Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1*
  • Mne to trošičku prípomína Moorhuthn *4*
  • H4wk
    Hraj si co len chces, ak chcem 'real' tak idem zahrat paintball alebo lepsie airsoft a nie nejaku ARMU alebo RO kde je to sami kemper, tam nejde absolutne o ziadnu taktickost, to ste fakt taki naivni...
  • Paulcz
    hlavně nechápu co tam píše o reflexech nebo o tom, že hru někdo umí hrát, tyto hry mají "kolizní" polygony 3x větší než postavička, aby se každý pako trefilo a mapy kde se nedá zabloudit ani se zavřenýma očima :)
  • Hairy_Ass
    Hawk: Jestli to znamená, že tam hráči neběhají jako magoři, tak ano, není to o skillu a reflexech. *15*
  • To si jako myslíš,že k BF nepotřebuješ ani trochu skill jo?Myslím samozřejmě v MP
  • Mars50
    Záleží na stylu hráče,to co on preferuje,pokud chce někdo arkádu at si dá Bf,Cod atd ale někdo raději něco více realistického tak at si dá Armu,Ro apod. ,pokud chce v nějaké této hře uspět musí mít určitý skill,reflexy a postřeh bez toho se ani v jedné z her neobejdeš.
  • Jazz
    @H4wk:
    Nech je hrát ty super duper realistický bomby a my dáme Battlefielda.
  • Ty jsi mne nepochopil.Tohle je prostě a jen střílečka.Nic víc.Nemyslel jsem to tak,že mám rád,když na mě vybíhaj odnikuj nepřátelé a dokud nedojdu na jejich spawn,tak tam budou pořád :D .Ale prostě nic extra v SP jak u BF,tak u CoD nečekám.Je to prostě jen o tom projít hru možná si užít cutscény,skripty a trochu ten příběh.A mít pocit "Jo zachránil jsem svět před nukleární hrozbou".
    Když naopak budu chtít pořádný příběh,tak si zahraju RPG přeci.
  • H4wk@tiscali.cz: A ty si myslíš jak se bojuje v realné moderní válce.. Že Tak tam všichni naběhnou a postřílejí teroristy jako v BF. NE.. taky kempi a čihají na nepřítele a bojuje se takticky a pravě ten pocit reálnosti má navodit Arma a hry tomu podobné. Tak prostě přestan mlet, že má BF3 co dočinění s realitou.
  • Ešte nám tu začni rozprávať, že BF je o skille ty fanboy *7*
  • H4wk
    Hry ako arma a RO su len o kempeni nie o skille/reflexoch
  • neni to remake hry Blood 2 The Chosen? - nebo jak se to pise *1*
  • A zábavy mám dost. Když si si chci zadtřílet dám BF když chci něco realnějšího dám si Armu. Jak jednoduché že?
  • Ja spíš lituju tebe. Protože ve hře ve které běháš z krytu do krytu z napul červenou obrazovkou realný pocit nezažiješ. Od toho je tu Arma.
  • jindra.veliky
    moje chyba. myslel jsem adventura protoze mi to pripomelo ten novy Tomb Raider neo ten konzovej Uncharted *3*
  • H4wk
    Nepotrebujes simulator, aby si zazil pocit realnosti.
    Zazil pocit boja, ze si sucastou teamu v MP na TS, ze to nie je len nezmyselna strielacka...

Ak si to fakt myslis tak ta lutujem. Vela zabavy v zivote asi nemas
  • Tak v tom případě to budou spíš causal hráči.
  • Divil by ses,kolik fanousku cod a nebo bf si to o techto hrach doopravdy mysli. *3*
  • Zrzku však to taky je akční arkáda. Tady jsou snad takové naivky, kteří si doopravdy myslí, že to je ztvárnění realistické války?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit