Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak si mám sakra kupovat tyhle přídavky když nemám bankovní účet, ani nikoho kdo bi mi to koupil..
  • Pridavek mohu jen kvitovat :) sice take Robina nemusim ale co uz :D jsem obrovsky fanousek Batmana v jakekoliv podobe (coz se neda rict o jinych hrdinech z DC nebo Marvela) pristup celeho vyvojarskeho tymu me nadchl skvely gameplay (az uz se jednalo o kampan nebo o osobite napady radost z grafiky i audia no zkratka vse - spolecne s Asylumem je to moje nejoblibenejsi a nejfantastictejsi duo her za poslednich pet let (jeste tam patri oba dily Zaklinace) a prave tyto ctyri hry a dve firmicky se mi vetly do zebricku mych top 10 her vubec a to neni snadne kdyz predni mista okupuje MAFIA Baldurs Gate No One Lives Forever serie Hitman serie Football Managera Stronghold Fallout 2 Deus Exy serie AC Diablo III Rome Total War apod. vic takovych her :) nejen na komercni ale i te nezavisle sfere
  • s češtinou *1* Alespoň budu mít důvod si ho zahrát potřetí, jelikož se mi ztratil save s 97% komplet hry
  • Kingo1983
    Neskutocne sa uz tesim na CZ, batmana mam od noveho roka uz naistalovaneho na steame a mam tolku chut to spustit ale radsej si pockam.
  • BoB.2
    Snad to vypadá na tenhle měsíc *7*
  • nevite kdy bude cestina pro Batman: Arkham city?
  • Ale no tak. Naozaj kvalitné kúsky sú pre fajnšmekrov. Predsa by si nechcel, aby sa z toho stal taký mainstreamový odpad ako je COD...
  • Batman Arkham City (a ostatně i Asylum), je to, co si představuji pod pojmem kvalitní hra. Je opravdu radost hrát, když v průběhu hraní vidíte, jak je hra nabitá obsahem, jak vývojáři mysleli opravdu na každý detail a vše běží, jak má. Ne jak ty odfláknuté a nedodělané paskvily, co dnes běžně vychází. Hra mi přijde hodně nedoceněná, což je škoda, a když vidím ankety, kde ji porazí třeba Call of Duty, tak je mi opravdu zle.
  • Veskoslav
    Robina jsem nikdy neměl rád, ale konečně zde není DLC nadávka, ale skutečný přídavek. Něco mezi datadiskem a malým přídavkem:)
  • BoB.2
    Opravdu se těším až si hru Batman: Arkham City zahraju snad tenhle měsíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit