Přejít na výpis diskuzí
Úterní chvilka hudby s upoutávkami na Far Cry 4
14.10.2014 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
To je zase "plodná" diskuze. Mělo by se to celé smazat, protože je to ostuda..
-
-
Copak se nebavi s? :p staci napsat ve slusnosti nazor a uz je tu 10 dlaždičů kterejch se tvuj nazor dotknul a zacnou se chovat jak .....zajimavy kolik sem se tu o sobe dozvedel veci, bavim se tu tim jako nikdy znas to potrefena husa se dycky ozve.
-
-
30fps? no není hlavní to že hra snad pojede a nebude dělat psí kusy... tak se mi zdá že celá herní scéna si z hráčů začala dělat prdeel. Ostatně pro vývojáře jsou neříkám že pro všechny ale většina to tak má jen nutný odpad. EA to tak má a jiné. Filmovost je už přitažené za vlasy úplně. Vážně srovnání her a filmu
Abych jen nebědoval což je nadnesené hudba nic moc ale tak s tím se tak nějak počítá. Ted může začít hejtfest. Aha on už začal. Far cry 1 (Xboxové - Instincts/predator) jo to byly hry kde je ta doba ted v multiplatformních srágorách co se zkupují po milionech. *9* Je mi tak nějak smutno no. -
-
A tady ještě za názor na herní scenu, dostanu mínus? Dobře tedy.
-
-
Zájímavá diskuze, na to že článek je o hudbě v trailerech *1*
-
-
to nemá význam sa k tomuto vôbec vyjadrovať, lebo tá "hudba" za veľa nestojí a rovnako je na tom aj táto diskusia...
-
Hudba se ještě moc pomlouvat nezačala no, takže k tomu není co říct :3
-
-
hhh to me rozesmalo.... takze na PC kde vam FPS hra bude delat 120 fps a otocite se o 360 stupnu se zbrani v ruce za 0,001s a nasledne date headshot se hrajes super? :) opravdu hodne realny.... mam pc, dycky sem mel pc a po 15 letech sem si koupil ps3 a nedam na 3D akce dopustit na gameapdu. Ano ..na tom gamepadu kterej sem 15 let pomlouval tak tedka se tesim az si na nem zahraju pekne z gaucě, nebudou me bolet ruce, budu mit super vibrace behem hrani a ukazu jak sem skilled a ovladam 3d akce pouze v 30 fps na gemepadu. asi tak...sper vyzva, obtoznost atd. porad se tu dokola lidi v diskuzich prudej co je lepsi atd. PCčkaři jsou prsote fps hunteri a myslej si ze kdyz hra bude delat 100fps v 4K rozliseni ze bude automaticky dobra asi jako kdyby grafika delala dobrou hru coz opravdu neni pravda. A exkluzivky na ps3 jsou diky optimalizaci pro jeden hw naprosto luxusni. Podivejte konzole ps3 x360 jsou directx9 konzole, chodej na tom hry bez rpoblemu ktery nechodej na pc pac nema win7, dx11 atd ackoli by to nebyl problem udelat proc asi? :p a ano optimalizace dela hodne kdyz mate jeden HW a ne milion kombinaci a moznosti kombinaci grafiky, procaku atd. takze pc ma super HW ale bohuzel SW je k tomu napsanej dost nahovno kor ted kdyz se uprednostnujou konzole tak prece nechcem aby to ny pc vypadalo lip a nebo aby to vsem chodilo dobre to by se pak spatne prodaval novej HW :p ale lidi se tu kviuli tomu budou porad nasirat, nadavat si atd. jesi je lepsi konzoel nebo pc...nechapu
-
-
Jde o to ze pc je proste lepsi ja to muzu napsat protoze to je pravda, ty muzes zvanit co chces ale vypovida to jenom o tom ze reklama je ve vymyvani mozku vazne uspesna *1*
-
-
ano PC je nelepsi protoze ma DX11 a lepsi textury atd atd. ???? TAK tohle je teda super argument ... takze kdyz budu hrat hru z roku 96 nejakou klasiku tak sem ret... kdyz se mi libi vic nez dnesni 3D hry? Kdyz se mi libi ps3ka ackoli mam leta pc protoze u konzole odcenuji i jine veci nez grafiku tak sem ret...?? vy jste takovy dětičky hloupy, škoda mluvit
-
-
kluku ty jses bud uplne ratardovanej a nebo jenom strasne blbej,nevim co je horsi...
vis proc se na pc ten DX11 pouziva? protoze toho umi 10x tolik,co DX9, hry na PS3 vypadaj jak vyblity zeli,rozmazany textury ze nevis,jestli je to travnik nebo jenom hlina,vsechno je zubaty a jeste low polygonovy...retro je super,ale ne v roce 2014
a jestli povazujes za vyhodu,ze se na gamepadu musis otacet pomalu a hra je potom celkove cela pomala jak pro retardy,tak to gratuluju,staci ti opravdu malo... -
Takže nakonec dojdeme k tomu, že 30fps je vlastně víc reálný (což je skutečně epický argument v debatě o počítačové hře, kde většinou není reálných dalších 100 věcí), protože input lag (plus gamepad) simuluje zpožděné reakce. Wow. *15* *15* *15* Právě sem tě nominoval na peasanta roku. Takhle dementní argument sem snad ještě neviděl. Jediný, co mě trochu utěšuje je, že nepracuješ v herní branži (alespoň doufám), takže si takový bláboly můžeš dovolit, narozdíl od toho panáka z Ubisoftu. Každopádně vy mě vždycky dokážete překvapit, jak z něčeho, co je prostě neoddiskutovatelně horší, dokážete vyblábolit jakože výhodu. Skutečně jak malé usoplené děti, které kopou kolem sebe, že realita kolem je jiná, než jakou by si přáli.
-
-
evidentne si nepochopil nic ses max onanista a fps hunter co mu fotr koupi comp za 50k aby tu mohl machrovat jak rozumi herni branzi? :)))) nenech se vysmat radsi si najdi holku a prestan resit kraviny protoze opravdu neni dulezity ani grafiak ani fps... ale to ty pochopis za 20 let nejdriv :p pro dalsiho vidlaka slovo dem.... bych nepouzival zrovna pokud nevis co to slovo znamena evidentne. Ve skutecnmosti tu vase 3D hru tu hrajete automatovou hru z roku 88 kde jste hejbali kurzorem a strileli blizici se smeti. tedka to ma jen lepsi textury apod. a davaj se tomu jmena jako Crysis .p preber si to jak chces :) Ja nejsem ten kdo se tu hada o fps jen k cemu ti jsou fps u spatny hry? k cemu ti jsou fps a textury kdyz hrajes jednoduchou hru u ktery nemusis premejslet ale to vetsian z vas stejen nedela .p
-
-
Jasně. Pojď mi na 10 řádků povědět, jak mi vidíš do hlavy, jak si nad věcí, jak mi fotr koupil kompa, jak nemám holku a jak neznám významy slov. Argument nula, typický blábolpeasant. *15*
-
-
dirty peasants se vzdycky museji utesovat a vsechny okolo presvedcovat,ze konzole je nejlepsi, 30 fps a osekana grafika nevadi a gamepad je to nejlepsi,co kdy vzniklo,chudaci...
-
-
takže nakonec říkáš že je lepší konzole, super. *1*
-
-
to je ten simulator akčního slona? né díky. proč nemužou delat vic her jako novej alien, to je prekvapeni roku. far cry je pro hloupe decka
-
-
No potom by se už nejednalo o překvapení
-
-
fajn ziskali si me a to sem to vesele ignoroval, jenze u tohoto sem si vzpomel na napaditost far cry 3 vcetne spravne cheesy atmosfery ale i necekane temnych chvilek, takze hold esli to bude alepson stejne v podstate jen dalsi far cry 3 v jinem prostredi tak moje penize maj, bavil sem se predtim, budu se bavit i ted...s nakym FPS tahnete furt, ano 30 je malo ale hrajete sakra Q3 instagib na profi urovni nebo CS aby ste museli mit 100 FPS nebo co sakra, stejne frcite proti trapne AI a ultra aim nepotrebujete a progaming hra to taky neni
-
-
Přesně takový lidi Ubisoft a další, potřebují
-
-
Je problém co s tím, když se jede hlavně po nízké ceně *9* Konzole je prodávána, jako herní zařízení kde si několik let člověk zahraje nové hry a ty budou vypadat super!
Tam by samotná možnost volby 30/60 FPS byla proti tomu, jak to prezentují. Aby tam něco jelo těch 60 FPS, museli by to značně graficky osekat a to nedopovídá tomu "musí to vypadat super". Jak je vidět v testech http://kuc.cz/urduf6 tak pro dosažení 60 FPS oproti 30 FPS, při stejném grafickém nastavení je potřeba mít o mnoho lepší karty. Jasně, optimalizace a jinak uspořádaný HW na konzoli, nároky trochu sníží ale pořád to nedají do ceny 11.000 Kč...
Jedině by mohli prodávat dvě verze. Jednu jako základ, a další nějakou lepší, kde by dané hry jely lépe a byl by tam silnější HW. To by, určitě nekupovali masy jako většina lidí nekupuje PC za 25.000 Kč, ale odbyt by to mohlo mít. A více lidí by mělo možnost si užít kvalitu na své oblíbené herní mašině. Takto danou možnost prostě nemají a musí konzumovat kecy o filmovosti. -
-
Nejdůležitější vlastnost konzole je to, že má furt stejný hardware, který se nemění.
-
-
Pak ale nic nebrání tomu aby bylo více verzí konzole. Kde se HW nebude měnit.
Na tu horší to bude jako dnes. Na té lepší to bude... Lepší :). Hlavně lidi budou mít tu možnost mít to lepší. To zde prostě není, jestliže chceš konzoli, tak jsi značně omezen. Musíš mít pouze slabý model, který je zastaralý v době vydání. Nelze mít něco lepšího. Nelze mít konzoli za 20.000 Kč.
