Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Promiň, ale nemůžeš srovnávat MARVEL a DC.
    Marvel je pro děti a vlastně všechny postavy okopírované od sebe (chudák, kterýho všichni šikanujou, opovrhujou jím, kousne ho něco, nebo na něj spadne radioaktivní moč a je zněho hrdina, co nakope všechny), občas se najde něco co má rating +15, ale toho je málo

DC je propracovanější a větší než Marvel, většinu komiksů od vertiga/windstorm vydávaj od +15/+18, nepářou se s násilím, hnusem, ponurou atmosférou, černym humorem... a hlavně dávaj hodně na příběh
    Proto i ten Batman co vyšel, měl z čeho čerpat.
    Škoda že ten spiderman vychází jak CoD, každý rok a každým rokem horší :-)) Jediný herní spiderman co za něco stál byl podle filmu - Spiderman 3, ten jsem hrál a i mě bavil
    Vůbec netušim co se vývojářům honí hlavou, když vydají takovou pí... a jako jedinou konkurenci mají (hodně dobrého) batmana...
  • Ble. Amazing Sh*t.
  • Blue.Shark
    Ale tak což, roboty bych bral, protože je mám rád. Ale že to jsou čtyřnozí roboti (napodobující několik dalších her), a jejich boss má hubu, aby mohl příležitostně řvát, to mě fakt irituje :-/
  • Celou dobu při pozorování videa jsem myslel na tu samou věc a říkal jsem si, jestli se už o tom někdo v diskuzi přede mnou nezmínil a ano, zmínil *4* Nejenom, že je stejné prostředí a ten New York je zpracovaný úplně stejně (tak trochu nezajímavě), ale i grafika je stejná. Souboje mi přijdou také na jedno brdo, až na to, že monstra vystřídala roboti (jo, je tu i nějaký velký kousek připomínající ten již zmíněný Crysis) a není tu takové násilí. Taky si myslím, že hra používá stejný engine, ale jistě to nevím.
  • Kde sa vzal Spiderman v Crysis 2?
  • A to má bejt jako spider man? *16*
  • Doufal jsem, že ta hra bude jiná... Co jsem zatím viděl ve mně silně evokuje Star Wars Force Unleashed, takže nic moc. A je to jenom mnou, nebo vám ten závěrečný "boss" taky připomíná tu velkou potvoru z prvního dílu Crysis...?
  • a nepoužívaj pořád stejnej engine ož od bůhvíkdy (Prototype a Spider-man web of shadows (či kterej to byl díl) měli stejnej engine )?
  • : D To som si spomenul na jeden rozhovor o tom, ako vznikal Superman : D
  • To bude tím, že se obojí odehrává v New Yorku:-D
  • miker17
    nevim jak vam ale to město se my zdá uplně stejný jako z prototype
  • Zas to není podle komixu ..zas bitka s nějakejma trapákama. Tu hru už ani nechci hrát. Zas další trapárna.
  • Malleth
    Těžko teď koukat na komiksovou hru a nesrovnávat ji s geniálním Batmanem
  • Jo, jo, JO! Ta bitka s tim megarobotem ve hře, to bude, ty vole, no prostě, to bude zaručeně nějaký hrozně úžasný QTEéčko!!! Juhů!
  • jasně super, ultra, giga, amazing spiderman. Hlavně souboje zase budou ve stylu 5 naskryptovaných animací za použítí jednoho tlačítka na ovladači. Roboti??? Taky se divím, že má stále někdo pocit, že je to pořád cool. Možná bylo tak v 70. letech minluého století. Tento trailer se mi elíbí.
  • Néééé proč? Proč tam cpát nějaký nesmyslný roboty? Budou ve filmu? Belice pochybuji. Akorát obrovská škoda. Film pojede úplně od začátku, tak proč spider-man a roboti? ach jo :-(.
  • Ocelot23
    Snaží se to být Epický a je to akorát trapný...Spider-man VS. roboti? Nesnášim takovýhle povoukovitý roboty to se to lidem fakt líbí?
  • meatball
    Dle mého byl, je, a vždycky bude ten nejlepší spajdý Spiderman: The Movie podle prvního filmu od Treyarch. Pak dlouho nic, pak Web of Shadows (který nemít tak příšerně zhovadilou kameru, tak je na tom dost dobře), pak již zmiňovaná dvojka na ps2 (pc verze je bez nadsázky jedním z nejhorších hoven, kterým jsem kdy zašpinil harddisk), no a trojka (která je díky bohu stejná napříč stěžejním konzolím) taky nebyla špatná. Shattered Dimensions byla vcelku chutná jednohuba (hlavně noirová čast), a měla překvapivě povedený humor. Zbytek nestojí za řeč. P_P
  • God-of-War
    žádnej extra fanda masnýho efektu nejsem *4* jenom řikam, že mu je podobnej
  • Jazz
    A pak kdo moc hrál Mass Defekt co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit