Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak.Navic prvni 2-3 dily cod a prvni dily BF plus datadisky byly kvalitni hry a kazda si sla svou vlastni cestou.
    Ted si jsou ty hry podobne vice,nez je zdravo.
  • Jestli povazujes herni styl ala cod,kde nepratele tupe nabihaj pod hlaven hraci jako tupe slepice, za zabavny,tak prosim.
    Ne kazdemu se ale takovy herni styl libi a obtiznost na tom nic nezmeni.Tam jde o samotne zpracovani a ne o obtiznost.Tu si nastavi kazdy podle potreby.
    Kdyz si chcu postrilet stovky nepratel za minutu,tak si radsi pustim serious sama. *3*
  • jindra.veliky
    nema to byt spis akcni adventura kdyz vidim ten styl - postava sama jde a ja musim jen zmacknout tlacitko. jinak borec mel fakt stesti ze zrovna kdyz skakal do vlaku tak si vsichni terroristi dopravaj 20 minut spanku *1*
  • MishKonn
    Tak sakra, kde to vázně s tím Launch trailerem? Neflákejte se!
  • Aha mno kazdej at si hraje jak chce, ja preferuju hru v tymu.
  • Rozdil hratelnosti mp byl kdysi CoD1/2 vs BF2. Ale tentokrat je to velmi podobne, nebyt vozidel tak uplne totozne. Tim nerikam ze je to spatne, jen me prijde usmevne ze si to fanousci BF nechteji priznat.
  • Proč se pořád přete o to co je lepší nebo horší? :D Přijde mi to směšné.Ale směju se rád :D tak co.

Na ten rambostyl co tady píšete...tak do vás nutí hrát na easy?Většina těch videí a ukázek kde je SP.Je hráno v lehčích obtížnostech.Aby lidem ukázali,jaká je hra.Myslím,že kdyby si dal v ukázce nějaký Hardcore nebo co tam bude za obtížnost.Tak by video bylo oničem.

Jdu jdu jdu...zastřelím 2 nepřátelé.A sakra umřel jsem,tak load... a znova...jo teď jsem zabil 5maníků páni.Sakra granát "hm tak zase load". To by jste zase nadávali na to,že je to video oničem :D.
    Games.tiscali komentáře jsou poslední dobou hodně zábavné :D.Snad nikde jinde se takhle nepobavím jako tady.A to pročítám dost podobných herních serverů.Tady to nemá chybu :D a člověk se alespoň pobaví
  • Arma je simulálor, kdežto Cod a BF jsou arkády. Srovnávaš nesrovnatelné.
  • že tam ve skutečnosti budeš huntit body sólo ála cod :).
  • Ja na predcasnou ejakulaci netrpim ale az to cele zacne... - http://www.youtube.com/watch?v=sXasCjUTNpE
  • H4wk
    neskoro
  • Blahorodie a Bobík?? Z téhle představy nebudu rok spát *1*
  • JohnyTheZik
    Naopak prave ten terorista vytyka amikum, ze jim zabijej lidi, ale stejne jsou za teroristy oni..
    Takze je to trochu o necem jinym. A je mi lito, ale fps z dnesni doby, stejne jako napr. ve WW2, maji podobny deni, protoze jsou o tom samym..
  • Tak v tom pripade jsme se shodli. Jestli je to dobre nebo ne nakonec ukaze jen az tohle cely silenstvi vypukne naplno... :D
  • Libovice z prenadhernic
  • No v podstate to co zminujes je to,o cem jsem psal.Ze udelali podobnou hru,ktera stavi na podobych principech,jen k tomu nabidnou nektere prvky jako bonus,aby meli neco vic,nez konkurence.
    A to neco navic tu je v podobne audiovizualniho zpracovani,vozidla,interaktivita prostredi apod.
    Ale principialne je ten SP to samy v blede modrym.Stavi na stejnych vecech.Coz je ovsem pochopitelne,kdyz chcou zaujmout fanousky konkurence.
  • OZNÁMENÍ: Pro některé jedince je povinnost vytáhnout před spuštěním videa kapesníky ať si to nepostříkáte monitory.
  • jakto ze tu nemate launch trailer? zase levis?
  • Prosim vysvetli co znamena takticka stranka na oko to by me teda fakt moc zajimalo...
  • Né každýho baví hrát ARMA kde člověk leží půlhodiny v trávě a pak chcípne. Já u ARMY usnul CoD a B3 jsou mnohem lepší a adrenalinovější.
    PS netroluju jen říkám svůj názor na rambostyl stejně jako vy říkáte svůj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit