Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Jako simulátor vlaku si myslím, že dobrý...

Opět, hráčův povoz dokáže prorazit policejní zátaras jako by tam nebyl. Opět jezdí auta po kolejích..a co je nejhorší... opět ta kouzelná ruční brzda a nepřirozené driftování...Od NFS jsem nikdy neočekával nějakou simulaci. Simulaci ani nechci, ale trochu něco, co připomná jízdní model automobilu, nikoliv vlaku, by to mít mohlo, ne? Šlo to v NFS III, IV, V tak proč to nejde teď?

Může nám pan Poláček sdělit, co mu na těch záběrech příjde tak super?
    • sleepless
      Je to přiznaná arkáda, a jako taková vypadá skvěle. Až budu chtít něco realistického, tak opravdu nepůjdu do koutku s cedulí Need for Speed. A nejlepší na tom je, že tak to bylo vždycky. Nevím, kde se vzal ten požadavek hráčů, aby NfS hry byly "zase" realistické, když nikdy nebyly. Ani Porsche ne... Nu asi tak :)
      • Kein
        No a to je ten problém. Jako arkáda to podle mnohých vypadá hrozně.

Dobrý arkádový jízdní model by měl být zábavný, pod tím si představím to, že si vůz ve hře má pohrávat s fyzikou a hráč má ovládat auto s nějakým nastavením podvozku, nijak náročným - budiž příklad Driver San Francisco, a stou fyzikou se jakoby lehce přetahovat.

Neznamená to to, že všechny vlastnosti co dělají auto autem ve hře jakoby "vypnou" - což se děje ve všech nových NFS, co se týče videa tak jde zase vidět styl hraní "freight train" - opět auto jede jakoby "přisáté" k cestě, vůbec se nechová přirozeně = kola jsou vedeny jakoby po kolejích, pruží minimálně nebo spíš vůbec a při zapnutí ruční brzdy se utrhnou a začnou "plavat" a ke všemu Mercedes z videa působí jako by vážil 20tun. Takovým vlastnostem dát přízvisko "arkáda co vypadá skvěle" chce pak hodně odvahy.

A o realističnosti zde není řeč, čili není vůbec důvod jí zmiňovat, myslím si, že nikdo normální nečeká od NFS hratelnost LFS (na to je Shift) a nikdo taky neříká, že NFS bylo někdy "realistické", nebylo, bylo zábavné a přiměřeně náročné, což nové NFS nejsou, proto je nikdo nekupuje.
      • Ale netvrďte mi vážně, že "jízdní model" z tohohle chcete srovnávat s jízdním modelem prvního NFS. Jedna věc je jezdit arkádu, která i tak vyžaduje alespoň trochu snahy z Vaší strany, a arkádu, kterou odjedete s prstem v nose, což je vyjma Shiftu 1/2 případ v podstatě všech NFS vydaných od roku 2008 (tj. Undercover). Já nechci simulační dokonalost, na to jsou opravdu jiné hry, ale když už arkádu, tak ať aspoň za něco stojí. Umějí to jiné hry, které si nehrají na kdovíjakou realitu, tak proč ne NFS? Jo vlastně, protože Criterion... *7*
    • Spiker01
      Která modernější hra do toho spadá? *3*
      • Kein
        Driver SF
        • Tam byl jízdní model parádní na arkádovku a ten pohled z volantu jsem miloval. Asi si to zahraju znovu *1*
          • Souhlas, celou hru jsem dohral s kokpit kamerou only. Navic me z nejakyho duvodu naprosto fascinoval pohyb Tannerovo rukou, kdyz protacel volantem, zejmena kdyz jsem sel do smyku.
            • Kein
              Jo protože ve smyku řídil dlaní levé ruky a tu pravou měl na ruční brzdě. Každopádně Driver SF po dlouhé době dokázal přinést opravdu zábavný jízdní model a přitom stačilo držet se osvěčeného - předchozích Driverů. Nedávno jsem hrál Drivera 1 a jízdní model tam byl skoro totožný. Ještě Dirt má dobrý arkádový jízdní model. Jenže od té doby co opustili rallye a nas*aly tam ty Kenblockoviny tak mě to moc nebaví.

Marně doufám, jestli někdy napadne stejný krok lidi z EA popřípadě jestli to nenapadne lidi z criterionu. NFS IV a V se hraje do dnes, je na to kupa módů (prakticky nejvíc), což o něčem svědčí. Zvláštní, že to EA ignorují a dělají pořád městské blitky s jízdním modelem pražského metra.
  • Počkám si až z toho udělají FPS pak se o NfS začnu zajímat
    • To jo ale nikdy nepřekoná Call of Duty.
      • Souhlas Call of Duty je legenda.
        Mám doma všechny díly které kdy vyšli (některé i dvakrát) a už se těším na novej díl.
        • dnes se to prý už dá léčit *4*
  • Veskoslav
    Po pravdě? Těším se. A ani mi nějak už nechybí tuning, chybí mi arkáda jako třeba NFS III, které doteď se krčí na mém počítači:) Pokud se zábavností a hratelností přiblíží tomuto dílu, budu spokojený:)

P.S: A když už jsem chtěl mermomocí tuning, tak stejně nejlepší byl Underground II, ale ten měl zase jiné neduhy.
    • NFS III je urcite jedno z pravych NFS :) Proto se trosku divim proc jeste dnes kdyz uz je NFS brand davno mrtva stale nekdo "doufa" :)
      • Veskoslav
        No ono je to hloupé pořekadlo naděje umírá poslední, bohužel poslední dobou se zdá, že je to pouze pořekadlo.
        • Víš, jedno ti chválím, že jako jeden z posledních mohykánů obhajuješ... Žeby proto, že ještě pamatuješ ? :) ano, určitě, ve své době bylo NFS králem a nikdo mu nesahal ani po kotníky. To si člověk prostě zapamatuje.
          Nicméně tohle už je naprostá ztáta času a energie. SMutný je to že beztak halda dětí v us splní účel a koupí požadované množství takže koncept se měnit nebude. To myslím žebychom už si za téměř jednu dekádu všimli nějakého progresu. Opravdu bych chtěl vidět týpka co příje to tý zasedačky a řekne, tak a teď vám představím zbrusu nový NFS :DDDDDD Nechal bych ho se prezentovat a pak bych ho asi ubil balíkem smotaných DVD těch blafů co už vycházej tak dlouho že už si to vážně nepamatuju *4* Na druhou stranu se nedivím, spíše by mě překvapilo vidět teď opravdu zajímavo NFS. Komerce točí světem :)
    • Popravde? Jedina neduha jsi ty a Tvoje vytriskana hlava. Jak vsichni vime tak ten Tvuj PC je znacne socialni pripad :D
  • Druhá nejlepší serie hned po Call of Duty. Dokonalé zavody pro pravé hrače ne jak nudné GT5 nebo jiné sr**di.
    • konečně rozumnej koment na tyhle stránce...
      • "téhle"
    • dopln prosimte ty 2 hvezdicky *2*
    • To se snazis byt vtipnej
      • Proč jako ?
  • Bože to je hovadina to se ještě nepoučili z předchozich kolika? pěti NFS? že letet 250 driftem ve městě propíchnutejma gumama pak skočit 300m zkrz dva billboardy, prorazit několik policejnich zátarasů s jen odřeným naraznákem. Taková blbost přeci nikoho nezajima.
    • Veskoslav
      Slov arkáda ti něco říká?
      • A tobě, říká ti něco slovo sračka! ? Neurážejme arkády tímhle bullshitem :)
      • je rozdil mezi arkadou a naprosto šilenym paskvilem. ani arkada by nemela byt utrzena od reality jinak je to spis sci-fi
      • Pan_Klobouk
        To vis, kratka pamet. Spousta lidi zapomina, ze NFS byla arkada vzdycky a mnohdy hodne velka. A ze i ty super dily, kde to jezdilo moc pekne (Porsche, jednicka, ctyrka... co ja vim...) nemely s realitou, natoz pak simulatorem, moc spolecnyho.
        • Veskoslav
          Navíc bylo naprosto jedno, jestli jsem usedl do Lamba Diablo nebo do Ferrari Spider, rozdílem bylo jenom to, že to Diablo letělo po té ráze skoro o 30 km rychleji. Jinak to chování těch aut postrádalo naprosto jakoukoliv logiku a přesto to nikomu nevadilo. Nemluvně o tom, že s Diablo člověk prosvištěl většinu zatáček smykem:)
          • omg ty jsi ješte porad nedohral diablo 3? *8* *11*
            • Veskoslav
              http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458

Dohrál a co to má společného s diskuzí s NFS? IQ asi poněkud v nižších hodnotách, ne?
  • Fakt hnus. Batmobil s raketovým pohonem. Na co tam bude výběr vozů když je evidentní že na hratelnost to nebude mít vliv ? Naprostá ignorace jízdního modelu s auty a místo toho nám servírují vznášedla ze Starwars. Že by licence na sarwars by byla dražší ?Vyhnu se obloukem.
  • jindra.veliky
    vypada to naprosto tragicky *1*
    • Od lidí bez duše názory neberu *2*
      • jindra.veliky
        http://www.youtube.com/watch?v=dDKgVtbGhmI
        • http://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ
    • Píše zrzavej píčus, takže jde vlastně o neexistující názor. *1*
      • jindra.veliky
        http://www.youtube.com/watch?v=1S7xyMdS73M
  • bohužel amíkům se tohle asi líbí :-(...
  • MishKonn
    No, až na to tunění za jízdy, což už je fakt přeháňka, to vypadá docela fajn (původní Most Wanted je můj nejoblíbenější díl).
    • jindra.veliky
      spis to vypada dost trapne

prazdny ulice, prisernej jizdni model a navic jeste k tomu u vsech vozu stejny jako v remaku hot pursuit *6*
    • ja hral most wanted iba demo ale hral jsem carbon co bylo predpokladam to same jen v jinych kulisach a bolo to hrozne - hrozny jizdni model, zadne poskozeni, hrozna ai, desnej catch up. tak nevim proc kazdy most wanted tolik vychvaluje.
      • Veskoslav
        Protože se to přiblížilo starým titulům. Arkádovým předchůdcům ze série NFS. Proto. Jízdní model tam byl vždycky takový, je to aekáda, poškození bylo třeba v NFS IV, ale hráči to jasně odmítli tím, že stejně považují NFS III a NFS V (Porche) za nejlepší ze série. Navíc se vrátilo to důležité, policie.
        • Nebyl náhodou damage model i v NFS Porsche? Pak je ale tvá věta o tom, že někdo odmítl NFS IV (High stakes) - o čemž mj. slyším prvně (stejně jako to, že je lepší III jak IV) - celkem nesmyslná.
        • ja stare dily nehral ale jestli byli stejna kravina jako mw tak cela serie nestoji za nic
          • Veskoslav
            Bo si mlíčňák. To bude nejspíš tím.
            • MishKonn
              http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24169826.jpg
  • trolo
    kto este neoslepol po battlefield 3 tak si kupte toto a oslepnete nacisto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit