-
to ovladani by meli opravit v patchi pristi tyden. Hodne lidi reportuje ten problem s kurzorem mysi v menu a dialogach. Je to dost otravne.
-
Jednicka se mi libila, po dvojce jsem touzil. Videl jsem to ale u kamose a byl jsem zklamany.. na sestave na ktere bezi vsechny soucasne veci jako dragon age 2 nebo soucasne MMORPG tak tahle hra i pri nastaveni "hnusne" bezela tak 1FPS... ovladani neslo prenastavit na sipky, ale zato byl podporovany gamepad... divne, skoro bych rekl ze to je nedodelany port z konzole... v kazdem pripade do vydani patche nerisknu tuhle hru koupit, uz jsem se parkrat spalil...
-
Já jsem postaršího data, miluju staré rpg a dungeony, ale i přes to všechno, se u Zaklínače náramně bavím.
-
Heh...takže bojovej systém musí vycházet z pravidel deskový hry, aby byl kvalitní? Zajímavej názor. Takovej...progresivní, nekonzervativní *1*
-
Ty kdybysi viděl jak někdo někoho okradl, tak by si to neoznamyl ? To je přece povinost každýho slušnýho občana :D Dělám si tady samozřejmě s toho pr*el ale určitě uznáš i ty, že na hlavu si sere sám. Něco ukrást, co je navíc čerstvě na trhu a tim pádem hodně sledovaný a rozhlašovat to drze na jednom z nejčtenějších webu o hrach je prostě demence. I když je mu 16.
-
Proč Bioware?
-
Jestli hledáš trochu konzervativní boje podle starých pravidel, tak vyzkoušej nový Drakensang. Je to výborné RPG s velkými možnostmi.
-
To ukazuje celou vaší úroven. Boje nemusí být tahové, ale kdysy vycházely z deskových her a pravidel a opravdu ty hry stály za to. Ale ta sorta hráčů už má dneska rodiny a děti se baví něčím jiným. To je zřejmě fakt.
ADandD atp. -
proc sem davas link na vylozeny fake account? Co sem das priste? Zombie usama pise komentare na webu NY times?
-
Bez obav, ty co nejvíc kecaj, nejvíc stahujou. Já se přiznám, že jsem párkrát stáhnul, co mi šlo plynule a zaujalo, koupil, ale taky semtam nestáhnul, rovnou koupil a spálil se (viz. Mafia II) a to mě na chvíli vyléčilo. Teď opět stahuju, zkoušim a následně kupuju/nekupuju. Pro rádoby právobijce. U nás v Globusu poskytujou ochutnávku masa zdarma, aby zákazník věděl, do čeho jde a koupil si to, co mu šmakuje. U her to bez demíček už nejde, a na doporučení nějakýho recenzenta fakt nedám, někomu totiž chutná tlačenka, ale mě ne a o tom to je. O osobním ozkoušení, každej máme totiž jinej vkus a nároky, co chceme za svý peníze.
-
Že by další zaměstnanec Bioware?:D
http://www.metacritic.com/user/VuleeHarkonnen -
A copak boj rozhoduje o žánru hry? To ty boje měli být tahové jak ve starých Falloutech např.? Hlavní je vývoj postavy/vybavení,questy a role v příbehu.
-
když tak koukám na gameplay videa, tak si říkám, proč se tomu říká rpg?
-
Tak ty okraje na 4:3 monitorech nejsou tak hrozné, asi něco jako v Asasins creed. Nemuselo by to tam být, ale nehrát kvuli toho je hloupost. Hra samotná zas tak náročná není, řekl bych naprosto adekvátní grafice. Samozřejmě nutnost je vypnout ten ubersampling a vzdálenost vykreslování ubrat na medium. SSAO taky slušně přidá na plynulosti. Mě to šlape na phenomu II x4 3 ghz a radeonu 6850 OC na cca 35-40 fps, pod 30 to ještě nešlo. Mám to v plném nastavení v 1600/1200, samožřejmě krom toho ubersamplingu a vzdálenost vykreslování ubranou na medium. Vypadá to fantasticky, jednoznačeně nejpěknější RPG historie. Ovšem někde možná šlo ještě trochu přidat(Geraltovy hnusné vlasy, málo detailní kůže na těle, pár lehce odláknutých modelů, vegetece se neohýbá při průchodu). Jsou to samozřejmě technické maličkosti, které samozřejmě nic neuberou z herního zážitku, ale nemuseli tam být.
-
"Heh.. Věř mi, že souboje tady nejsou vůbec jednoduchý ani na normální úroveň"
Nějak se vyhýbáš tezy, kterou jsem položil. Pokud by měla vzniknout skutečná hra o Geraltovi, měla by to být hra šermířská (dle mého názoru). Reagoval jsem ... dřív se takové hry dělaly... Zaklínač 1 stejně jako 2 jsou klikačky, není-li pravda?
O náročnost soubojů nejde. -
Heh.. Věř mi, že souboje tady nejsou vůbec jednoduchý ani na normální úroveň
-
Dřív se dělaly kvalitní šermířské hry. Proč ten trend upadl a místo toho jsou tu klikačky s nabíhajícíma ovečkama?
-
Takovy ty placaty veci "na stromech", kdyz k nim prijdes, daji se otevrit, nehledej na zemi :) Hned na jich od cca prostredku mesta, malem na dohled hradeb.
Jinak souhlas, souboje jsou drsny, zejmena zpocatku... -
Asi jo... Protože v knihách je párkrát zraněnej.... Tohle je ovšem hra .. ne knihy :-)
-
Já četl asi něco špatnýho, když Vás tady všechny poslouchám.