Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of Warcraft: Cataclysm
18.10.2010 | levis
104 příspěvků
-
neřikam že blizzard dělá špatný videa, ale tohle je normal, nic epic
-
Neni to spatny ,ale neco tomu chybi ? ve srovnani wotlk byl teda o tridu lepsi a hudba co dela polovinu filmu,videa atd je v tomo intru absloutne o nicem .
-
Pěkný.
-
Mno Zajimavy Trailer.ALe souhlasim ze ten prvni byl nej :) ale stejne Cataslysm hrat nebudu,po tech zmenach co tedka udelali uz je to fakt o nicem
-
-
prave ze to az tak o nicem nebude, ted v mezicase to samozrejme pusobi hrozne nedodelanym dojmem, jako vzdy tesne pred datadiskem, ale az to vyjde, dostane to ten pravej smrnc... doufam ze se dodrzi jak Blizzard slibuje, navrat vic k Vanille a odstup od mainstreamu...
Jinak jsem si vsiml dost velkyho zjednoduseni hratelnosti, coz je urcite dobry pro novacky, doufam ze tim padem pritvrdi obtiznost contentova -
-
Blizzard slibuje návrat ke kořenům? Tím myslí, že to zjednoduší až do fáze, kdy pro ovládání celé hry bude stačit jedno tlačítko (mezerník, aby to nebylo moc těžké se trefit) a na pozadí hry se bude odehrávat něco hrozně složitého, čímž se budou chlubit. Tím získají spousty dalších subscriberů, protože každý chce hrát hru, která je vlastně uvnitř strašně složitá...
No nic, WoW má svojí cílovou skupinu. Škoda, že ty videa už jim moc nejdou. -
-
To video neni špatné, stále si drží vysokou úrověn detailů. Ale je pravda, že to nějak nemá to typické kouzlo. Co mě naopak zaráží je patch, který se dostal nyní i na live servry. Hraju za paladina a to, co s ním provedli, mi naprosto vyrazilo dech, tohle je hrůza, to už snad není ani paladin. Byl jsem hodně zklamán vším tím zjednodušením a mám stále větší nechuť pokračovat s wow, po vydaní datadisku. Už teď se loguju jen z povinnosti k raidům. Raději vyčkám na to, jaký bude mít datadisk ohlas u hráčů. Bohužel si člověk uvědomí, že dnešní podoba hry se točí pouze kolem raidů, prakticky totiž už o nic jiného ve hře nejde. Moc bych si přál, aby se vše vrátilo do starých kolejí, ale tomu věří už jen asi málokdo. Pro mně už navždy implementování Badge of Justice bude událost, od které šlo wow do kopru, nemluvě o všech těch boss nerfech.
-
co clovek to nazor, neberu ti tvuj, myslim ze se shodnem ze WOTLK byl strasne zjednodusenej... podle me tak, ze hur uz byt nemuze..
-
-
To nebyl názor, ale zesměšněný fakt. WoW mohl být za tu dobu už komplexní MMO se -spoustou- možností, i když ten původní model horda/aliance na to není zrovna ideální. Když se dnes podívám na Lineage, který jsem dřív hrál, tak to už bych skoro nepoznal.
Myslím, že WoW chce udělat hru, u které se pokud možno moc nemusí myslet, ale tak, aby to nebylo vidět. To nemyšlení.
Když ty změny WoWu porovnám s těmi, které má EVE Online (o rok a půl starší hra), tak mě napadá, že Blizzard ví, jak si vydělat. -
souhlasim horsi jak wotlk to uz bejt nemuze a ten patch je proste bez datadisku neuplnej a nudnej. urcite si datadisk alespon vyzkousim *5*
-
-
-
-
-
Priznam se, ze za nejlepsi povazuju porad jeste filmecek k puvodnimu wowku. Mel takovej poetickej smrnc. Druhej v poradi je urcite k TBC, protoze je jsou tam moc pekny souboje. Tenhle bude treti a posledni je filmecek k Lichovi, mam porad dojem, ze v nem neco chybi. *6*
-
-
Mě se naopak nejvíce líbilo intro k Lichovi, to mělo alespoň nějaký děj. Tohle je druhé v pořadí.
-
ctes mi z duse kamarade, prvni dva filmecky byly jednoznacne nejlepsi a z obou bylo takovy to mrazeni v zadech a pocit vyjimecnosti... u WOTLK uz tenhle WOW efekt najednou nebyl, a tohle jsem teda zatim videl jen v praci, sekalo se mi to a jeste jen se snizenym zvukem, az dorazim domu pustim to poradne naplno se zvukem, ale obavam se ze to porad nebude ono... chybi tam takovej ten akcni pohled na hracovsky postavy... YOU ARE NOT PREPARED!!!
-
-
Přesně tak, ale na druhou stranu Blizzard zase nezklamal a udělal super video
-
-