Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych bral neco jako Jizdu z mafie 1 akorat v modernim prostredi a se stejne dobrym modelem poškozeni, ai a jizdnim modelem.
  • to je verzia pre iPhone? vyzera to katastrofalne, na obrazu hore je trochu ina uroven grafiky akoze z hry... taketo hry by mali davat zadarmo do baleni k cerealiam.
  • Nemáte někdo prosím kody k instalaci NfS: Most Wanted ? Děkuji *4*
  • Upřímně tohle vypadá na slušnou oddychovku. Mě stačí že celej den brázdím republiku v dodávce a realistickýho ovládání a realistickýho provozu si užiju až až. Tohle si milerád po večerech zahraju.
    A pro ty Deme*ty co tu neustále melou o jizdní fyzice jak na na dvě věci, tak až, prosím vás, si utřete mlíko z brady a budete mít papíry, tak potom si tu melte co chcete, ale takhle mlčte a budte rádi za alespon nějaký oddechový hry. *7*
    • Kein
      Omlouvám se soudruhu. Děkuji, že jste nám připomněl, že pluralita je zlá věc. Všichni se stydíme a kajeme se. Jsme holt de*enti bez řidičáku.
  • jindra.veliky
    radsi by meli udelat Shift 3 nez takovy hnuj
  • Spiker01
    Nesnášim trailery, kde je něco ze hry, třebas i video. Chci si to nechat do hry. Miluju trailery, které nejsou ze hry a nemusí být hrané... *3*
    Jen doplním, že nejlepší jsou cinematic trailery...
  • jindra.veliky
    Z bleskovek: "11:00 Na jedné závodní misi, na kterou narazíte v Medal of Honor: Warfighter, spolupracovali vývojáři hry Need for Speed."

to radsi nechci videt po tomhle videu *11*
  • Hreje to tak pekne u srdicka, kdyz se vase dve oblibene zavodni serie NFS a Burnout spoji v jedno. *14*
  • Jako arkada je jedna vec ale tohle sklouzava do stale vetsi stupidity. Ja mel za to ze ta licencovana auta tam jsou i z nakyho jinyho duvodu nez aby jenom opticky pripominala skutecnost. Dyt tohle vypada jak kdyby vzali nakou hru vesmirnejch kluzaku a jenom na to naroubovali Mercedes a Lambo. Kdyz tam jsou skutecne auta tak at se aspon vzdalene chovaj jako auta.
  • Na ForGames jsem zkusil dema a zjistil jsem, že někdo omylem na Burnout Paradise 2 nalepil nálepku Need for Speed, která ve skutečnosti patřila nalepit na krabičku od Forza Horizon (to je totiž NfS II/III jak vyšité).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit