Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jste viděli tenhle obrázek?

http://i.imgur.com/BITmX.jpg
    • Připomnělo mi to vesmírnou loď ze System Shock 2. Ta měla několik pater, jít se dalo kamkoli a zabloudit bylo to nejjednodušší. To už je dneska nepředstavitelný...
      • System Shock byl taky první, co mně napadlo :) Jedničku jsem rozehrál nedávno a fakt bych si dal SS3 podobného ražení v UE3 engine, s využitím dnešních možností. Kéž bych si mohl přetaktovat mozek, naklónovat se, vzít do pracek UDK a ukázat, jak má vypadat propracovaná hra :D Ještě jsem zvědavý, jak dopadne DeusEx3 alespoň co se toho leveldesignu týče. No, uvidíme :)
        • Mě by stačil remake jedničky, klidně i na tom UT3 enginu (nebo Doom 3 engine). Dvojka se dá velmi dobře hrát i dneska, stačí si nainstalovat Shtup mód, který dodá textury ve velkém rozližení a Tacticool zbraně a vypadá to k světu. Jednotka, i když v podobě SSPortable je sice celkem hratelná, má už přece jen hodně let a novější technologie by jí slušely.
          • Taky jsem si nedávno po dlouhé době střihnul jedničku a byl jsem jí zase úplně pohlcený :) Ale remake raději ne, nedopadlo by to dobře...
            • To je téměř jisté, že by to dopadlo blbě. Stejně tak jisté je že žádný remake nebude. Já bych si představoval předělávku 1:1 akorát nová grafika a mouse-look. Inventář ve stylu Shocku 2 a zapínání jednotlivých vylepšení přes eF klávesy jako v Deus Ex. A pecka je na světě *1* . Jdu snít dál...
      • Což loď se dvojky, ta ještě v pohodě, ale Citadela - to je chaos *1*
        • No vidíš, na tu jsem úplně zapomněl. Pravdu máš *3*
    • Zase multiplayer od těch dob dost pokročil, to, co se dá provádět třeba v BC2, o tom se nám v době Dooma ani nezdálo *4*
  • "bez problémů označit za jednu z nejúžasnějších úvodních scén v historii videoher."

Šmarjá, kolik ti je, autore? Osm? Vždyť je to úplně tupé a hloupoučké! Hráč by tam vůbec nemusel být, všecho se děje samo, v první půlce videa, co jsem pochopil, hráč zmáčkne jednou "dozadu" a jednou "dopředu" v autě a předtím trochu popojde... Kam ty hry spějou?
  • v havajské košili pobíhat po městě a kosit vojaky
    co se divím je to dementní cod *7*
  • Po tolika nevraživých příspěvcích za sebe říkám, že se těším. Jako u předchozích dílů - nekupuji v první vlně, takže si to nezahraji hned zítra, ale i tak se mi do sbírky snad dotoulá. Ani jeden díl mě nikdy nezklamal - akce plná adrenalinu, "rambovské kropení" nespočtu nepřátel, famózní hudba (poslední díl měl nejpovedenější hudbu v akčních hrách snad vůbec - filmový zážitek od filmového skladatele se vskutku vydařil), singleplayer který Vás nepustil dokud jste to nedotáhli a mulťák, který prostě baví. Nečekám a nechci větší míru realističnosti, na to mám Armu 2, která stejně nebude nikým překonána (vtipy jako OF Dragon Rising neberu), snad jen svým následovníkem. Pokud bude hra alespoň z poloviny tak povedená jako poslední dva díly (čtyřka zůstane legendou navždy), budu spokojen. Hlavně aby nezůstalo u slibných animací, tak jako v případě Medal of Honor, který ať se snaží sebevíc (o nějakém přiblížení se skutečnému boji se nehodlám dohadovat - zkuste si tu Armu) nedokáže tak pohltit a zabavit. Těším se. Tečka.
  • A co se dívíte.Tuhle hru už nedělal Infinity ward.A jméno už dávno nestačí.
    A podle mě i kdyby ji dělal, tak by na tom byla stejně.
    Série Cod upadá,upadá,upadá,padááááááá
  • Nehrané pasáže jednoznačně lepší než ty hrané. Na "Regular" obtížnost je hlavní hrdina nesmrtelný a opět je to tunel jako "prase". Já to nechápu. Utíkáte z města a hra vás nutí utíkat jednou ulicí, jednou uličkou, jedním autem, jedním směrem. Viva la sand box:o)
    • nj ... na druhou stranu, kdyz budech chtit uzit odpocinkove arkadove letani, tak si nenainstalujes Sturmovika :) .. proste vime co cekat, a i kdyz je to na hovno tak na tech par hodin to relativne pobavi
  • No ze bych z toho videa spadl na zadek jako pan autor ro se opravdu rici neda,spise mi to prijde ze hrac v tehle hre ani nemusi, byt vse jde ponekud samo
  • Co mně nejvíc zaujalo z celého videa, bylo to legrační konzolové "zaměřování" ve zpomalené sekvenci proniknutí do místnosti... :)
  • Další datadisk je na světě..
  • Tak uz to hraji i mult. a reknu vam, ze velke zklamani!!! Battlefield Bad Company 2 o 100 procent lepsi *10*
    • Pete.palis
      no já taky šáhnu raději po Battlefieldovi...to každopádně...nikdo má rád teamovou práci a trochu taktiky (BC2) a jinej se chce jen vyblbnout a vystřílet se hlava nehlava...topak šáhne po COD
      • Ten kdo ma rad taktiku a cod, sahne po pam modu! Aneb oslavujme dedic servery. *5*
      • a ten kto chce poriadnu taktiku zoberie bf2, alebo bf2142

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit