Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Intro žiadne svetoborné, aspoň by teda toho Deathwinga mohli voľne pustiť do sveta, nech náhodne kántri všetkých hráčov v ľubovoľnej externej zóne, bez milosti
    • to by bylo luxusni uz vidim tu hromadu bedatejch teenageru a ruznejch exotu jak jeci:
      "juu podivem na miho super drtice" a najednou prileti drak a sezehne ho a jeho nabusenec s pekacema na ramenou (tomu snad ani shouldery rikat uz nejde) zmizi jako prd v tornadu...
      Jeste nejlip kdyby smrt byla permanentni s nutnosti koupi noveho aktivovaciho klice :D
      • To by bylo večer na Nově ve zprávách: miliony lidí po celém světě, převážně v Číně, dnes spáchalo sebevraždu. Policie se domnívá, že šlo o hráče světoznámé online hry World of Warcraft. Důvody sebevražd se zatím vyšetřují. *1* *1* *1*
      • Amylee.Anderson
        To by byl kotel :D
  • Asi nikdy nepochopím, co lidé na videích od Blizzardu vidí. V herním průmyslu jsou mnohem lepší videa a ve filmovém to raději nekomentuji...

To samé s celým světem Warcraftu či Starcraftu - ty světy jsou bezduché, nezajímavé kopie Warhammeru a Warhammeru 40k...
    • calwin
      tie videá patrili v tom roku medzi špičku videí aké vyšli a dokázali dej podať tak emotívne že si žral kapitolu za kapitolou... skús mi povedať ktoré video predčí už len obyčajné intro do warcraftu... v tom istom roku... warhamer? vážne?!...

k tomu bezduchému svetu... ten svet má toľko ducha a prepracovanej politiky až si ty mimo obraz musím povedať... warhammer je iná kapitola...

a nejde len o videá... skôr ide o kvalitu hier ako bola warcraft 3... veď aj teraz pred hodinkou som hral DOTU na battle nete... ak multiplayer tohto typu je pre teba nezaujímavý tak si ho v živote nehral... to čo je battle net ti žiadna garena nenahradí...
      • Intro W3 je hodně chabé, nevím, co na něm vidíš. Podívej se na Tekkenu 3, MGS, Max Payne, Final Fantasy, Resident Evily, Silent Hilly...i Rainbow Six mělo lepší intro, než-li W3 - navíc většina z nich vyšla před, či kolem roku 2000, což je ještě dříve, než-li W3... Pokud by si chtěl novější videa, tak jsem to psal již výše a například ten WH Battlemarch, Guild Wars či Halo Wars je kvalitou úplně někde jinde než-li WoW či Starcraft.

Jako promiň, ale z těch pár knih (kolem 30 Warcraft a kolem 15 Starcraft) opravdu nezpracují svět tak, jak bych očekával...

Samozřejmě, že nejde o videa, ale ani ty hry nejsou dobré. Dotu nemůžeš považovat za hru, jelikož je to komunitní práce... Navíc ne každý hraje MP, já osobně ho moc nehraji, raději si zahraji kvalitní SP kampaň, což mi Warcraft ani Starcraft nenabízí.
    • Však to ani nemusíš chápat, to je v pořádku... BTW Dej sem kdyžtak ty úžasný videa z toho herního průmyslu, o kterejch tady mluvíš.
      • Přesně jak psal Duke, Digic Pictures nebo se stačí podívat na videa v Halo Wars...
      • myslim ze ma namysli treba tvorbu Digic Pictures... www.digicpictures.com co hodne vylepsije filmecky blizardu je ten hlas vypravece docela emotivni a pak jeste ty ruzne hratky se zvukem a hlasy... to treba digic pictures chybi
    • blizzard umi udelat dobre kult kolem sebe a po delsi dobe co to tak zkoumam tak to neni kvalitou nebo balancem her ale tim vsim co vytvari kolem toho (tim nerikam ze nema kvalitni hry) :) a docela me udivuje ze to ostatni studia nepouzivaji vic taky.
  • no tak deadwing je borec... 3/4 hráčů wowka nečetli knížky si myslím.
    takže o tomhle "bossovi" ví kuloví :D no tak dobře něco jo, ale jenom to co zjistli ve hře která dokáže pěkně ubrat život :) já osobně se wowku vyhíbám jak čert kříži a nehodlám na tom nic měnit, ale i tak mě svět warcraftu hrozně inspiruje a zajímá
  • Amylee.Anderson
    Wowko jsme hrála a občas si z nudy zahraju...Ale rozhodně z toho traileru nejsem tak vlhká stejně jak autor článku. První a druhý trailer byl lepší a epictější. Tady je akorát drak. Chtelo by to nejaké hezké animace nových ras a ruzných charakeru. Tohle si asi už nezahraju....
    • POpravdě, mě se nejvíce líbilo videjko z Wotlk. Arthase miluju a ten hlas který k němu promlouvá (Lich King) je naprosto úžasný.

Tohle videjko je sice o něco slabší, ale také si myslím, že je super. Efekty vody valící se přes "Tisíc nudlí", ohnivá spoušť za DW, prostě super.

