Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Arkham hry jsou dobré, ale doufám, že hlavní hrdina nebude zas orangutan na steroidech.
    • Já jsem spokojenej s jeho postavou, když si vemeš že Batman je jen obyčejný člověk z masa a kostí a proti komu bojuje, je jasné že bude vymakanej.
    • je to podle komiksu, proto je tak narublej
      • Rhulad
        Já to vím, ale možná by nebylo od věci udělat ho trochu podle Christiana Balea.
        • Malleth
          Spíš podle Keatona. Bale je taky h*vado
          • Viktor_H
            Ale prdlajs, Batman musí bejt trochu nařáchlej. Keaton je IMHO nejhorší batman, co se týče vzhledu, vypadal jak sušenka.

Rozhodně by neměl bejt žádnej kulturista, protože Batman by měl působit i obratně, ale druhej extrém je stejně nevěrohodnej. Prostě to musí pořádnej atlet. *1*
    • cumpi3
      vždyť ta brutalita byla na tom skvělá :)
      • Brutalita v Arkham hrach? Kde?
      • Rhulad
        Brutalita? já se bavím o tom, že Bruce z Arkham her je pro mě zcela nesympatický.
  • Ezios
    Mohl by jim s tim pichnout Nolan :)
    • Nolanuv Batman nema s komiksovym Batmanem moc spolecneho
      • To nemá, ale příjde naprosto geniální stejně jako komiksový Batman. Jinak nemůžu se dočkat.
        • Jenze hra je podle komiksoveho Batmana, film je vice "realisticky", coz by pro hru nebylo tak atraktivni.
          • Vrook
            Vono veškerý ty adaptace jsou podle komiksovejch předloh a navzájem se od sebe všechny dost lišej, když se na to podíváš pořádně. A během let se měnilo celý to pojetí univerza, ještě když vycházely jen komiksy, i teď když přibejvaj filmový i herní zpracování.
            A mění se v nich jak atmosféra a pojetí jednotlivejch postav a jejich postojů, tak i hlavní dějový linie, což se pak řešilo tim vysvětlením s paralelníma vesmírama.
          • Ale Nolanova spolupráce by do vývoje rozhodně přinesla zajímavé prvky. Nevidím důvod, proč by to měl být špatný nápad :) (I když se asi sotva uskuteční)
  • smajdal
    Batman je vyčerpaný *6*
  • Umaroth
    Necháme se překvapit, doufám, že se to bude odehrávat v prostředí podobnému arkham asylum, arkham city bylo dobré, ale až moc otevřené, což mi trochu vadilo (i když zase tam šlo dělat více věcí)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit