Přejít na výpis diskuzí
Už i Nintendo začne do Maria prodávat DLC
22.6.2012 | Adam Homola
26 příspěvků
-
Jop lidi pějou chválu na indie scenu ale jak ji sleduju tak se taky kolirát divim za co ty lidi nechtěj peníze a osobně vim jen o malu indie her který stojej/budou stát za to .
-
Buďte jako Mário :) http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252761_2219053812999_872574634_n.jpg
Jinak teda proti DLC jsem nikdy nic neměl pokud:
a) Kvalitní obsah odpovídá ceně.
b) Není vytržen z kontextu základní hry a prodán zvlášť. -
Vim ze jsou vyjimky, driv se tomu rikalo datadisky. Kus nove hry, ktera prinasela dost hodin nove zabavy, nove veci ve hre atd. Dnesni trend dlc, jedna mise sem, jedna tam, par jednotek, equip! a hromada takovych mensich veci, ktere maji studia hotove uz predem. Ja se jim nedivim jsou v tom prachy a o to tu jde v prvni rade dneska. Kdyz to lidi kupuji proc ne. Ja ale ne. Koukni na par dobrych ackovych her, vem si vsechny jejich dlc, spocitej si cenu dohromady a pak si sednes na zadek. Dokonce i v minulost kdy ceny her byly hooodne vysoko by jsi za to zaplatil polovic ;)
-
jenže nebýt DLC modelu, tak to dopředu zamýšlené rozšíření máš přímo ve hře, čili zaplatíš jen jednou. Ale za DLC si můžou hráči sami. Hned v zárodku se to mělo nekompromisně odsoudit a bojkotovat.
-
Vidíš, ještě BG1. Zkusím to na Windows 8, SC1 , AoE2, HP1-2 mi jdou bez problémů :) (ne jak na W7)
-
No já osobně se taky těším na remaik BG1 a BG2. doufám, že to nedoplní nějakýma DLC nebo něčím podobným. Zatím zůstanu u Diabla2 a 3 a pozvolna ( a doufám že už brzy)přejdu na Guild Wars 2. Jinak čekám na remaik BG jen proto že původní verzi nerozchodim a když se mi to jednou povedlo bylo to totálně nehratelný. Skoro bych bral kdyby jen původní BG upravili tak aby fungovalo na novějších PC bez problémů. *14*
-
My budeme ždímat penízky z Sůpa Maria a Nintendo bude ždímat penízky znás. *15*
-
No samozřejmě budu hrát staré klasiky, myslel sem tím, že prostě přestanu sledovat novinky a vubec všechny nové hry *1* . Jinak řečeno herní průmysl pro mě končí někde kolem roku 2006. To byl rok kdy sem se u nějaké hry opravdu pobavil a nemusel utrácet tuny peněz za blbosti.
-
Proč zkončit, když můžeš oprášit desítky starých dobrých her? Sám už mám dost v plánu, třeba znovu DooM (2 kapitoly v jedničce + dvojku), čekám na remake Baldurs Gate, pak je v plánu NWN apod. *3*
-
Jo kde sou ty doby kdy vycházeli plnohodnotný Datadisky sice to bylo jednou za čas, ale aspoň ste platili za kvalitu a dobrej obsah. DLC hnus a eště za to chtěj peněz jako želez. A už i nintendo bože s hrama snad opravdu co nevidět skončim jestli se ta situace nějak nezlepší.
-
It printz money!!!
http://hckblog.files.wordpress.com/2012/03/3ds-it-prints-money.gif -
Tak je to tvoje vec, ale obecne na dlc neni nic spatneho a uz vubec ne vydirajiciho. Za dobre rozsireni dobre hry si rad zaplatim.
-
Aha, toho si nevšímejte, ne každý maká do večera *4* když já si čtu články od nejnovějších po starší
-
3DS XL! http://www.youtube.com/watch?v=4su84YWziDo&feature=player_embedded
-
Tak to jsi se připravil o mnoho hodin skvělé zábavy.
-
Mam pred ocima fatalni vyjev: Italskej instalater ohnutej prez stul a ..........
-
Těm zatím věřím alespoň ty only patche. *4*
-
Nezlepšuje.
Homogenizuje.
Tak jako válečný FPS jsou jedna jako druhá, tak i indie hry tak začínají působit. -
ten herní trh jde opravdu do kytek, všude lítají jen prachy hovada, aspoň že indie odvětví se zlepšuje
-
Šak počky až vyjde MLP post processing effects jako DLC do
Diabla 3 .