Už i samotný launcher Rockstaru obsahuje informace o remasteru trilogie GTA
-
Remastery bezmála 20 let starých her... no nevím, UNREAL engine je jeden nejzabugovanějších a tak to nevidím moc dobře 😬
Vidím to na velkou ždýmanou ale třeba i ne nechápu jak tam chtějí remastrovat grafiku, a textury... možná vyšší rozlišení textur😗🤨 nooo uvidíme ale moc šancí tomu nedávám, spíše to vypadá na podobnou reedici jako je trend GTAV 😉 kdyby radši pustili i když stroze něco o šestce... 😛🤫🤔
-
Úprimne, neočakávam žiadne zázraky. Ak by šli remasterovať jednu hru, tak by sa dali očakávať aj nejaké poriadne vylepšenia. Takto tipujem, že akurát umožnia hrať vo vysokom/širokouhlom rozlíšení, pridajú krajšie nasvietenie a vodu a ak sa podarí, tak aj zvýšia framerate. A to bude tak všetko.
-
-
Přesně to mě pokaždé u remastru napadne -.-
-
no podle infa co je venku, tak to běží na jiném enginu. Takže to není zase není jen o tom, že by v nastavení zvedli rozlišení.
I když zase prý chtějí zůstat věrní originálu, takže si myslím, že vypadat to bude víceméně stejně.
Každopádně mě by bohatě stačilo, když by upgradovali ovládání, aby se to hrálo normálně (protože trojka už je v dnešní době tak zastaralá, že ji považuji za nehratelnou). To by mi stačilo na příjemou spokojenou nostalgickou jízdu.
-
-
Tak jak... je pořád naděje, že nám to vydají jako překvápko k 20ti letům výročí? (tak jak teď vyšel quake stylem "suprise, máte to na storu")