Copak konzole se musí vždy = levný stroj pro chudé? -
-
Konzole JE pro bohaté. *7*
-
-
konzole je hlavne pro hlupaky neschopny oblushy pc...
-
-
hhhh tak TOHLE je NEJ hláška gratuluju.... dostavas zlatou malinu za hlupaka tydne .p
-
-
-
-
To je výhoda a bohužel i nevýhoda.
-
-
-
Že je to přeskinovaná trojka, že sem neviděl jedinou novou zbraň a že podle všeho zase budu muset lézt na debilní věže sem jim byl ochoten prominout ale pokud i PC verze pojede na 30fps tak jim na to kašlu. *6*
-
-
Ale jsou tam nové zbraně... Je tam Tec-9, Kuše, Upilovaná brokovnice, MG42, Nová odstřelovačka, automatický granátomet a Minomet. Mě tenhle arzenál nových zbraní vyhovuje.
-
-
No a to jsi ještě zapomněl zmínit, že když si hru předobjednáš, tak získáš i harpunu. HARPUNU !!! To prostě musíš mít!
-
-
-
30 fps je jako š*kat s kondomem. *6*
-
-
Kondom lze alespoň sundat, je tam tedy možnost volby. Zde to je horší - bez možnosti volby. To je jako neš*ukat vůbec. Když vezmu tvoje přirovnání *3*
-
-
ubisoft se prave zase pochlapil - 30 fps ve strilecce pro obe konzole...nechtel bych *1*
-
-
Já nechci nic říkat, ale kolik her bylo už i na starší generaci konzolí a jeli opravdu v pořádku bez záseku.
Na PS3 se mi snad nikdy nezasekla žádná hra. Ano možná párkrát, ale ne z důvodu FPS, ale z důvodu prachu který mi uvízl v mechanice. Zase na druhou stranu, moc se konzolistům nesměj, protože možná na tom budeš úplně stejně, bůh ví jestli ne hůř. Známe PC... Já teda aspoň ano. A to jsem splňoval veškeré nároky a grafické ovladače. -
-
třeba Far Cry 3 na konzolích častěji nejela ve 30FPS
-
-
A přitom se hraje úplně v pohodě.
-
-
v pohode ze hraje tak mozna console faggotum,ale pc hrac by se ke hrani na 25fps vazne nesnizil...
-
-
PC hrac by se nikdy nesnizil k hrani na konzoli???? boze ty ses hustej. Mam pc od roku 97 rekneme ze jiz mam asi osme PC za tu dobu az do dneska a pred necelym rokem sem si koupil PS3 . Sem jeste stale clovek a nebo vetrelec kdyz jsem udelal tuto tebou opovrhovanou vec jako pcčkař ????
-
-
-
-
-
není to úplně jedno ?
-
-
rozhodne neni,kdyz celej herni zazitek ovlivnuje to,jestli se to dobre ovlada,a pri 30 fps nelze FPS strilecku ovladat ani rychle,ani presne,ale chapu,ze s gamepadem v ruce nepomuze ani svedcena voda,natoz 60 fps *15*
-
-
Předpokládám , že máš průměrný IQ, takže by neměl být problém pochopit , že za a) na nových konzolích jedou skoro všechny hry ve 30 snímcích za sekundu
b) vývoj nových her stojí nyní 2x více a proto , je pro vyvojáře lepší hru uzamknout na 30 fps , než se snažit o 60fps na úkor detailů atd.
c) 30fps je pro singleplayer naprosto dostačující kvůli filmovému efektu v 60 fps by hra vypadal jako ''hra''
d) 60+fps je dobrý hlavně pro MP a ten není v FC alfa a omega. Takže pokud máš PC neměl by si mít problém , pokud máš konzoli , tak sklapni a buď rád , že ta hra vůbec jede v 30fps. PISSoárek -
Zase další retard, kterej viděl ovladač jenom na obrázku, ale přesně ví, že se s ním špatně hraje *1* Tohle mě vždycky rozesměje
-
-
Nevim kdo je tu reta*d *2* ,ale ty jsi ocividne nikdy nehral fps
99% lidi bude mit rychlejsi a presnejsi reakce s 60 fps a krysou, jestli si trochu jednodusi a nestihas to tak to je jenom tvuj problem *1*
Hlavne nikdy nikde nerikejte ze konzole proste tech 60 nezvladne, o tom se ve slusne spolecnosti nemluvi *1* -
-
Ne, FPS jsem nikdy nehrál, hrál jsem jen hry typu Mario *1* Řeknu jen to, že jako konzolista hraju hry pro zábavu, nepotřebuju mít hardcore k/d ratio, jako to potřebuje mít pc scéna. Takže pan triple x je mi u ..... že jsi rychlejší a přesnější, já si hry hraji podle svého a nepotřebuju, aby mi kdokoliv zdůrazňoval, že má většího pindíka, protože je pc super hráč, který vlastně při hraní ani neumírá, páč je strašně rychlej *1*
-
-
-
-
-