-
Ja si nic priznavat nemusim, nejsem fanouskem ani jedne z techto her i kdyz prvni Modern Warfare a Battlefield 2 mam docela rad. Soucasne COD vs. BF3 boj hodnotim na zaklade zkusenosti s Bad Company 2 betou a Black Ops free weekend a prisel mi tam znatelny rozdil. V Bad Company se naprosto odlisne chovaji zbrane a silene behani sem a tam jako v COD uspech neslavi zadny. A krom toho ty vozidla no. Kazdopadne obe hry jsou zkonzolovatele a na klavesnici i pres dobrou odezvu a vsechno se nedostavuje dobry pocit ze hry.
-
neviem preco znova spominas tie prepadaky RO a podobne ?
Nie, nejde tam o taktiku, pretoze staci sa pekne zakempit = VICTORY -
Nevím, jestli je střílení civilistů na letišti zrovna pohádkové, ale jinak s tebou víceméně souhlasím. *3*
-
Až jednou někdo udělá realistickou hru z války (nikdy tu žádná nebyla), tak ji nikdo hrát nebude, protože válka je hnusná a není na ni absolutně nic zábavného. Tydle hry jsou zábavné, protože svět ukazují hodně přibarveně a pohádkově - to samozřejmě nemyslím ve zlém.
-
vyzerá to výborne, v úvode som mal pocit, že sa pozerám na Mirrors edge 2 :) i tie súboje na blízko su mi dosť známe :) no a k tomu ešte moja oblúbená Beretta 92. Hlavný hrdina vyzerá sympaticky, žiaden svalovec ale ani žiaden "model" či twilight gay :) takže ako celok to na mňa pôsobý mimoriadne pozitívne.
-
kde kdo to srovnává tak co
-
Takže v BF/CoDhrách (abys byl spokojený) o taktiku jde, ale v RO a jí podobným ne? *15*
-
vole co kecáš vole normálně tam rushnou, snipa s awp tam ceka vzadu, blam blam a je to, ted jsi mel videt jak rushnuli kadafiho, on kempil a doplatil na to, takova je realita, kdo kempi umre
-
Preco porovnavas CoD a BF ?
V CoD NIKDY neslo o ziadnu taktiku (Hlavne kvoli malo moznostiam) zato v BF jednoznacne ano.. -
A v CoDhrách jako jde o nějakou taktiku? Ptám se, protože podle tebe v RO a Armě o taktiku nejde. *8*
-
Arma je dobrá hlavně v možné míře různorodosti misí a to díky vestavěnému editoru,někdo udělá misi,dejme tomu že v rámci klanu či skupiny,tuhle misi potom klan bude hrát a snažit se ji splnit a je mnoho způsobů jak to udělat,ale povede se to jen tehdy ,když se tým dokáže dohodnou a dobře zorganizovat na nějaké té taktice a to je právě hlávní plus army.Airsoft například.(nevím jak je na tom paintball,nehrál jsem)tak je také samozřejmě založen na spulupráci,avšak dost výraznou vadou je dostřel zbraní,který míru taktizování dost razantně snižuje a také fakt,že člověk prostě nechce dostat do kebule a nebude se mu tudíž chtíti výlezt ze svého úkrytu.
-
A sorry za chyby, čo-to som už vypil *3*
-
Jako sorry, ale že tu nikomu nič nevnucuješ, to je kravina, pretože tu krížom cez všetky diskusie vykrikuješ svoje názory na jednotlivé hry, až sa steba stala taká miestna EA figúrka...
Ale inak sa tu hádate o blbstiach, každý sme iný, niekto má rád "odpočinkové" arkády (neni to myslené negatívne), pri ktorých sa najlepšie zabaví, niekomu to ale nestačí a potrebuje väčšiu výzvu (sťažené podmienky) a tak volí hardcore fps... Ale húkať tu do ostatných svoje názory o tom, aké sú tie "druhé" hry blbé, to je vážne detinské. -
predbehol si ma, súhlas ... navyše airsoft i paintball sú close-combat športy a nedovolujú takú mieru taktizovania ako napríklad práve v Arme, lenže k tomu musí hráč byť v skúsenom a organizovanom týme ktorí vedia čo robia a nie hrať s 10ročnými deckami z Floridy.
-
komu to říkáš... Mínuskovi... eh... teda Jindrovi??
-
Pokud hraješ public game,je jasné,že tam žádnou taktiku nehledej,protože se tam ani žádná nenachází.Když chceš taktiku musíš vždy hrát alespon v týmu.No a v Airsoftu je to hodně o kempení taktéž,z čehož vyplývá že si moc nepomůžeš.
-
Toz to zjavne ty si nepochopil ako to myslim ja.
Ak si chcem zahrat, tak si chcem zahrat a nie cakat 5 minut na mieste a kempit, lebo v niektorom okne je dalsi kemper a neprejdes cez ulicu... ak chcem 'real' kde sa bojis vystrcit hlavu tak si zahram Paintball alebo Airsoft, ak si chcem zahrat s ludmi v squade/klane, odreagovat sa, zahram si BF3... jednoduche.
Hry ktore sa hraju na realnost su pre mna odpisane, nedokazu ma zabavit na dlhsie ako par minut (A dost ludi taktiez, kedze maju strasne male pocty online servrov a hracov), pretoze ak mas dobry spot si kral mapy a nie ja to nemam z recenzii a nazorov ostatnych uzivatelov ako vy, ja to mam z vlastnej skusenosti.
Dalej sa myslim nema zmysel bavit, vsetko pisem len moj nazor a co ja osobne hram, nevnucujem vam moj nazor takze netusim preco sa vy mna snazite presvedcit o opaku.
Ale je to proste fakt. -
Zjevně so nepochopil vůbec nic. Paule vysvětlíš mu to? *1* ja už na to nemám sílu. *1*
-
Prial by som ti vyskúšať si vyskúšať si RO v nejakom klane (nie nejaké 13-ročné deti), by si sa tam pos.ral... Resp. ani by si nevydržal do konca *3*
-
"Ty voe" Ty už dostáváš mínuska z pryncipu ani nemusíš nic psát a už ho máš *15* *1*