Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si přečti knihy...
  • plč0 metrix
  • Geralt je přece hustokrutej borec, 100ka vojáků mu nesahá ani po paty. Mága zabije jen zamračeným pohledem, ten nestihne ani vyřknout zaklínadlo. Je rychlejší než vítr, je rychlejší než c (rychlost světla) je jako dábel. Ženský zvládne v posteli čtyři najednou a klidně upírky. Králové se třesou před svitotem jeho meče....Jenom teda nechápu, kde přišel k těm jizvám.
  • Witchera II mám už v originále doma, ale tie drísty o recenziách a videách...
    Pokiaľ budú dávať hrám ako COD cca 7/10, recenzie nemajú zmysel. A gameplay videá??? WTF? Ale teraz vážne. Chceš naozaj tvrdiť, že podľa gameplay videí vieš, aká je hrateľnosť, celý príbeh, či hra náhodou po 10 hodinách neprejde do stereotypu, či Ti to pôjde plynule atď.
    Buď si jasnovidec alebo sa snažíš vyvolať flame.
    Gothic 2 a 3 som prešiel najskôr ako warez. Dnes však mám už 3. originálku Gothic 2 a 2. originálku Gothic 3.
    Ak by si ľudia kupovali hry len podľa, ehm, dostupných informácií (videá, recenzie a demá), PC herná scéna by zanikla, pretože pri prvej zlej kúpe by som sa na to vysral a začal just warezovať.
    Takto si môžem odskúšať produkt v celej kvalite a rozhodnúť sa, či ho podporím alebo nie.
    Vďaka tomu dobre investujem do značiek ako GTA, Gothic, Crysis, Mass Effect, Fallout (nie 3!!!), Deus Ex, Titan Quest, Age of Empires, etc, etc...
  • To si delaj p*del. Na prvni nastence ve hre je kontrakt na trolly, kde napisou, jdete na www.thewither.com, zaregistrujte se jako forum user a opiste kod. Nejen, ze na te jejich strance se nejde nikam prihlasit, fora jim nefunguji, ale ja uz si dopytle tu hru zaregistroval. Uprimne u mne zacina hra dost ztracet takovymi nedodelky...
  • a opět jako ostatně vždy je dobrý si počkat tak půl roku rok, až vyjdou patche a dlc:)
  • No, dovolím si zaspekulovat.
    Ono by to i šlo, ale s mezipohybem (blokem), kdy bys šíp zastavil nebo změnil jeho dráhu letu (odražením hrotu od čepele meče nebo jeho sražením) a následně bys ho jako v tenise odpálil zpět.
    --
    No, až zas budou kluci z CD RED něco vymýšlet, snad se mi ozvou aby to pak ve hře mělo hlavu a patu.
    *1*
  • Ne v knize je tak akorát vykryje...
  • Nehází, ale odrazí mečem *1* *1*
  • Sorry ale ani tuny informací ti nenahradí možnost si hru osobně zahrát a vyzkoušet, obzvlášť když je to novinka a jediné informace můžeš čerpat od vývojářů, kteří se ti snaží mazat med kolem huby. Naposledy jsem takové tuny informací hltal ze Starcraftu 2 a výsledkem bylo velké zklamání z jeho singlu....
  • kostejnesmrtelny
    A ve hře je hází zpátky na ně? Lol!
    Já se teda tak daleko ještě nedostal, ale jestli je to tak, tak to potěš Cthulhu :-€
  • Drom
    odrazit zpet je nesmysl :)
  • Safra, teď si nevzpomenu že by odrážel šípy mečem zpět na nepřítele. Ve kterém dílu to je? Blok a sražení to jo, ale odrazit zpět?
  • No ono i na 16:10 (1680x1050) ty letterboxy nic moc. Tohle fakt nevychytali...
  • Tyhle tendence, někoho bonzovat, máš od malička?
  • Však on neminul.....ty zapomenutý vidle v seně *3*
  • Drom
    co to je za ovladani? kurzor mysi nereaguje na nastaveni citlivosti a plouzi se jak polomrtvy... no toto zacina. Aspon, ze grafika je super.
  • Ty ses dobrej debilek... Kvuli lidem jako ty maj nadejny developeri pramalou sanci na uspech... Ses parazit, nic vic...
  • Má to základy z knížek, jestli chceš vědět tohle. *3*
  • ok diky zkusim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit