-
U mě výborný, akorát ten soubojovej systém mi teda dává zabrat... Jak jsou tam víc než tři protivníci, připomíná to spíš loterii. Prý se to později výrazně zlepší jak Geralt zesílí a chápu a schvaluju bohulibej úmysl, ale třeba ten fight v prologu na nádvoří kláštera mě fakt donutil hru vypnout a dát si místo toho partičku HoN, protože jsem vzteky málem naložil s PC jako Rachůnek s Arťuchinem.
Přitom by stačilo trošku posílit délku účinku Znamení, a na nutnosti přistupovat k soubojům takticky by to nic neubralo.
Jinak ovšem paráda *5* -
Já jen doufám, že se to časem zlepší.
BTW nevíte někdo obecnou zkratku na další tlačítka myši do configu?
Chci si namapovat krytí a znamení na boční tlačítka a nevím korektní přepis.
Díky. -
Pokud si jí jednou dohrál a jde ti spíše o savy, tak s dobrým řešením přišla tahle stránka...
http://thewitcher.sk/banka-save-ov-zo-zaklinaca-1/
Kvůli zkouškovému jsem to moc dlouho nehrál, ale spíše jsem taky nadšenej a co jsem slyšel tak v prvním městě to po lineárním začátku začíná být hodně povedený...
Ovšem já si vychutnávám cokoliv - Třeba stoupání dobývací věží je dokonalý a ma to silnou atmosféru -
Nevim ale mě souboje připadaj sakra těšky, člověk musí kombinovat když na něj de víc nepřátel,rozhodně mnohem zábavnější než v jedničce.Grafika parádní,příběh taky, jediný co mi na téhle hře vadí že mi na notebooku nejede nejlíp.Koridorové?Nevím ale já už 15 minut hledám v obřím lese jakousi kuklu.
-
Mně se to líbí. Jsem v Chapter 1 a už přicházím na chuť i soubojům;) Mám sto chutí první dojet jedničku a pak teprve tohle, ale asi nebude čas.
-
Mě to včera šlo. Problém je, že se to chová divně. Troll trable bude ve hře dostupný až po strávení nějaké doby ve hře. Šermířská sada co mám navíc já se chová divně. Launcher píše, že je možné ji nainstalovat a zároveň mi to píše že už je to nainstalované. A nějak nejsem schopen zjistit jestli ji používám.
-
Ako je to s tými DLC ako alchymisticka sada a pod.,inštalujú sa samostatne či automaticky pri prvej inštalácii?Na ich domovskej stranke pozeram ,že servery spadli ,takže zatiaľ ani to samostatné dobrodružstvo "Trol trable" sa mi nepodarilo stiahnuť :(
-
*"....koridorové"
-
SPOILER (easter egg):
Jediná věc, která mě zatím pobavila byla narážka na Assassins Creed, kdy v kupě sena najdete mrtvého Altaira, jak si nabil hubu při pádu z výšky.
Jo, jinak oba příspěvky jsou i u jiného článku, ale schválně jsem je dal i sem. -
No, nevím jak vy, ale já jsem znechucen. "Konzolidace" se rozjela i v Zaklínači naplno, souboje jsou typu teď zmáčkni A, pak rychle B nebo teď stiskni LMB. Klávesy jdou přemapovat jen v configu.
I když jsem fanda, tohle je další podraz ve stylu Crysis 2, kde zase slibovali jak PC verze bude pro PC.
NPC jsou tupí, překáží a škodí (malý spoiler: drakovi jsem se vyhnul, ale dvakrát mě upálila Triss - který kok*t vymyslel kouzlení ohnivých kouzel v úzkém prostoru)
A Geralt opět není schopen přeskočit ani miniaturní kamínek a vše je striktně koridirivé.
Takže další nákup si hodně rozmyslím. -
nevim jak to s temi verzemi zaklinace je, ale urcite stoji za to poridit si takovou, ktera umoznuje zapnout polsky dabing (pripadne s ceskymi titulky) protoze ten opravdu nema chybu