Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je smutný, to je jsem ještě nikdy nezažil. Ale četl jsem, že brzo na to vyjde patch.
  • Ano jestli mas 4:3 nebo 5:4 monitor tak to bude s letterboxem. Bohužel.
    Zajímalo by mě jestli má CDProjekt RED v plánu do budoucna přidat i podopu pro tyhle monitory.
  • a nemáš zvětšené písmo / ikony v systému? tento problém se prý vyskytuje, já ho měl taky. napsal jsem číslo, sice "neviditelně" ale vše prošlo. tohle jsem se dočetl, když jsem bádal co s tím..
  • Ja nenadávam na vývojárov, len hovorím, že to robil aj Risen a Gothic III pez patchu, jediná konštruktívna vec, je DX ten som nedával z DVD a C++, a počkať na nvidiu driver, s nedus, ja som chcel len radu...
  • :) Změnit dráhu šípu, to je fakt umění. Proti tomu je odrážení laserových střel světelným mečem brnkačka.
  • Tak to je pardon, zajímavý že ti to dělá. Jak říkáš, zkus přeinstalovat.
  • Hele teď koukám na ten strom dovedností... není to odrážení šípů zpátky na střelce tak trošku blbost? Mám pocit, že to bylo v nějaký fantasy/sci-fi použito, i když ne přímo takhle... Nebylo to v nějakejch Star wars nebo tak něco ? :-)
  • pises tam to spravne ? ja tam mel 2 cisla...jedno na zadni strane manualu pro aktivaci hry a jedno na papiru prilozene, kterym se registrujes na ten web
  • Tak to jdu pohledat zálohy a najít savy.
  • Poslední ovladače mám včetně DX a C++, to se neboj. A sestava je: i7 2600, P67 Sabertooth, 8GB RAM, GTX 580.
    A dokonce mi to dělá i to, že u prvního animovaného videa (toho kresleného co presentuje události ve hře) se mi obraz a zvuk děsivě seká a navíc to chytá nějaký divný echo efekt. U druhého mi to už nedělalo.
    No, zkusíme přeinstalovat hru.
  • Odulin
    Pěkný info o grafice, náročnosti....ale v němčině -->
    http://www.pcgameshardware.de/aid,825004/The-Witcher-2-im-Technik-Test-Grafikkarten-und-CPU-Benchmarks-plus-Grafikvergleich-Update-Sechskern-CPUs/Rollenspiel-Adventure/Test/
  • trochu troll otazka jsem jedinej komu nejde zadat aktivacni cislo ??? proste do toho pole mi nejde vubec psat a ani ctrl+v nefunguje
  • vsihcni se z toho muzete zblaznit preste to on chce aby ste mu to komentovali a jinak jeste mi reknte ze nikdo z vas nikdy nestahoval a to myslim i filmy je to uplne to sami pochybuju ze si kupujete filmy v prodejnach nebo na bontonlandu nebo ze chodite do pujcoven *1* ale u hry se muzete pos***
  • skaven123
    uz 15min? cipana, zakys :D
  • Ne nezbytně. Pokud je ta informace důležitá pro kriminální vyšetřování, tak myslím, že je poskytovatel povinnej poskytnout informace. Ale je to jenom doměnka.
    Možná někdo zběhlejší v právu by nám to tady mohl osvětlit.
  • Se vsadím, že nemáš aktualizované drivery,directx a c++ knihovny. Je lehký házet špínu na vývojáře a přitom mít PC v "prehistorickém stavu".
  • Taky hraji na 4:3(1600/1200). Takže jsi si jistý, že tam budu mít ty pruhy? To abych s koupí počkal kua.
  • Co zkusit aktualizovat ovladače ? Jestli to nepomůže a změny nastavení taky nepomáhaj, tak to bude věc HW a s tim se nic udělat nedá.
  • Občas jsou tam i artefakty. Hlavně v předscriptovaných sekvencích u Geraltových vlasů.
  • a pokud se nemýlim tak, pokud poskytovatel dá někomu informace o vlastní klientele, tak může čekat i právní návštěvu poskytovatel internetu, právě od jejich klienta..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit