Přejít na výpis diskuzí
V Batman: Arkham Origins si zahrajete za mladého Batmana
9.4.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Arkham hry jsou dobré, ale doufám, že hlavní hrdina nebude zas orangutan na steroidech.
-
-
Já jsem spokojenej s jeho postavou, když si vemeš že Batman je jen obyčejný člověk z masa a kostí a proti komu bojuje, je jasné že bude vymakanej.
-
je to podle komiksu, proto je tak narublej
-
-
Já to vím, ale možná by nebylo od věci udělat ho trochu podle Christiana Balea.
-
-
Spíš podle Keatona. Bale je taky h*vado
-
-
Ale prdlajs, Batman musí bejt trochu nařáchlej. Keaton je IMHO nejhorší batman, co se týče vzhledu, vypadal jak sušenka.
Rozhodně by neměl bejt žádnej kulturista, protože Batman by měl působit i obratně, ale druhej extrém je stejně nevěrohodnej. Prostě to musí pořádnej atlet. *1*
-
-
-
-
vždyť ta brutalita byla na tom skvělá :)
-
-
Brutalita v Arkham hrach? Kde?
-
Brutalita? já se bavím o tom, že Bruce z Arkham her je pro mě zcela nesympatický.
-
-
-
Mohl by jim s tim pichnout Nolan :)
-
-
Nolanuv Batman nema s komiksovym Batmanem moc spolecneho
-
-
To nemá, ale příjde naprosto geniální stejně jako komiksový Batman. Jinak nemůžu se dočkat.
-
-
Jenze hra je podle komiksoveho Batmana, film je vice "realisticky", coz by pro hru nebylo tak atraktivni.
-
-
Vono veškerý ty adaptace jsou podle komiksovejch předloh a navzájem se od sebe všechny dost lišej, když se na to podíváš pořádně. A během let se měnilo celý to pojetí univerza, ještě když vycházely jen komiksy, i teď když přibejvaj filmový i herní zpracování.
A mění se v nich jak atmosféra a pojetí jednotlivejch postav a jejich postojů, tak i hlavní dějový linie, což se pak řešilo tim vysvětlením s paralelníma vesmírama. -
Ale Nolanova spolupráce by do vývoje rozhodně přinesla zajímavé prvky. Nevidím důvod, proč by to měl být špatný nápad :) (I když se asi sotva uskuteční)
-
-
-
-
-
Batman je vyčerpaný *6*
-
Necháme se překvapit, doufám, že se to bude odehrávat v prostředí podobnému arkham asylum, arkham city bylo dobré, ale až moc otevřené, což mi trochu vadilo (i když zase tam šlo dělat více věcí)