Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anal.S
    GRID 2 si dám víc než rád.
    První GRID a Dirt 2 jsou z mého pohledu rozhodně nejlepší AAA závodní hry poslední dekády. Jasně, je to arkáda, ale stojí to nohama pevně na zemi a rozhodně člověk nemá pocit, že ovládá autíčka na dálkové ovládání, jak je tomu dneska zvykem :)
  • rancor1223
    Z toho co vám se o pracích na GRID 2 ví už hodně dlouho. Vývojáři někdy před vydáním Dirt 3 tvrdili, že by chtěli vydávat tyto série od rok tzn.:
    2011 - Dirt 3
    2012 - GRID 2
    2013 - Dirt 4
    2014 - GRID 3
    ... + F1 každý rok.

    Tak teď tedy nevím co je na tom pravdy, já doteď počítal s vydáním druhého GRIDu tento rok.
  • No hurá.

    Grid je arkádovitější, než PGR?
    • FeebeECZ
      obě dvě jsou to čistě arkády. ale u GRIDu se mi zdá, že auta mnohem víc plavou a sekají zatáčky oproti PGR. navíc v PGR jsou motorky a ty byly alespoň ve 4ce výborně udělané :)
      • To ano, taky je v PGR větší rozmanitost prostředí, počasí a tak dále. Ale zas ty nárazy do zdí a vůbec kolize vypadají dost směšně.

        A co jsem tak zkoumal, většina lidí tvrdící o GRIDu, že je to tuhá arkáda, tak ti nikdy nezkusili tu nejvyšší obtížnost (bez různých těch asistentů, s volantem, atd). "Čistě" arkáda je Flatout, GTA, nebo něco takového.

        Jinak ten GRID teda asi nebude letos, že...
  • CrocoRay
    Já byl ještě nedávno odpůrcem okruhových závodů a při prvním setkání s demem Grid jsem byl nějak otráven a chvíli na to ho odinstaloval. Nedávno jsem však neměl co hrát, tak jsem zkusil dát znovu šanci demoverzi této hry a už mě nemohla pustit. S Mustangem jsem si to šmároval vždy na první místo a pak jsem si říkal, že bych asi měl jít do plné verze a po dvou hodinách strávených u demoverze jsem se už naprosto nemohl dočkat na chvíli, kdy hra dorazí a já okusím i jiné okruhy než nabízelo demo a vyzkouším další skvělá auta.
    Auta se ovládala parádně (až na jednu formuli, kterou jsem neměl rád), každé se chovalo na vozovce naprosto jedinečně a po dohrání jsem byl přesvědčen, že tohle je závodní hra, jak má být.

    Když jsem si pak říkal, co budu hrát dál, zkusil jsem Need for Speed Shift, jehož demoverzi jsem také zkoušel a měl jsem z ní stejné pocity jako při prvním hraní dema Gridu. Tak trochu jsem si říkal, že mě snad chytne i tahle hra a budu mít zase co hrát, ale bohužel se tak nestalo. Možná je Shift skvělý a má své milovníky, fanoušky a zastánce a jedná se o skvělý simulátor, ale pro mě je větší zábava vzít auto v reálu a zajet si někam. Shift mě prostě nebavil.


    No na závěr bych chtěl říct, že na ten Grid 2 se docela těším a doufám, že bude mít minimálně stejné kvality jako první díl a nebo bude ještě lepší. A ještě jsem se zapomněl zmínit, že Grid měl skvělou atmosféru, kde postupování kariérou a získávání si jména reputačními body získávanými za dobře odjeté závody mělo prostě šmrnc.
    • Shift 1 se stal skoro-simulátorem až po aplikaci Sharp Tyres modu. Do té doby arkáda.
    • Mne sa v GRIDe najviac pacil drift, oproti neohrabanym pokusom co boli v Prostreete, Undercovery, Shifte 1/2 to bola parada. Takze dufam, ze na nom nebudu nic "vylepsovat", lebo to rozbiju, ako ho rozbili v Speedoch, po Undergrounde 2 :(
      • No jo, skvělá připomínka. Oni to zas určitě zmrví nějakou dementní nevypnutelnou featurou, jak je dnes v módě.

        sad_panda.png
  • GRID2 je asi v soucsne dobe to nejlepsi co by nas mohlo na PC potkat, kdyz nepocitam hyper realisticke okruhove zavody CAARS. Chtelo by to na PC neco blizsiho k NFS, pripadne FORZA.
  • Kéž by to s tím Grid2 vyšlo.
    • přesně tak.. do teď si zahraju první díl jak single tak online.. a rozhodně mě baví víc než třeba takový Shift.. takže snad :)
      • Grid online těžko, když servery jsou už delší dobu vypnuté. Možná po síti, ale online už nejde. Dost mě to štve, protože online závody byly fakt parádní :)
        • Pan_Klobouk
          Nahod Game Rangera, tam se online GRIDu presunul po vypnuti ofiko serveru... a jezdi se porad dost.

          Jinak asi jako vsichni tady, dvojku bych videl moc rad, GRID jsou vazne povedene zavody pro vsechny. U PGR se trochu bojim vyvojarskeho tymu, Bizzare byli jedinecni, mam rad jejich styl i cit pro jizdni model. Nalepku PGR5 ted ale MS muze placnot na kterekoliv zavody, od kohokoliv... a voila, tohle je pravy PGR, uzrete! No pockam na demo, treba prekvapi. ;)
        • On mysli spis pres tunngle obcas si to taky zahraju pres tohle i kdyz je tam min lidi nez na klasickem online. Navic nechapu ze servery na TOCU race drivera 2a3 stale bezi tak nechapu proc nemohli pokracovat i v gridu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit