou rvat ale nakonec zaplati, davam tomu mesic nez vyjde dlc balicek.
    • Do mesice tu bude funcni crack, kterej ti umozni editovat si co chces, save na lokalni disk a libovolny hrani offline. A pak uz bude jen nacase ukazat jim pekne vztycenej prostrednik.
      • jako žes dokázal krást a porušovat ochrannou známku jo? super...přesně kvůli tomuhle stojí lidi v ČR za prd...
        • Nekteri nejsou ovce jako ty a nenechaji si s…rat na hlavu. A mel by ses dovzdelat hosanku, nebot podle ceskeho autorskeho zakona, je jakakoli uprava SW zcela legalni. A taky by sis mel zjistit, co je to ochrana znamka a neplkat tu zcesty ...
        • chlapce myslim ze lidi z CR za crackem stat nebudou *3* takze kdo stoji za prd? americani, anglani, norove,svedove? *1*
  • nechci malovat čerta na zed ale nevim jestli tomu mody pomužou, imo budovatelska strategie by mela byt zamerena vic na macromanažment, ne na kontakt s jednotlivymi simiky. tohle je dizajn fail
    • Mno oni vpodstate zredukovali sims a trochu zvetsili jejich vesnici.
    • smejki
      mody by mohly překopat design. to je to jediné, co by to u mě mohlo zachránit
  • Keyz
    Konečně by mohl ten server začít něco simulovat, zatím simulovat pouze to, že je přetížen. *5*
  • Keyz
    Ta firma pořád lže to je strašný a hloupí lidí jím na to pořád berou a kupují vše.
    Kdyby to přiznali neměl bych problém s DMR ale ta lež,že to nejde a ono to jde strašná.
    • Některým lidem, kteří jsou nonstop online, to DRM nevadí a proto si třeba tu hru koupí. *3*
      • a pak jim to nefunguje stejne, to jsou blbci co? :D
  • http://images.eurogamer.net/2013/articles/1/5/6/3/8/1/3/136325768411.png

    :D
  • walltar
    Já abych pravdu řekl, tak i když nemám always on DRM rád tak překážka ke koupi hry to pro mě není....

    Co mě ale vadí je, že mě vývojář/vydavatel lže do očí a není ani schopný přiznat, že má always on DRM kvůli penězům. Nemůžou říct, že kvůli pirátům nebo čemukoliv je tu always on DRM a pokud to člověku vadí, tak ať hru nekupuje. Musí mě vážně kvůli tomu lhát?
    • Musíš se na to vážně ptát? Dvě písmena ... EA.
      • Možná se pletu, ale neobhajovali to online hraní lidé od Maxisu?
        • Stačí se podívat, pod koho spadá Maxis... Ano, dvě písmenka *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit