Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm uvidime no .. prvnich 15 minut nic moc .. ale hodne kazi dojem to ze je to ovladane analogem .. ty videa z konzoli vzdy vypadaj trochu koprne, se spomalnout AI a vecsi odolnosti .. tak snad ...
  • Je to vážně strašný!!běhat tam v košili to je dobrá blbost a do toho ještě žádný krytí ! si to spletli asi s crysis a nano košili *1* do každého vojáka musí vystřílet celý zásobník aby umřel *1* no a grafika furt stejná až je to trapný !! rozhodně si to nekoupím !! musím souhlasit že to vypadá jako Left 4 Dead
    • To je zajímavý jak dokážeš hodnotit grafiku z videa natáčeného kamerou před televizí.
      • Musis ho omluvit. Typicky nazor trinactileteho decka, ktere ma grafiku na prvnich deseti mistech v zebricku dulezitosti, co se znaceni kvality hry tyce...
  • Co mně nejvíc zaujalo z celého videa, bylo to legrační konzolové "zaměřování" ve zpomalené sekvenci proniknutí do místnosti... :)
  • hra na 4 hodiny.tupa, prima, nudna,pro pubertaky. jeste s autohealem pro ty nejtupejsi pubertaky, kteri si mysli ze kulkam se snadno vyhnou. pak jsou do iraku a jednu koupi hned na zacatku.
    • No ty taky nemáš do tuposti moc daleko když tu píšeš takový hovadiny. Tohle je hra a arkádová hra tak co na tom nechápeš. Každá hra nemůže být simulátor skutečného vojáka to by jsi chtěl už trochu moc.
  • Už jste viděli tenhle obrázek?

http://i.imgur.com/BITmX.jpg
    • Připomnělo mi to vesmírnou loď ze System Shock 2. Ta měla několik pater, jít se dalo kamkoli a zabloudit bylo to nejjednodušší. To už je dneska nepředstavitelný...
      • System Shock byl taky první, co mně napadlo :) Jedničku jsem rozehrál nedávno a fakt bych si dal SS3 podobného ražení v UE3 engine, s využitím dnešních možností. Kéž bych si mohl přetaktovat mozek, naklónovat se, vzít do pracek UDK a ukázat, jak má vypadat propracovaná hra :D Ještě jsem zvědavý, jak dopadne DeusEx3 alespoň co se toho leveldesignu týče. No, uvidíme :)
        • Mě by stačil remake jedničky, klidně i na tom UT3 enginu (nebo Doom 3 engine). Dvojka se dá velmi dobře hrát i dneska, stačí si nainstalovat Shtup mód, který dodá textury ve velkém rozližení a Tacticool zbraně a vypadá to k světu. Jednotka, i když v podobě SSPortable je sice celkem hratelná, má už přece jen hodně let a novější technologie by jí slušely.
          • Taky jsem si nedávno po dlouhé době střihnul jedničku a byl jsem jí zase úplně pohlcený :) Ale remake raději ne, nedopadlo by to dobře...
            • To je téměř jisté, že by to dopadlo blbě. Stejně tak jisté je že žádný remake nebude. Já bych si představoval předělávku 1:1 akorát nová grafika a mouse-look. Inventář ve stylu Shocku 2 a zapínání jednotlivých vylepšení přes eF klávesy jako v Deus Ex. A pecka je na světě *1* . Jdu snít dál...
      • Což loď se dvojky, ta ještě v pohodě, ale Citadela - to je chaos *1*
        • No vidíš, na tu jsem úplně zapomněl. Pravdu máš *3*
    • Zase multiplayer od těch dob dost pokročil, to, co se dá provádět třeba v BC2, o tom se nám v době Dooma ani nezdálo *4*
  • Já nevím jak Vám, ale mě tohle silně připomíná Left 4 Dead. Jste 4 (bo 3 na počtu nezáleží) a probíjíte se se tunelem. Bohužel pro CoD, L2D má jen dva díly. CoD už asi 6 bo víc.

Na druhou stranu tohle se opravdu nekupuje kvůli SP ale MP. A to ještě uvidíme jaký bude:)
  • Nehrané pasáže jednoznačně lepší než ty hrané. Na "Regular" obtížnost je hlavní hrdina nesmrtelný a opět je to tunel jako "prase". Já to nechápu. Utíkáte z města a hra vás nutí utíkat jednou ulicí, jednou uličkou, jedním autem, jedním směrem. Viva la sand box:o)
    • nj ... na druhou stranu, kdyz budech chtit uzit odpocinkove arkadove letani, tak si nenainstalujes Sturmovika :) .. proste vime co cekat, a i kdyz je to na hovno tak na tech par hodin to relativne pobavi
  • v havajské košili pobíhat po městě a kosit vojaky
    co se divím je to dementní cod *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit