V Alan Wake 2 nepoznáte rozdíl mezi realitou a fikcí
-
Tjn, pro mě ta hra zůstane asi celá fikcí když to cpou jen na Epic Store... Na PSku to nechci.
-
-
Mám to úplně stejně. Na Control jsem taky počkal až na Steam release ale AW2 se na Steam asi nikdy nepodívá.
-
Asi tak, jako kdyby Remedy zapomněli, že jednička taky byl docela komerční fail než ji dali na Steam.
-
-
A Control jim vydělalo dost když konečně vyšlo na Steam. Ale tady je problém že Epic jim zaplatil komplet vývoj dvojky.
-
-
Osobně nechápu, že to někdo řeší, ale tak ok. Nezapomeň si tim ještě ospravedlnit pirátství, ať je to kompletní...
-
-
Hele, řeší to lidi, které nebaví používat hromadu různých herních launcherů. Jestli ti nevadí mít systém zapraný hromadou zbytečného bloatware, tak to je tvůj problém.
Začnu vyjmenovávat, ať si uděláš představu, kolik jich je:
Steam, Epic Store, Ubisoft Connect, Battle.net , EA app (bývalý Origin), GOG Galaxy, Rockstar Games launcher, Xbox App / MS Store , Paradox Launcher, Wargaming Game Center, 2K Launcher, Bethesda Launcher, GeForce Now, atd. atd.
-
Hru jsem nestáhl už několik let, co chodím do práce a můžu si to dovolit. Ale nechci mít hry na jedné platformě roztahané přes 20 různých managerů, zvlášť Epic, kterej přivedl exkluzivitu na PC. Kdyby to bylo na ostatních obchodech, neřeknu ani ň, ať si pak každý vybere kde to chce koupit.
-
-
Exkluzivitu přinesl Steam. To si jen někteří nechcete přiznat. Hry od Valve taky jinde nepotifis a v dávných dobách byly i third-party tituly exkluzivně na Steamu. Každopádně zrovna exkluzivitu AW odsuzovat. Pokud to může dělat Valve, může i Epic.
-
-
Exkluzivitu měl snad jen na začátku své funkce, v 2003, a to měl jen na své hry. Až o 2 roky později se to rozrostlo o hry jiných studií, a nebyla žádná konkurence v existenci. Epic platí vývojáře aby hru vydali jen u nich, to je to co lidi štve... Takže nejde o konkurenci, protože moc dobře vědí že kdyby měli lidi možnost volby, drtivá většina skončí na mnohem lepší a propracovanější platformě. Tady to sice je trochu jiné, ale jak bylo zmíněno, AW1 měl dost slabé prodeje a Steam to později "spravil", AW Remaster jim tuším ani nezaplatil samotný vývoj, a není to zrovna hra která by byla super hit pro lidi... Spíš to bude lákavé pro pár streamerů, a lidi na to budou jen koukat. Takhle si jen odradili velikou část potencionálních hráčů.
-
Každopádně zrovna exkluzivitu AW je nefér odsuzovat*
-
-
-
-
-
na konzoli se to bojkotuje kvůli tomu, že to jde pouze digitálně(navíc se slevou) a na PC, protože to jde na jiný launcher. Zná někdo blbější komunitu než je ta herní?
Já osobně podpořím kdekoliv, Remedy jsou sympatáci a tvoří skvělé hry, Control jedna z top her poslední doby a rozhodně lepší než jakékoliv TLOU.
-
-
Co znamená "se to bojkotuje". Kolik lidí to bojkotuje? Kolik je to procent z celkových prodejů? Je to vůbec nějaké relevantní číslo nebo jen pár křiklounů co nic neovlivní?
-
-
Žádný oficiální bojkot není, to že určitej počet lidí odmítne koupi produktu není bojkot, naštěstí pro Remedy, protože bojkoty jsou poslední dobou velice účinné, naštěstí pro nás. Drtivá většina prodejů v téhle době je digitální, se dá čekat že se nevyplatí dělat hru na fyzické média, jen aby lidi mohli hru vracet nebo prodat po dohrání, to prostě není pro byznys dobrej deal, zvlášť pro konzole. Ale hra utrpí díky kombinaci těchhle faktorů. Ono když dáš dohromady menší skupiny které to odmítnou koupit na Xboxu a PSku, a velkou část PC hráčů kteří odmítnou Epic, už to není úplně malá skupina která nic neovlivní, ať už je to tlačený bojkot nebo prostě jen pokrčení ramenama ala "na$rat". PS: Control byla podle mě rozmazaná nuda.
-
-
Jj, abcd+ komunita je horší.
-