Přejít na výpis diskuzí
Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted
8.10.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Nemáte někdo prosím kody k instalaci NfS: Most Wanted ? Děkuji *4*
-
Jako arkada je jedna vec ale tohle sklouzava do stale vetsi stupidity. Ja mel za to ze ta licencovana auta tam jsou i z nakyho jinyho duvodu nez aby jenom opticky pripominala skutecnost. Dyt tohle vypada jak kdyby vzali nakou hru vesmirnejch kluzaku a jenom na to naroubovali Mercedes a Lambo. Kdyz tam jsou skutecne auta tak at se aspon vzdalene chovaj jako auta.
-
Bring back NFS Porsche!!!....tohle je opravdu otřesný!
-
Hreje to tak pekne u srdicka, kdyz se vase dve oblibene zavodni serie NFS a Burnout spoji v jedno. *14*
-
Upřímně tohle vypadá na slušnou oddychovku. Mě stačí že celej den brázdím republiku v dodávce a realistickýho ovládání a realistickýho provozu si užiju až až. Tohle si milerád po večerech zahraju.
A pro ty Deme*ty co tu neustále melou o jizdní fyzice jak na na dvě věci, tak až, prosím vás, si utřete mlíko z brady a budete mít papíry, tak potom si tu melte co chcete, ale takhle mlčte a budte rádi za alespon nějaký oddechový hry. *7* -
-
Omlouvám se soudruhu. Děkuji, že jste nám připomněl, že pluralita je zlá věc. Všichni se stydíme a kajeme se. Jsme holt de*enti bez řidičáku.
-
-
Nevim proc neudela EA z NFS serie zavody motorovejch clunu nebo vznasedel. Ovladani maj hotovy uz par let ..... :)
-
to je verzia pre iPhone? vyzera to katastrofalne, na obrazu hore je trochu ina uroven grafiky akoze z hry... taketo hry by mali davat zadarmo do baleni k cerealiam.
-
Sériu NFS milujem, hlavne tie staršie, možno by som aj dokázal prežiť ten "jazdný" model, ale prečo kurva! sa po prejdení spike strip-u po niekoľkých metroch znova nafúkli pneumatiky a išlo sa ďalej, akoby nič? Prečo, keď už v staručkom HOT PURSUIT to znamenalo zatknutie...toto mi neobháji ani ten najväčší fanúšik... *8*
-
Tak i tentokrát zůstanu u FlatOutu. *2*
-
Jako simulátor vlaku si myslím, že dobrý...
Opět, hráčův povoz dokáže prorazit policejní zátaras jako by tam nebyl. Opět jezdí auta po kolejích..a co je nejhorší... opět ta kouzelná ruční brzda a nepřirozené driftování...Od NFS jsem nikdy neočekával nějakou simulaci. Simulaci ani nechci, ale trochu něco, co připomná jízdní model automobilu, nikoliv vlaku, by to mít mohlo, ne? Šlo to v NFS III, IV, V tak proč to nejde teď?
Může nám pan Poláček sdělit, co mu na těch záběrech příjde tak super? -
-
Je to přiznaná arkáda, a jako taková vypadá skvěle. Až budu chtít něco realistického, tak opravdu nepůjdu do koutku s cedulí Need for Speed. A nejlepší na tom je, že tak to bylo vždycky. Nevím, kde se vzal ten požadavek hráčů, aby NfS hry byly "zase" realistické, když nikdy nebyly. Ani Porsche ne... Nu asi tak :)
-
-
No a to je ten problém. Jako arkáda to podle mnohých vypadá hrozně.
Dobrý arkádový jízdní model by měl být zábavný, pod tím si představím to, že si vůz ve hře má pohrávat s fyzikou a hráč má ovládat auto s nějakým nastavením podvozku, nijak náročným - budiž příklad Driver San Francisco, a stou fyzikou se jakoby lehce přetahovat.
Neznamená to to, že všechny vlastnosti co dělají auto autem ve hře jakoby "vypnou" - což se děje ve všech nových NFS, co se týče videa tak jde zase vidět styl hraní "freight train" - opět auto jede jakoby "přisáté" k cestě, vůbec se nechová přirozeně = kola jsou vedeny jakoby po kolejích, pruží minimálně nebo spíš vůbec a při zapnutí ruční brzdy se utrhnou a začnou "plavat" a ke všemu Mercedes z videa působí jako by vážil 20tun. Takovým vlastnostem dát přízvisko "arkáda co vypadá skvěle" chce pak hodně odvahy.
A o realističnosti zde není řeč, čili není vůbec důvod jí zmiňovat, myslím si, že nikdo normální nečeká od NFS hratelnost LFS (na to je Shift) a nikdo taky neříká, že NFS bylo někdy "realistické", nebylo, bylo zábavné a přiměřeně náročné, což nové NFS nejsou, proto je nikdo nekupuje. -
Ale netvrďte mi vážně, že "jízdní model" z tohohle chcete srovnávat s jízdním modelem prvního NFS. Jedna věc je jezdit arkádu, která i tak vyžaduje alespoň trochu snahy z Vaší strany, a arkádu, kterou odjedete s prstem v nose, což je vyjma Shiftu 1/2 případ v podstatě všech NFS vydaných od roku 2008 (tj. Undercover). Já nechci simulační dokonalost, na to jsou opravdu jiné hry, ale když už arkádu, tak ať aspoň za něco stojí. Umějí to jiné hry, které si nehrají na kdovíjakou realitu, tak proč ne NFS? Jo vlastně, protože Criterion... *7*
-
-
Která modernější hra do toho spadá? *3*
-
-
Driver SF
-
-
Tam byl jízdní model parádní na arkádovku a ten pohled z volantu jsem miloval. Asi si to zahraju znovu *1*
-
-
Souhlas, celou hru jsem dohral s kokpit kamerou only. Navic me z nejakyho duvodu naprosto fascinoval pohyb Tannerovo rukou, kdyz protacel volantem, zejmena kdyz jsem sel do smyku.
-
-
Jo protože ve smyku řídil dlaní levé ruky a tu pravou měl na ruční brzdě. Každopádně Driver SF po dlouhé době dokázal přinést opravdu zábavný jízdní model a přitom stačilo držet se osvěčeného - předchozích Driverů. Nedávno jsem hrál Drivera 1 a jízdní model tam byl skoro totožný. Ještě Dirt má dobrý arkádový jízdní model. Jenže od té doby co opustili rallye a nas*aly tam ty Kenblockoviny tak mě to moc nebaví.
Marně doufám, jestli někdy napadne stejný krok lidi z EA popřípadě jestli to nenapadne lidi z criterionu. NFS IV a V se hraje do dnes, je na to kupa módů (prakticky nejvíc), což o něčem svědčí. Zvláštní, že to EA ignorují a dělají pořád městské blitky s jízdním modelem pražského metra.
-
-
-
-
-