Přejít na výpis diskuzí
Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted
8.10.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
Aha tak timhle smerem se ubiraj mainstreamovy zavodni hry. Par let sem zadnou novou nehral tak vidim ze sem o moc neprisel. Kdyz uz chlapci od EA chrli kazdej rok furt jeden dil za druhym a je jim jedno jaka ta hra vlastne je nemohli by udelat dil kde by se jezdilo jak volne po meste tak by tam byly i horsky silnicky, kde by jizda byla aspon trochu realisticka jako v NFSU2, dalo by se tam nastavovat chovani vozu plus tuning, byli tam poldove kteri by ale nejezdili jak po kolejich a jejich auta by nemela nadprirozene schopnosti, byl tam jakysi model poskozeni abych se musel trochu bat kdyz do neceho naborim, mel bych moznost pohledu z kabiny, menila se denni doba a pocasi a hlavne aby to vypadalo normalne. Neni to nic co by v EA nedokazali staci jenom aby zkombinovali jednotlivy dily a ja bych byl docela spokojen a uz bych po nich dlouho nic nechtel.
-
to je nejaky vtip? tohle s puvodnima NFS nema nic spolecneho. uplne puvodni dily byly sice arkady, ale tohle je kralovna arkada mezi arkadama. pripomina mi to zavody star wars kluzaku. no proste to vypada uplne strasne. auotr clanku ma zrejme nizke naroky na zavodni hry nebo ma EA opravdu tak velky vliv...
-
je dobrý mít v autě permoníky, kteří za chodu dělají upgrade Nitra...
Bože, to je hovadina. -
To je nějaký nový díl leteckého simulátoru nebo co ? *8*
-
Haha, ten jizdni model je ubohej :D Na For Games jsem si k tomu sednul, 2 minuty jezdil a pak jsem tam pustil nějakýho špunta protože jsem myslel že si ze mě někdo dělá srandu...zacinam si myslet ze ani jeden vyvojar nema ridicak...
-
-
Kdyby měla tato hra jízdní model z RBR to by byla teprv adrenalinová jízda :D
-
A v těch předchozích dílech NFS (klasických) to ti taky vadilo ta arkáda?:)
-
-
Arkada ma mnoho podob :) Za to NFS uz tak cca 8 let stejnou ?
To by me zajimalo jestli tohle nevadi spis tobe :)............................. hodne primitivni zalezitost. Tak jako kazdy rok od doby kdy naposledy vyslo zabavne NFS :) To uz si timto humusem vyplachovane dnesni deti ani OPRAVDU BOHUZEL nepamatuji. -
-
Nevím, ale já po pravdě nemám nějakou hru, která by se přiblížila "srandám" jako NFS, kde jsem svištěl 300 km s Diablem, projel stodolou, hodil těžký smyk azatáčku prosvištěl 200 km/h za zády s policií. NFS Shift mě zcela nebavili, Run byl akatastrofa, NFS HP (2010) docela ušlo, ale pořád to nebylo ono ( a nemluvit o otravném altologu). Pokud by tento díl udělal něco se zábavností, nemám proti. Taky záleží, jak to v důsledku dopadne, jestli další Burnout, tak není důvod si kupovat NFS, ale koupit rovnou Burnout. Jestli to bude něco mezí tím a bude to zábavné, tak proč ne.
-
-
Naposled jsem hral Most Wanted (myslim) to se jeste dalo
-
-
-
no to uz lepe pojezdim i v bf3 .. Chapu ze je to arkada ale tohle bych nehral ani zadarmo..
-
Tak i tentokrát zůstanu u FlatOutu. *2*
-
Nevim proc neudela EA z NFS serie zavody motorovejch clunu nebo vznasedel. Ovladani maj hotovy uz par let ..... :)
-
Need for Burnout: The incredible tale of spacebar button. *11*
-
S láskou vzpomínám na první NFS, měl jsem široko daleko Pentium a hra mi běžela plynule, co já se toho napařil... když vidím tohle... hrůza.