Když to vezmu, máš pravdu. Ve videu k BC byly záběry na BE mága a Drae Pala. Tady v tom videu jde spíš o to, že se v Cata bude odehrávat souboj živlů (proto ta příbojová vlna, oheň, propadající se země).
      • To nebyl Lich King, ale King Menethil (Arthasuv otec).
    • ty drísty jak ti vlhne pí..č.. si laskave nech pros sebe tady na to nikdo neni zvedavej na takove vulgarity ty kurv...
      • http://i195.photobucket.com/albums/z4/AlucardOMG/ticker-gomez-adams.jpg
      • Amylee.Anderson
        Jen jsem zveličila to, že je z toho autor odvařenej a me to vubec nenadchlo ;) A zkus si to přečíct ještě jednou. A ano, mužu být vlhká z potu radostí. Nebo jak se mi zavaří epičností mozek, tak se musím polít studenou vodou.

Radši di dál hrát za elfíka huntera.
      • ty si ten magor co tady tenkrat siril ty kecy o uzasne PS3 jak to sem nanda atd? to byl taky nejakej JOE
      • No a už bys byl přehnutej přes koleno.
      • Jak oduševnělý komentář. Třeba myslela vlhká potem z radosti!
  • "Tohle se vám bude líbit, i když WoWko nehrajete!"

Pochybuju. Absolutně ničím mě to nezaujalo (většina videa jsou nudné záběry na přibíjení brnění s prostřihy ve kterých se vůbec nevyznám, možná tak ten vzlet draka se povedl) a jakožto neznalec wowka ani nevím o co tam jde
    • calwin
      mnoho nadhchnutých hráčov v tom prípade už asi zabudlo kde bol starý warcraft 3 a aké mal videá... na každú jednu kampaň bol film lepšej kvality ako je tento... a bol obsažnejší... wowko je zlátanina... nuda to bola už po TBCčku ... nový hráči si budú tvrdiť svoje ale po čase zistia ako to s tým wowkom vlastne je...
  • pěkný video ale wow už je nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • naše guilda už tohohle bosse zdolala
  • Nuda. Nápaditost vWoW a TBC spláchl Blizzard do záchodu. Podobně, jako v SC2, je video o ničem, hrdinové tam nejsou a ani to nechytne za srdce (hudba, monolog) jako v případě WotLK. WoW jsem sice přestal hrát před WotLK (raidy pro 10 LIDÍ už je opravdu moc) a jak tak koukám, tak jsem udělal dobře. Blizzard, podobně jako Pixar ve světě filmu, se už dávno vyčerpal.
    • S poslední větou nesouhlasím.
      • Jo, já taky ne. Pixar má pořád co nabídnout! Ha.
        • Vždyť to jsem měl na mysli! *1*
          • Vzhůru do oblak je hrozný hype. Toy Story 3 jede pouze na nostalgii, ale originalita a vtip původního filmu nikde. Pixar ztratil většinu svých původních režisérů (všichni teď začínají točit filmy s živými herci) a je to vidět. Poslední opravdu nápaditou hříčkou, která dokázala chytnout za srdce, byla Rattatouile.
  • Filmecky ma blizz paradni to se musi nechat...ovsem ve hre uz to je neco jineho... po dohrani 3 charakteru na beta realmu na 85 a nasledne hrani na lvlu 85 jsem se rozhodl nekupovat cata pac to nebude nic moc, je to proste uz nuda. Nic poradnyho tam neni, vse je az prehnane lehky a pvp zkazili totalne...
    • Od toho přeci beta je, vždyť to ještě není poslední verze, stejně ještě budou muset počkat na live verzi aby se to dodělalo, jestli si pamatujete na to jak to začalo s wotlkem, bylo jedno co jsi hlavně, že jsi paladin nebo DK, všechno ostatní bylo v PVP mrtvy. Oni to nějak vybalancujou. Taky mám betu, byl jsem uchvácen příběhy v jednotlivých lokacích, ale já jsem spíš zvědavej na levelování guildy, rewardy atd. Což moc ještě v betě nefunguje nebo to má velké bugy. Každopádně cítím s tebou 3 lvl85 tak to nuda je :D já jsem skoncil na 84 a radči si leveluju malý levely na live serveru.
      • No tak na bete levlovani guildy, rewardy za pvp/pve vse tam uz davno je a vse funguje, jediny co tam neni sou raidy zatim je tam jeden raid boss tot vse jinak vsechno ostatni uz je hotovy, max doladuji dmg nakych abilit.
  • Blizzard ma jedny z nejlepsich animaci z herniho prumyslu.

Jestli je tohle finalni verze tak bych hodnotil WoW intra takto:
    1. WotLK (dej)
    2. Cataclysm (dej. Zda se mi to uspechane - mohli to udelat delsi)
    3. Vanilla (hudba)
    4. TBC (podobne jako vanilla, ale slabsi hudba + Illidan je suchar)
    • 2. Cataclysm (...mohli to udelat delsi)

Prave toto mi prislo trochu zvlastne lebo ked si pozres Azeroth na Cata je tam vela trhlin a tier ako keby tamade on preletel.... Ja este verim v tom ze na Blizzcome, ktory bude teraz cez vikend ukazu toto intro ale v dlhsej podobe :).... Lebo tie casti sveta ktore ukazali v tomto mi prisli ako vystrihnute a vela veci mi tam chyba s Azerothu. Uvidime do 7.12. sa toho moze vela zmenit a prekvapit :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit