-
No... když jsem hrál MW2 na nejvyšší obtížnost, tak mě zase spíš štvalo, že nepřátelé cheatujou :D... vykropí do tebe půl zásobníku a neminou ani jednou... já po nich vystřelím a než padnu tak 4 z 5 střel jsou mimo jak to kope... každopádně je to pořád snadná a krátká hra... nevím, ale BFBC2 se mi i v singlu líbil víc *4*. Leč počkám až BF3 lehce zlevní :) MW3 neplánuji
-
H4wku s RO nemáš pravdu... tam kempují jen snipeři, ostatní běhaj jak pominutí, tam jsou ty reflexy a skill zrovna potřeba!. Málo si tu hru hrál. *3*
-
Jistě proč nevymyslí něco originálního já nevim třeba že rusové zaůtočily na ameriku.
-
Hawk: Je vidět, že jsi RO pořádně nehrál.... *2*
-
Treba u nas na severu se buzny strili na pockani, tak se tam tim nikdo nechvali *1*
-
Mám předobjednáno (BF3) a rušit to ...jak to tak vypadá, fakt nebudu a těším se, až mi přijde :-)
-
odradi??? vychadza to za tyzden takze skor nabudi... :D + predobjednanie = DLC Return To Karkatzan (BF2 rekame mapy) takze ja v tom vidim skor + nez -
-
zaraza ma, ze pokazde spominas SP, SP, SP, pochybujem ze viac ako 2% kupcov to kupuje kvoli SP... a mp kopiruje COD v com, vo vozidlach? nie. v inovacii zbrani? mozno, ale napriklad pridali roznozku ktora funguje perfektne (sudim z bety), taktiez uzasne prostredie, engine a hlavne plynula hratelnost.
Narozdiel COD, 3. krat TO ISTE, minimalna inovacia, prehnana cena za nic, mam BC2, ale aj MW2 ale urcite sa v blizkej buducnosti nechystam na MW3 (mozno ked bude Steam zlava 20€ ako bolo MW2).
Porovnavate macku a psa. Maju 4 nohy chvosti, srst ale macku si so psom nepomylis. -
říkal jsem že se na to nepodívám, protože chci počkat až mi to přijde, ale neodolal jsem, musel jsem se podívat, je to nádhera ;)
-
prosím čítaj lepšie príspevky na ktoré reaguješ... ok ?
problém s hladom a zimou pramenil z jedinej veci - nedostatku zásob (jedlo a zimné oblečenie). -
youtube search. a mas to. prichystaj si kapesnicky ;) zidu sa
-
aaaah toto chcem videt v 720 alebo 1080p HNED!!! :)
-
uz nechceme dalsi bobici.cz dekujeme odejdete
-
mas asi hodne kamaradu tu jak koukam na tvoje hodnoceni
-
hrozne me vzrusuje tvoje fotka :-*
-
cod je pro buzny proto se mu postavi
-
Buzzna k buzzne sadá... *1*
-
stale tu nemate ten launch trailer? jezis to je jaka hanba.
-
P.S. tohle melo byt samostatne vlakno nechtel sem reagovat na toho wola *10*
-
normalne když vidím mw 3 video tak se mi postavy ale tohle se mnou nedela vubec nic. A btw ty of topic komenty pode mnou jsou hodne trapny