Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám předobjednáno (BF3) a rušit to ...jak to tak vypadá, fakt nebudu a těším se, až mi přijde :-)
  • studna261
    říkal jsem že se na to nepodívám, protože chci počkat až mi to přijde, ale neodolal jsem, musel jsem se podívat, je to nádhera ;)
  • aaaah toto chcem videt v 720 alebo 1080p HNED!!! :)
    • youtube search. a mas to. prichystaj si kapesnicky ;) zidu sa
  • stale tu nemate ten launch trailer? jezis to je jaka hanba.
  • žůůůůžové je žužu, je to barva mužů a modrý je len, je to barva žen *mrk*
    • normalne když vidím mw 3 video tak se mi postavy ale tohle se mnou nedela vubec nic. A btw ty of topic komenty pode mnou jsou hodne trapny
      • P.S. tohle melo byt samostatne vlakno nechtel sem reagovat na toho wola *10*
        • Buzzna k buzzne sadá... *1*
          • cod je pro buzny proto se mu postavi
  • čautě ahojtě !!!
  • my na svk-army budeme mit cervene kombinezky s modrejma kytickama
    • I ja sem gay, a co ? komu to vadi ?
      • Treba u nas na severu se buzny strili na pockani, tak se tam tim nikdo nechvali *1*
  • Je pravda ze tam muzeme mit ruzove obleceni a zbrane ?
    Nam na Bobici.cz se ruzova moc libi
    Chalani pridte nekdy na Bobici.cz a dudte s nama !!!
    Nejsme sice na holky ale hrajem Fer
    • blahorodie
      Ste tam akoze vsetci teply na tom serveri ? *7*
      • no a co ? proste sme komunita gayu , co si pronajala servr
  • blahorodie
    bf3 pecka
  • Až jednou někdo udělá realistickou hru z války (nikdy tu žádná nebyla), tak ji nikdo hrát nebude, protože válka je hnusná a není na ni absolutně nic zábavného. Tydle hry jsou zábavné, protože svět ukazují hodně přibarveně a pohádkově - to samozřejmě nemyslím ve zlém.
    • Aš někdo udělá realistickou hru, tak by ten (přístoj) musel ovládat tvojí mysl. Kdyš se dnes řekne realistická hra, tak se myslí heratelně realistická a ne reálnej život *15*
      • Mars50
        Tak jasný,já spíš myslel tam nacpat takový to, že i hlavní hrdina může být ta sv*ně a celkově ne jen to,my jsme ti dobří a zachráníme svět.
    • Mechwarrior_bw
      válka je možno hnusná ale hry nie sú a nikdy nebudú válkou. Tu ide o samotný boj, adrenalín a pocity ktoré z neho plynú. Mimochodom, keď sa trochu zahĺbiš do vojenskej tematiky zistíš, že mnohí vojaci si boje užívali i keď to znie akokolvek morbidne. Vojaci ako každý ľudia nemajú radi smrť, krv a roztrhané telá ale majú radi pocity ktoré zažívajú pri súbojoch a to isté chcú prežívať ľudia u hier.

Mimochodom len nedávno som pozeral dokument kde odznel príbeh veterána z WW2 ktorý spomýnal na nemeckeho vojaka ktorý ležérne chodil po bojisku oblečený vo svetlej košeli s vyhrnutými rukávmi a cigaretkou v ústach a kropil všetko čo videl, užíval si to a žiaden z američanou ho nedokázal zasiahnuť, keď minul náboje prehodil si na plece zbraň a pokojne odkráčal z bojiska *5*
      • Mars50
        Jednou by ale taková fakt fest hnusná válečná hra neuškodila,alespon by spousta lidí viděla tu druhou stranu mince,ne jen to hrdniství či adrenalin z boje.
        • Mechwarrior_bw
          problém je v tom, že hra môže byť akokolvek "gore" a realistická lenže ten základný pocit že je to IBA hra sa zlomiť nedá a ľudia si to budú užívať tak či tak (možno len u toho budú mať viac stiahnutú pr*el :)
      • Samozřejmě, že si mohl boj někdo užívat, ale určitě si ho neužívali třeba hladovějící Němci ve Stalingradu apod.
        • Mechwarrior_bw
          U Stalingradu bol problém s vyčerpaním z nedostatku zásob. Prvé dni obklúčenia kde už nemci vedeli, že neexistuje únik ešte na tom neboli najhoršie a to by si sa divil ako si človek dokáže užívať boj keď už vie že je koniec a nemá čo stratiť... o tom sa písali celé eseje, mnohí vojaci boli doslova v tranze a robili neskutočné kúsky nad ktorými spojenci iba krútili hlavami.
          • Těch problémů tam bylo teda daleko víc než vyčerpání, vždyť tam umíraly hlady, zimou a jejich situace byla tak zoufalá, že se na konci začali zabíjet sami. Navíc ta nesmyslná Hitlerova "strategie" zůstat za každou cenu - O nějakém užívání si boje se v souvislosti se Stalingradským kotlem rozhodně mluvit nedá, maximálně že by někdo přišel o rozum a pak už o sobě nevěděl, ale každý, kdo si ten rozum dokázal ponechat, tak to popsal jako peklo na zemi.
            • Mechwarrior_bw
              prosím čítaj lepšie príspevky na ktoré reaguješ... ok ?

problém s hladom a zimou pramenil z jedinej veci - nedostatku zásob (jedlo a zimné oblečenie).
    • Hairy_Ass
      Nevím, jestli je střílení civilistů na letišti zrovna pohádkové, ale jinak s tebou víceméně souhlasím. *3*
      • Mars50
        Pohádkové rozhodně není,ale alespon´ to trochu připomíná krutost války a že nikdo jí nění ušetřen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit