-
Jednicka se mi libila, po dvojce jsem touzil. Videl jsem to ale u kamose a byl jsem zklamany.. na sestave na ktere bezi vsechny soucasne veci jako dragon age 2 nebo soucasne MMORPG tak tahle hra i pri nastaveni "hnusne" bezela tak 1FPS... ovladani neslo prenastavit na sipky, ale zato byl podporovany gamepad... divne, skoro bych rekl ze to je nedodelany port z konzole... v kazdem pripade do vydani patche nerisknu tuhle hru koupit, uz jsem se parkrat spalil...
-
-
to ovladani by meli opravit v patchi pristi tyden. Hodne lidi reportuje ten problem s kurzorem mysi v menu a dialogach. Je to dost otravne.
-
-
Že by další zaměstnanec Bioware?:D
http://www.metacritic.com/user/VuleeHarkonnen -
-
Proč Bioware?
-
proc sem davas link na vylozeny fake account? Co sem das priste? Zombie usama pise komentare na webu NY times?
-
-
Tak ty okraje na 4:3 monitorech nejsou tak hrozné, asi něco jako v Asasins creed. Nemuselo by to tam být, ale nehrát kvuli toho je hloupost. Hra samotná zas tak náročná není, řekl bych naprosto adekvátní grafice. Samozřejmě nutnost je vypnout ten ubersampling a vzdálenost vykreslování ubrat na medium. SSAO taky slušně přidá na plynulosti. Mě to šlape na phenomu II x4 3 ghz a radeonu 6850 OC na cca 35-40 fps, pod 30 to ještě nešlo. Mám to v plném nastavení v 1600/1200, samožřejmě krom toho ubersamplingu a vzdálenost vykreslování ubranou na medium. Vypadá to fantasticky, jednoznačeně nejpěknější RPG historie. Ovšem někde možná šlo ještě trochu přidat(Geraltovy hnusné vlasy, málo detailní kůže na těle, pár lehce odláknutých modelů, vegetece se neohýbá při průchodu). Jsou to samozřejmě technické maličkosti, které samozřejmě nic neuberou z herního zážitku, ale nemuseli tam být.
-
-
když tak koukám na gameplay videa, tak si říkám, proč se tomu říká rpg?
-
-
A copak boj rozhoduje o žánru hry? To ty boje měli být tahové jak ve starých Falloutech např.? Hlavní je vývoj postavy/vybavení,questy a role v příbehu.
-
-
To ukazuje celou vaší úroven. Boje nemusí být tahové, ale kdysy vycházely z deskových her a pravidel a opravdu ty hry stály za to. Ale ta sorta hráčů už má dneska rodiny a děti se baví něčím jiným. To je zřejmě fakt.
ADandD atp. -
-
Já jsem postaršího data, miluju staré rpg a dungeony, ale i přes to všechno, se u Zaklínače náramně bavím.
-
Heh...takže bojovej systém musí vycházet z pravidel deskový hry, aby byl kvalitní? Zajímavej názor. Takovej...progresivní, nekonzervativní *1*
-
Jestli hledáš trochu konzervativní boje podle starých pravidel, tak vyzkoušej nový Drakensang. Je to výborné RPG s velkými možnostmi.
-
-
-
-
-
"Heh.. Věř mi, že souboje tady nejsou vůbec jednoduchý ani na normální úroveň"
Nějak se vyhýbáš tezy, kterou jsem položil. Pokud by měla vzniknout skutečná hra o Geraltovi, měla by to být hra šermířská (dle mého názoru). Reagoval jsem ... dřív se takové hry dělaly... Zaklínač 1 stejně jako 2 jsou klikačky, není-li pravda?
O náročnost soubojů nejde. -
To si delaj p*del. Na prvni nastence ve hre je kontrakt na trolly, kde napisou, jdete na www.thewither.com, zaregistrujte se jako forum user a opiste kod. Nejen, ze na te jejich strance se nejde nikam prihlasit, fora jim nefunguji, ale ja uz si dopytle tu hru zaregistroval. Uprimne u mne zacina hra dost ztracet takovymi nedodelky...
-
a opět jako ostatně vždy je dobrý si počkat tak půl roku rok, až vyjdou patche a dlc:)
-
co to je za ovladani? kurzor mysi nereaguje na nastaveni citlivosti a plouzi se jak polomrtvy... no toto zacina. Aspon, ze grafika je super.
-
Hele teď koukám na ten strom dovedností... není to odrážení šípů zpátky na střelce tak trošku blbost? Mám pocit, že to bylo v nějaký fantasy/sci-fi použito, i když ne přímo takhle... Nebylo to v nějakejch Star wars nebo tak něco ? :-)
-
-
Geralt je přece hustokrutej borec, 100ka vojáků mu nesahá ani po paty. Mága zabije jen zamračeným pohledem, ten nestihne ani vyřknout zaklínadlo. Je rychlejší než vítr, je rychlejší než c (rychlost světla) je jako dábel. Ženský zvládne v posteli čtyři najednou a klidně upírky. Králové se třesou před svitotem jeho meče....Jenom teda nechápu, kde přišel k těm jizvám.
-
-
Si přečti knihy...
-
-
Já četl asi něco špatnýho, když Vás tady všechny poslouchám.
-
-
Asi jo... Protože v knihách je párkrát zraněnej.... Tohle je ovšem hra .. ne knihy :-)
-
-
Heh.. Věř mi, že souboje tady nejsou vůbec jednoduchý ani na normální úroveň
-
Dřív se dělaly kvalitní šermířské hry. Proč ten trend upadl a místo toho jsou tu klikačky s nabíhajícíma ovečkama?
-
-
-
-
-
Má to základy z knížek, jestli chceš vědět tohle. *3*
-
-
Ne v knize je tak akorát vykryje...
-
Safra, teď si nevzpomenu že by odrážel šípy mečem zpět na nepřítele. Ve kterém dílu to je? Blok a sražení to jo, ale odrazit zpět?
-
-
A ve hře je hází zpátky na ně? Lol!
Já se teda tak daleko ještě nedostal, ale jestli je to tak, tak to potěš Cthulhu :-€ -
-
No, dovolím si zaspekulovat.
Ono by to i šlo, ale s mezipohybem (blokem), kdy bys šíp zastavil nebo změnil jeho dráhu letu (odražením hrotu od čepele meče nebo jeho sražením) a následně bys ho jako v tenise odpálil zpět.
--
No, až zas budou kluci z CD RED něco vymýšlet, snad se mi ozvou aby to pak ve hře mělo hlavu a patu.
*1* -
-
plč0 metrix
-
-
Nehází, ale odrazí mečem *1* *1*
-
-
odrazit zpet je nesmysl :)
-
-
-
:) Změnit dráhu šípu, to je fakt umění. Proti tomu je odrážení laserových střel světelným mečem brnkačka.
-
-
Pěkný info o grafice, náročnosti....ale v němčině -->
http://www.pcgameshardware.de/aid,825004/The-Witcher-2-im-Technik-Test-Grafikkarten-und-CPU-Benchmarks-plus-Grafikvergleich-Update-Sechskern-CPUs/Rollenspiel-Adventure/Test/ -
trochu troll otazka jsem jedinej komu nejde zadat aktivacni cislo ??? proste do toho pole mi nejde vubec psat a ani ctrl+v nefunguje
-
-
a nemáš zvětšené písmo / ikony v systému? tento problém se prý vyskytuje, já ho měl taky. napsal jsem číslo, sice "neviditelně" ale vše prošlo. tohle jsem se dočetl, když jsem bádal co s tím..
-
-
ok diky zkusim
-
-
pises tam to spravne ? ja tam mel 2 cisla...jedno na zadni strane manualu pro aktivaci hry a jedno na papiru prilozene, kterym se registrujes na ten web
-