-
Já vypil Vlaštovku, poházel pár petard a šlo to v pohodě. Když se vrhneš doprostřed, tak se nediv, že tě trochu pocuchají
-
Hmmm, tak to potom soráč, asi mi to uniklo. Hledal jsem možnost změny tam kde bývá obvykle a to je v menu hry. A tam mi u klávesnice nic nereagovalo.
-
Hele, pirátská klika nastoupila a už se sypou mínusy *1*
-
Trapný s tim Altairem. Každej ví, že assassin nikdy nemine. :D
-
se nemas cim chlubit pako
-
Texture bug, foto: http://imageshack.us/photo/my-images/405/witcher2201105181321184.jpg/
-
Supr, díky za ty Savy. (čti xp+)
-
Ale moc se mi líbilo, že když jsem načetl savy z jedničky tak jsem měl v inventáři Havranovu zbroj a Měsíční břit (či jak se ten meč jmenuje) jako na konci jedničky.
-
Bitva na nádvoří se vážně nedala... pak mi došlo, že mám v inventáři pár pastí *3*
-
Taky jsem na to koukal jak puk :)
Snad přidají podporu v nějakém patchy. Dneska to přišo a pár minut už jsm nad tím strávil, po pár minutách hraní jsem ale zjistil jen to, že na nižší-střední detaily mi to moc dobře nejede :)
Souboje těžší, ale myslim si že jak se přijde na ten systém, tak to bude ok. -
Jj, hrozně mě baví kokůtci, co si myslí, že jsou na netu nepostižitelný *1*
-
Hele co kdybych napsal na Comgad a odeslal link na tuhle diskusi ? Pravděpodobně se o to zajímat nikdo stejně nebude a nejspíš si to ani nepřečtou, ale třeba si na to čas udělaj předaj to kriminálce a víš jak, IP adresa od Tiscali--->poskytovatel---->číslo zákazníka, adresa :D
Jako takovej exemplární případ. -
pwned *1*
-
4:3, to jeste existuje ?
-
To se nemůžeš divit když nesplňuješ minimální požadavky.
-
bohužel je nový zaklínač ve 4:3 rozlišení zatím nehratelný díky letterboxům dohromady přes půl obrazovky *10*
-
Nejsem pro stahování her, ale to co tady kecáš je docela demagogické... Za prvé zpráva se týkala stahování přes Torrenty... To je trošičku rozdíl od Sharu, protože tam nejde tak jednoduše zjistit kdo co stahuje
-
tak odpojim internet a muzou mi ho vyfajcit 10x dokola *5*
-
Z které léčebny si utekl?
-
*1* n/c