Přejít na výpis diskuzí
Úprk před kolem zákona na videu z NfS: Most Wanted
8.10.2012 | Petr Poláček
95 příspěvků
-
nfs bych si i zahral kdyby to melo solidni arkadovej jizdni model, arkadovej model poškozeni s dopadem na pojizdnost vozu, inteligentni AI bez catchup-u, hezky mesto s prilehlym venkovem, tuning a multiplayer, kde by treba nekolik hracu jako policie by se snazilo chytit jineho hrace zlocince a pod.
arkadou bych pak rozumel ze by to nebyla realna simulace, ale na druhou stranu ani uplna demence. -
-
JJ proto doufám a čekám jak dopadne GRID2 ( pořád to je arkáda a ne simulace jak se někteří domnívají a kritizovali první záběry ze hry - ale pořád je to o dost lepší než co předvádí NFS posledních 7 let )
-
-
Sériu NFS milujem, hlavne tie staršie, možno by som aj dokázal prežiť ten "jazdný" model, ale prečo kurva! sa po prejdení spike strip-u po niekoľkých metroch znova nafúkli pneumatiky a išlo sa ďalej, akoby nič? Prečo, keď už v staručkom HOT PURSUIT to znamenalo zatknutie...toto mi neobháji ani ten najväčší fanúšik... *8*
-
Popravde? Smeju se.
Dejavu, Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,Dejavu,..............
*11* *12* *11* *12* *11* *12*
Oni by v podstate mohli uz ted pripravit dalsich 20 dilu a jen to vypoustet, nikdo by si ani nevsminul. Preju prijemnou primitivni bez pocitovou zabavu vsem zainteresovanym. Jediny argumenty prijimam od deti max do 13 let. -
-
"Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím."
Veskoslav@tiscali.cz
*4* -
-
spis uz sem na tohle moc starej... zajimavy je ze NFS 1 - 6 bych si dal i v duchodu .) :) ..takze tim to asi nebude.
-
-
ja si davam na tabletu pres Adosbox nfs 1 *3*
-
-
Mas male bezvyznamne + *1* ...když jsi vzpomenu na NFS II SE, NFS III HP, NFS 5 PU... ou...
-
-
-
-
-
Něčeho jako NfS Porsche Unleached už se prostě asi nedožiju. Další díl, který mi nic neříká. @.
-
-
presne tak
-
-
Vznášedla míří na vaše počítače a konzole, radujte se, kdo jste toho schopni. Já si počkám na Forzu Horizont :)
-
-
Případně Project CARS, tohle by muselo mít perfektní hratelnost, což určitě mít nebude. Všude jen samé kraviny, blikání a další kraviny a radost z jízdy nikdy.
-
-
Tvl..to je k u n d o vina *1*
-
-
Ne, je to p í č o vina :-)
-
-
Nelibí se mi ten jízdní model, kdy se musí každá trochu vetší zatáčka projízdět smykem. A z videi vypada ze ten model bude přesne takovej jako v Hot Pursuit.
-
Bring back NFS Porsche!!!....tohle je opravdu otřesný!
-
To je Wipeout? Vyzera to katastrofalne. Jedina nadej uz zostava ze nieco normalne vznikne cez kickstarter. Vo Forza Horizon uz sa bojim verit... Mam strach, ze to bude strasna arkada...
-
-
Live for Speed, GTR2, rFactor... vsechny tyhle hry jsou k dostani pomerne levne, pokud ti vadi "strasny arkady". Pres kickstarter nic nevznikne, jelikoz trh hracu touzicich po real-life simulatorech je ponekud maly - ono taky staci si zaplatit par kol na mistnim okruhu... Ale to az budes mit ridicak. :)
-
-
Teď už víte proč ve mě Bleskovka (na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed) vyvolala záchvat smíchu...