Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen bych chtěl upozornit všechny co si to stáhli, že asi budou moct brzy očekávat návštěvu policie nebo někoho takového. Tvůrci zaklinače si najali firmu co monitoruje stahování,takže ví kdo si to stáhl, a tak.
  • Zkus si zmenit Vzdalenost zobrazeni(grafika a jazyk)
  • PS: Také niečo robil bez patchu aj Risen a Gothic III, potom sa to vyriešilo.
    AMD Athlon 64 3500+ /jednojadro/, 2GB RAM, GeForce 7800GS
  • Mám slabé PC, o to nejde, ale zem nemá textúry vidno až dole, napr schody kamene, tráva tam je, ale textúra povrchu nie, nevie niekto ktorá položka v options to ovplyvňuje?
  • kostejnesmrtelny
    Jop, na tebe je škoda slov *5*
  • Nechápu co to plácáš. Já se kouknu na pár gameplay videí, přečtu si několik recenzí a udělám si celkem jasnou představu o tom, jestli mě ta hra zajímá nebo ne. Zatím jsem se ještě nikdy nespálil.
  • Jsme na tom stejně, taky jsem už párkrát vztekle vypínal počítač :) Jak je tam víc protivníků, tak mi pomalu přijde, že hraju simulátor kotoulů :)
    V jedničce se mi ten bojový systém líbil víc, ale snad se to časem zlepší.
  • Odulin
    Tak ještě, že se nám máš čím pochlulbit synku:) Já to taky stáhnul za pár korun, ale tuším, že na fileserve...na druhou stranu, jelikož se mi hra líbí a hlavně s ní nemám žádnej technickej problém, tak jsem ji druhý den koupil na Steamu.
  • Jazz
    Ano, napojim se do 3D hrani ohmatam si to a zahraju vid ?
    A vubec pritom nemusim nikam chodit..
  • Sorry, ale v dnešní době už si toho můžeš o hře zjistit předem tolik, že tvůj argument vůbec nedává smysl.
  • Jazz
    Nemas, co vymyslet sam, tak na me jdes s nejakejma uz napsanejma ?
  • Odulin
    Jj ty souboje mi taky dávaly ze začátku zabrat. Nejprve jsem rozjel na Hard, ale dost brzy přišla sprcha a dal jsem Normal. Jenže chyba byla asi u mně, jelikož jsem pořádně nevyužíval Signy a přistupoval k soubojům zbytečně akčně. třeba hned na tom nádvoří u balisty mi několik opakování trvalo než jsem to tam vyřešil. Zajímavý to začíná bejt až u 3+ vs 1. No ale už jsem v Chapteru 1 a vidím, že Gerald taky nebude pozadu a získává zajímavý schopnosti, takže nakonec dobrý;)
  • Proc upravujete klavesy v configu? Vzdyt kdys date pti spusteni Luncher.exe Grafika a Jazyk,tak dole mate Ovladani *1* *1*
  • kostejnesmrtelny
    Slovy klasika: všechno zlo světa pochází z myšlení. Zejména, když se o to pokouší lidé, co k této činnosti nemají žádné předpoklady...
  • Jazz
    Myslim, ze lepsi nez to koupit za 1200,- nainstalovat a vzapeti zase odinstalovat...
  • Jazz
    A budu poslouchat polaky ne ?
    To vis, ze jo... *1*
  • Odulin
    No právě, že nedohrál. Docela slušně jsem ji měl rozehranou, ale pak do toho asi něco vlezlo:) Jj s tím vychutnáváním to mám podobné;)
  • kostejnesmrtelny
    Tak jsi sráč, no. *11*
  • pouzivej ten magicky stit a nebudes mit vetsi problem...
  • Jazz
    Ja jsem si to koupil asi za 5 Kc na czshare

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit